Sziasztok, jövőhéten indulnánk Sártiba, és kizártunk minden utazási irodát a buliból. (Az érdekes és nem túl jó visszhangok miatt)
Sok apartmant néztem, nem hinném hogy ne találnánk. De érdekelne, ki hogy tapasztalta ezt ott helyben. Esélyek kb?
köszi, Iza
Szeretném a segítségeteket kérni privát, ill. olcsó szállás keresésében Thessalonikiben.
Szept. 5 szombattól 2 éjszakára 2 fő részére.
Sajnos a hotelek nagyon drágának tűnnek, de egy halom weboldal és kereső oldal ellenére sem sikerült még panziót v "zimmer frei"-t találnom.
Van valakinek website ötlete v kontaktja?
Hálásan köszönöm előre is!
Nekem van egy telefonszámom! Nem olyan friss, de esetleg érdemes megpróbálni, hátha ők tudnak neked segíteni! Anno Makrigialoson laktam náluk, de a névjegykártyájukon van egy Szaloniki szám is.
031-513.763
#1152892009-08-24 19:15:57 Válasz a #113864. hsz-ra
Sziasztok!
köszönöm mindenkinek a segitséget, úgy tűnik, végül sikerült találni megoldást.
Megosztom veletek a tapasztalataimat:
Szállodák: pont akkor lesz a Helexpo (szept elején), tehát szinte esélytelen szabad szobát találni. Egyébként is "drágák", kb. 70 EUR/éj/szoba ártól, de ezek is 3csillagosak.
Hostelek is hasonló árban, ha nem akar osztozni az ember még 3-4 emberrel.
Kiadó szobák nincsenek, városban nem jellemző, legalábbis Salonikiben nem.
Központi tourinform, v turista információt neten nem lehet találni (legalábbis nekem nem sikerült hetek alatt, görög segítséggel sem).
Amit viszont találtam: "kanapé szörf" (couchsurfing), miszerint fiatalok befogadják egymást néhány éjszakára vagy a nappaliban lévő kanapéra, vagy külön vendégszobába, ha van olyan. Az olvasottak alapján ilyenkor a "házigazda" nem csak a plusz ágyát ajánlja fel, de szívesen elkalauzol a városban is, vagy egy kis szabadidőt tölt a vendéggel (egy kávé, vacsora vagy bulizás). Viszonozni nem kötelező, de őt vagy más "utazót" az ember cserébe szintén befogadhat, ha van lehetősége. Izgalmasnak tűnik, mi kipróbáljuk, majd beszámolok róla.
Sziasztok! Szeptember 8án megyek Neos Marmaras-ra a Grand Tours utazási irodával, busszal. Szabad szoba már nincs arra a hétre, nekem viszont szükségem lenne szállásra.Tud valaki olcsó szállást ajánlani helyben(apartman, kiadó szoba) ahová nem kell előre foglalni? Nagyon fontos és sürgős lenne. előre is köszi
Erus, szerintem nem kell előre foglalni, tuti, hogy lesz. Mi főszezonban két kisgyerekkel percek alatt találtunk mindenhol. Ugyan nem Neos marmarasban, de az se lehet már tele szeptemberben, szerintem még alkudni is tudsz.