Mindenkinek, aki holnap indul, nagyon szép nyaralást kivánok! Ne törődjetek semmivel, csak élvezzétek a megérdemelt nyaralás minden pillanatát! Majd mi aggódunk itthon és figyeljük a híreket! Ti csak pihenjetek, pancsizzatok sokat, hisz az időjárás nektek kedvezni fog.
Nos olvastam a cikket amit bemásoltál. Ezt már sok helyütt más fórumok, lehet lehetett olvasni.
Én már vettem eurót, 298,29 ért, szerintem jó ár. Bár ha megvárod a választások végét, lehet, hogy drágább lesz.
Nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok a most indulóknak. Ááááá egy picit sem esz meg a fene Élvezzétek minden pillanatát és fürcsizzetek nagyokat
Sziasztok Kobobe, pulai 1000, Ágica 0601, kavliaramu és mindenki aki holnap utazik!
Ne aggódjatok minden rendben lessz, csak egy kis egészséges izgalom legyen bennetek, és akkor minden rendben lessz.
Nagyon kellemes nyaralást és minden jót kívánok nektek, Judit ! És persze várjuk a beszámolókat.
#1874682012-06-14 17:15:38 Válasz a #187463. hsz-ra
Igen, a Goa-n is szokott lenni jó buli. Bár voltam egyszer, amikor pont nagy verekedés folyt és akkor egy srácon nem tányért, hanem napernyőt törtek szét, :S de ekkor egy nagyobb társaság volt tahó (vagy v.milyen szer hatása alatt). Általánosságban nem ez a jellemző.
Ide egyébként akár gyalog is el lehet menni, ki van táblázva, bár kicsit életveszélyes a szerpentinen, sötétben a kocsik miatt.. Mi telefonokkal világítottunk és szerencsére nem lett bajunk.