Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 481
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
éva67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224291 Üzenet linkje2014-09-05 17:25:35  Válasz a #224286. hsz-ra

Szia.A lányomék pont most akarják eladni a korfui útjukat betegség miatt.Igaz kicsit drágábban szeretnék de lehet meg tudnátok eggyezni.Irj ha érdekel és privibe megadom a számát.
# 482
Goo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224286 Üzenet linkje2014-09-05 14:56:35  Idézet innen: #224264

goo írta:
Sziasztok!
Tudom nem ide való amit én szeretnék kérdezni,de nem tudom hova irhatnék.
Segítségre lenne szükségem! Párom munkanélküli 2 éve,havi 22800 ft kap.
Én rokkantsági ellátást kapok,havi 29405 ft.Több műtétem volt az utóbbi években,a gerincműtétem 9 hónapja volt. Tavaszra befizettem Korfura az utat,de le kellet
mondanom öcsét életveszélyes balesete miatt. A pénz amit 1 és fél évig nagy nehezen kigyüjtöttem elment. Segítenem kellett rajta. Az ápolása és a sok gyógyszer elvitte a pénzünket.
Közben be voltunk jelentkezve augusztus 22-re 2 tanúval ,hogy összeházasodunk.
Az esküvönk megvolt 2 tanüval,de sajnos nászútra nem tudtunk elmenni. Segítséget sehonnan nem kaptunk. Nagyon elkeseredtem. Minden vágyunk ez lett volna,hogy kijussunk. Sajnos 50000 ft maradt meg,ami nem sok mindenre elég.
Mindent papirokkal tudok igazolni. icon_cry.gif Kérném szépen,ha valaki tudna segíteni,hogy párommal kitudnánk menni Görögországba utószezonba nászútra nagyon hálás lennék!!!
Nagyon hálás lennék a segítségért! Üdvözlettel: Goo icon_confused.gif

# 483
Goo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224285 Üzenet linkje2014-09-05 14:52:50 

Szia!
Köszönöm a segítséget! Üdv!

# 484
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224284 Üzenet linkje2014-09-05 14:26:52 

Tényleg nem teljesen ide tartozik, de ha ketten havi ~52ezerből megéltek, úgy hogy nem kaptok segítséget és még a nyaralásra is tudok félre tenni, akkor valamit nagyon jól csináltok. icon_smile.gif
Ha nem vagytok időponthoz kötve akkor érdemes a last minute utakat nézni.
Ibusz mediterrán tombolán ha jól emlékszem az utószezoni buszos árak 20-25ezer körül vannak /fő (most pont nem elérhető a weblapjuk)
Vagy ők pl. stoppal mentek, és szállást meg nagyon olcsón lehet kint találni utószezonban. Bővebben ,ha érdekel.

# 485
Goo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224264 Üzenet linkje2014-09-05 08:29:56 

Sziasztok!
Tudom nem ide való amit én szeretnék kérdezni,de nem tudom hova irhatnék.
Segítségre lenne szükségem! Párom munkanélküli 2 éve,havi 22800 ft kap.
Én rokkantsági ellátást kapok,havi 29405 ft.Több műtétem volt az utóbbi években,a gerincműtétem 9 hónapja volt. Tavaszra befizettem Korfura az utat,de le kellet
mondanom öcsét életveszélyes balesete miatt. A pénz amit 1 és fél évig nagy nehezen kigyüjtöttem elment. Segítenem kellett rajta. Az ápolása és a sok gyógyszer elvitte a pénzünket.
Közben be voltunk jelentkezve augusztus 22-re 2 tanúval ,hogy összeházasodunk.
Az esküvönk megvolt 2 tanüval,de sajnos nászútra nem tudtunk elmenni. Segítséget sehonnan nem kaptunk. Nagyon elkeseredtem. Minden vágyunk ez lett volna,hogy kijussunk. Sajnos 50000 ft maradt meg,ami nem sok mindenre elég.
Mindent papirokkal tudok igazolni. icon_cry.gif Kérném szépen,ha valaki tudna segíteni,hogy párommal kitudnánk menni Görögországba utószezonba nászútra nagyon hálás lennék!!!
Nagyon hálás lennék a segítségért! Üdvözlettel: Goo icon_confused.gif

# 486
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224210 Üzenet linkje2014-09-03 17:43:24 

Apollonnál előfoglaltunk januárban, augusztusban fizettük ki a többit és egy hetére rá megkaptuk postán a számlát és a vouchert, pedig csak szept végén megyünk. Emailekre nagyon lassan válaszolnak, szerintem elfáradtak és túlterheltek lehetnek....
# 487
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224205 Üzenet linkje2014-09-03 13:46:30 

Köszönöm Tibibácsi!

