Fate többen mentek aznap a fórumról, bár bizti Te is láttad. Sikerült akkor felcsigáznod menyasszonyod Sarti miatt:) Én se voltam még, de nagyon-nagyon várom:)
Sziasztok!
Pont az előbb integettek Az idő lassan javul bár péntekre még esőt mond de utánna 23-25-26-29-30-33-34fok juni 15-ig ezt az accuweather mutatja.
További jó nyaralást a kintlévőknek! Jó időt!
Sikerült bizony!Mutogattam neki a 2008-ban készült képeket és el volt ájulva,hogy milyen gyönyörű.Meg állandóan mesélnem kell,hogy milyen a falu a tenger .Nézünk-e napfelkeltét?Bérelünk robogót?Megnézzük a narancs partot?
Sztem nem lesz elég 7 éjszakát ott tölteni.
#1368222010-06-01 19:53:25 Válasz a #136812. hsz-ra
Most végre működött a kamera de ott is be vannak öltözve az emberek.
Az előbbi keresgélés közben ráakadtam a Kalóztanyára való kedvezményes kártyára. Csak az időpont júni.10.-ig jó. Aki most megy az nyomtassa ki hátha fel tudja használni.
#1368272010-06-01 20:02:57 Válasz a #136782. hsz-ra
Szia Saturn!
Hallottam már Sassosról, hogy kiszorítja az ember kezéből a vért és hogy a hölgyeket felkapja és karcsúvá szorongatja, de azt hiszem ez a legenda is csak segít, hogy még jobban várjam a találkozást
De mindenképpen fogunk vele találkozni, mert a robogózást már megbeszéltük
Márta,ha este 8 után mész fel a Kalóztanya oldalára, akkor a kirándulás képein kívül az aktuális koktél ajánlatot is meg tudod nézni képekkel és árakkal.
Mi biztos meglátogatjuk, ráadásul Fate megígérte hogy megitat a Gordon Space-el
A kamera működik és integetnek is, de sajna most nagyon lehangoló amit látsz