#1879892012-06-19 09:52:31 Válasz a #187921. hsz-ra
A Blue Waves Laganasban van, ugye? Mert akkor nincs messze, szinte egybe van épülve Ag. Sostissal, a parton át lehet sétálni. A laganasi partról lehet látni a kikötőt (ahol a teki van), meg a diszkószigetet mögötte!
#1879912012-06-19 10:06:32 Válasz a #187920. hsz-ra
Szia Sancho!
Mennénk szerintem idén is, de most nyáron kisbabáink fognak születni. De már most azon agyalok, velük mikor tudunk kimenni Görögországba:).
Jövőre még soká lesz, biztos akkor is összejön Neked a nyaralás.
Jó készülődést, programtervezést Zakynthoshoz!
Sziasztok!
Tudna valaki tájékoztatást adni az autóbérlés feltételeiről a szigeten? Nemzetközi jogosítvány szükséges hozzá? Valóban rendelkezni kell a bérlő nevére szóló bankkártyával, amin x összegű fedezetnek kell lennie? Mit jelent az, hogy teljes biztosítással bérlés, amikor az alap összegre rájön még naponta 8-10 Euró?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tudna valaki tájékoztatást adni az autóbérlés feltételeiről a szigeten? Nemzetközi jogosítvány szükséges hozzá? Valóban rendelkezni kell a bérlő nevére szóló bankkártyával, amin x összegű fedezetnek kell lennie? Mit jelent az, hogy teljes biztosítással bérlés, amikor az alap összegre rájön még naponta 8-10 Euró?
Előre is köszönöm!
Szia Adri84!
Igaz, én 4 éve jártam a szigeten, akkor béreltünk autót kettő napra Laganasban. Jó volt a sima jogosítvány, és bankkártyát sem kértek, csak talán az útlevelet. Nekünk benne volt az árban a teljes biztosítás, és így sem volt drágább a többi kölcsönzőnél. Ha ilyet fogsz ki, akkor nem kell plusz összegeket fizetni emiatt. Nem tudom amúgy, lehet, hogy a legtöbb kölcsönzőnél így van.
#1880102012-06-19 12:29:59 Válasz a #187960. hsz-ra
Szia Sancho!
Nagyon szívesen! Az jutott még eszembe, hogy legalább 80 köbcentis motort bérelj, mert egy kis robogóval nem biztos, hogy könnyen fel tudsz menni a magasabb hegyekre. Mi annak idején egy Fiat Doublo kisbuszt béreltünk (6-an voltunk) és bizony szenvedett néha, alig bírta a nagyobb emelkedőket.
Nagyon kellemes nyaralást kívánok!
#1880482012-06-19 20:03:55 Válasz a #187991. hsz-ra
Szia ginaaa!
Óóóóóó... nahát... Gratulálok!!!! És persze BéZsének is
Remélem összejön jövőre is, és Nektek is nemsokára. Majd együtt megy a család fürcsizni Sok kisgyereket láttam kinn, úgyhogy nem lehetetlen a dolog Köszönöm szépen a jókívánságokat!
#1880492012-06-19 20:07:22 Válasz a #188010. hsz-ra
Szia kvalcsi!
Majd odafigyelek, mert tavaj Nei Poriban egy kis motort béreltünk és a hegyre nekem kelett feltolnom Arról nem is beszélve, hogy a nagy erölködés miatt útközben kifogyott a benzin és akkor már azért kellett tolni a motort
Jártam már így quaddal is. Alig tudtam vele felmenni egy nagy emelkedőre, lefelé meg halálfélelmünk volt, mert olyan bizonytalannak tűnt
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat és én is kívánok nagyon jó utat és csodálatos, napfényes nyaralást !
sziasztok üdv zakynthosról,tegnapelőtt voltunk robogóval a navaggio-nál,és csináltak már új kilátót,igaz kisebb mint a régi,de jó.3 napra béreltünk robogót,ajánlom mindenkinek a faros rentals-t,a reptérre hozta a robogokat,és a szállásunktol vitték el 40 eur volt 3 napra 1db 50ccm-es,2011-es szinte új piaggio fly,jól bírta az emelkedőket is.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, segítséget szeretnék kérni.
Még nem jártam Görögországban, idén viszont rá esett a választás nászút céljából. Zakynthos - Laganas-t néztük ki.
Kérdezném, hogy volt e már valaki a Hotel Esperia-ban? Vélemények?
Köszönettel,
npetyka