Remélem nem feledkeznek meg rólam, hétfőig már nem sok van.

# 488
Tibibácsi6213
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224204 Üzenet linkje2014-09-03 13:40:28 

Az egyéni utasoknak szoktak ,csak csoportos utasoknak nem!
# 489
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#224195 Üzenet linkje2014-09-03 10:58:39 

Kedves Forumozók!
Az érdekelne, hogy az Apollon Travel szokott e Vouchert kiküldeni az egyéni utazónak? Mivel hétfőn indulunk Lefkadára, úgy gondolom már itt lenne az ideje, hogy megkapjam.
Pénteken rákérdeztem e-mail-ben, még nem jött válasz.

Eddig a Grand-al utaztunk, Ők tavaly egy hónappal korábban kiküldték.

# 490
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223712 Üzenet linkje2014-08-23 13:28:28  Idézet innen: #223604

vivahellasz írta:

Barátnőm ment pár éve Apollonnal és pont azt fogta ki,amikor nem volt jó a szállás,nem voltak kedvesek sem a sofőrök...stb.Mi is mentünk velük már,nem volt problámánk semmivel sem.

Én még nem utaztam velük, és ennek egyik oka az, hogy mikor tavaly foglalni akartam, akkor az "akciós utak" menüpontból néztem ki egyet, majd hívtam az irodát, de nem volt valami túl kedves az ügyintéző ,és mondta, hogy az már nincs ,de arra a turnusra van még ilyen úgynevezett noname szállás. Én kérdeztem ,hogy az milyen árban van, és mondta, hogy ugyanaz és minjárt elküldi a foglaláshoz szükséges dolgokat emailben. A levél persze nem jött csak rá pár napra és ott az alapár már 10%-al több lett valamitől... Aztán hívtam az irodát és nem vette fel senki, majd ráhagytam és elutaztam ugyanoda egy másik irodával kedvezőbb árban. icon_rolleyes.gif

# 491
Szaboreka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223699 Üzenet linkje2014-08-22 19:39:45  Válasz a #223661. hsz-ra Előzmény #223661

Sziasztok!

Már bocs hogy beleszólok, de pont azért írok mert nekem jó tapasztalatom volt ezzel az egyéni foglalással kapcsolatban. Áprilisban derült ki a szabadságolásunk, az is csak főszezonban volt lehetséges. Mindenképpen Pargára akartunk menni, de autóval. Na itt már a GT kiesett (legnagyobb sajnálatomra). Aeolus 10 napos, sajnos ennyi szabadságunk nem volt egyben. Apollon rendben lett volna, de mikor megláttam az árakat kicsit sokalltam. Nekiálltam a Booking-nak. Találtam egy tök jó apartmant, sokkal igényesebbet mint az Apolloné, 8000 ft-tal ugyan többe került, de a reggelit tartalmazta (nem is akármilyet). Inkább szántam rá többet, és nagyon nem bántam meg. Tulajok nagyon rendesek voltak, és még kártyával is fizethettünk!
Úgyhogy nem biztos, hogy többet iroda apartmanját választanám!

Üdv: Réka

# 492
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223669 Üzenet linkje2014-08-22 06:25:49  Válasz a #223668. hsz-ra Előzmény #223668

neked is szívesen szerveznék nyaralást, mindketten jól járnánk icon_biggrin.gif
# 493
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223668 Üzenet linkje2014-08-22 05:55:19 

Alapvetően a pénz egy bizonyos ésszerűségi határig nem számít, mert azt úgy is a nyaralásra szánjuk. Mint már mondtam, eddig nem volt gond az Apollonnal. Ár értékben az egyik legjobb, de van amikor az ár nem tudja feledtetni a szolgáltatás minőségét. Várom az Apollon Travel válaszát, aztán meglátom mit teszek. Tudjátok mit szoktak mondani?

"Az indián bosszúálló, a fehér ember nem felejt"

# 494
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223663 Üzenet linkje2014-08-21 22:35:43  Válasz a #223661. hsz-ra Előzmény #223661

lehet hogy ott kellene foglalni a nyaralást is. ott, vagy más szálláskeresőn, vagy simán guglival és közvetlenül a szállásadóktól...ez mindegy. de ha úgyis kocsival mész, h miért pár db szállásból választasz, ha ezt tehetnéd kisezerből is, és könnyen lehet, h mindezt olcsóbban, hát ez tényleg érdekes. icon_smile.gif
# 495
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223661 Üzenet linkje2014-08-21 22:15:35 

Egér1111!

Eddig még különösebb problémánk nem volt az Apollonnal. De ahogy szokták mondani valamikor el kell kezdeni. Tranzitszállást szoktunk a Bookingon foglalni, lehet hogy ott kellene foglalni a nyaralást is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu