marha jók ezek a váratlan áremelések!!!!!!igy se olcsók az utak,akkor még fizess rá plussz összegeket!!!mi lesz a következő lépése az irodáknak???közlik egyik napról a másikra hogy megszüntek???vagy esetleg kinnt felejtenek??????????????
Ja, és nem csak a Neckermann emel majd, az is biztos. Nekem pl. az Unitravel emelt.
Az emelést 2006-ban még el is fogadtam, mert 250-ről felment 285 Ft-ra az árfolyam. De most, amikor 310-ről lemegy 285-re? Ez valahogy sehogy sem jön össze nekem!
már csak azt lenne jó tudni ezzel a neckermann-os áremelkedéssel kapcsolatban hogy a teljes,vagy az előlegként befizetett összegre jön rá még a +8%???????????????????????????????????????mert nem mindegy!!!
Értem én, hogy debreceni a cég, de ha jól tudom, Debrecenben is van este híradó. Tudom, erre azt lehet mondani, hogy kekeckedem (egyébként tényleg, merthogy elég kekec tipus vagyok, a férjem mesélhetne is erről….), de olvasva nap, mint nap ezt a topikot, néha az az érzésem, hogy a megspórolt, egész évben megdolgozott pénzünkért az utazási irodák nem szolgálnak ki minket úgy, hogy azt érezhessük, hogy értünk vannak. Pedig abból élnek, hogy a magyar az bizony megy, és fizet, mint a katonatiszt, csakhogy eljusson a tengerhez.
Na jó, befejezem, az a lényeg, hogy nem fogjátok lekésni az indulást.
Szia Josza2!
Hát ez nem semmi,még szép,hogy megköszönték.
Azért erre nincs mentség,hogy ennyire ne legyenek képben az utazási irodák,már még ha vidékiek is ! Hiszen ebből élnek.Na nem is ragozom tovább
Kötelezném őket a fórumozásra.