Sziasztok!
Köszi a gyors válaszokat.Az uticél paraliától lefelé, tulajdonképpen mindegy mert arrafelé még nem voltunk. A lényeg, hogy a kutyát is vinni tudjuk.
Sziasztok!
Remélem jó helyen érdeklődöm a segítségeteket szeretném kérni. Többször voltunk már autóval görögországban, de tavaly vettünk egy pici kutyát és jövőre őt is szeretnénk magunkkal vinni. Azt szeretném kérdezni tudna-e valaki olyan szállást kint ahová a kutyuskánkat is vihetnénk magunkkal.(Egy pici yorkiról van szó, tehát nem nagytestű kutya.)Segítségeteket előre is köszönöm. Kata
Válaszd ki a szálláshelyet, küldj egy foglalást, és írd be a megjegyzéshez az igényket! https://hellasz.hu/travel/
Sziasztok!
Remélem jó helyen érdeklődöm a segítségeteket szeretném kérni. Többször voltunk már autóval görögországban, de tavaly vettünk egy pici kutyát és jövőre őt is szeretnénk magunkkal vinni. Azt szeretném kérdezni tudna-e valaki olyan szállást kint ahová a kutyuskánkat is vihetnénk magunkkal.(Egy pici yorkiról van szó, tehát nem nagytestű kutya.)Segítségeteket előre is köszönöm. Kata
Nekem érthetetlen,hogy Kassandrán és fõleg Kallithea-n nem voltak magyarok?! Jól elvoltunk a görögökkel,nagyon rendesek voltak,csak miért nem szerveznek oda utakat????
Szia Citrus21!
Semmi gond,hogy nem hívtál: Szép helyen voltatok, nagyon szépen ki van épülve arra felé is minden város,én szoktam arra kirándulgatni,és látom a változásokat nekem Pefcohori "új" arca tetszik a legjobban,régen még a Nagy Jorgos vitt oda utasokat, de ma már csak Polihcronóig járnak magyarok szervezett úttal,de igazából motorral lehet jól szétnézni a szigeten, be tudsz menni minden kis falúba...na nem fájdítom a szívemet tovább...majd jövõre!!!
Üdv!
Köszönöm a számodat, de végül gondoltunk egyet és már Evzoniban úgy döntöttünk,hogy irány kalkidiki vmelyik nyúlványa: végül Kassandrám Kallithea volt!
Hihetetlen,de egy magyarral sem találkoztunk: 95 % görög volt, a többi olasz és német!
Szállás millió helyen volt,mindenkinek ajánlom ezt a gyöngyszemet!
Sziasztok, augusztus 18-án nagy családdal indultunk volna Nei Poriba a Dora apartmanba. Sajnos a sógoromat ma délelõtt perforált vakbéllel megmûtötték, õk nem tudnak utazni velünk. Van egy szabad stúdió két fõ részére vagy két felnõtt+1 gyermek részére két hétre augusztus 18-tól szeptember 02-ig. Érdeklõdni lehet nálam priviben vagy az emailemen - hajduerika61@gmail.com...
Ha tudtok valakit kérlek segítsetek nekünk. Minden ötletet és segítséget elõre is köszönünk.
Nah jah, de hamar arra jarnak akkor meg aznap megnezhetik Delphoi-t Korinthos-t meg mast is Biztos beleferne Szerintem ha lehet maskor menjetek el Athenba Pl: ha jovore Toloba mentek sokkal kozelebb lesz A kornyeken is van jopar latnivalo, Athen-i kirrucanashoz kozelebbi bazisra lenne szukseguk erzesem szerint mint a Katerini es kornyeke. En anno voltam Paraliarol. Szervezett buszos uttal, nem kivanom meg az ellensegemnek sem mikor odaig lebuszozik menjen meg egy 400kmes turara ha jol emlekszem ejfeli indulassal:D sacc addigra is ertek vissza...