Na légyszi olvass. Utazólistára katt, jobb sarokban: beírás és beírod magad:) ilyen eccccerű:DDDD (én is elrontottam először, nézd meg a dátumot, hová írod magad!!!!)
Olymbost valóban kár lenne kihagyni. Idén volt szerencsénk egyet ott éjszakázni és egy picit a "kirakat" mögé látni. Azóta még inkább a szívem csücske. Az egyik... Karpathoson.
Igen, a kölcsönzős 2 Euro/liter áron hozott.De így id megérte.Kár lett volna Olympost kihagyni.Estére meg a komp is megjött az üzemanyaggal.Most van bőven.
Szia Klára58, csak háromszor ettünk Amoopiban: Calypso, Helios és Votsalakia, amit próbáltunk. A legtrendibb-egyben legdrágább a Calypso volt (szerintem ez volt a legfinomabb), a Votsalakiában szinte minden este élő görög zene volt (nem vágyunk ilyesmire, ezért inkább délután mentünk egyszer oda, de ha valakinek bejön az ilyesmi, jó lehet - ott is finom volt pl. a rák), a Heliosban nem volt semmi különös. Ajándékdesszert egyikben sem volt... E háromnál sokkal jobbakkal találkoztunk más városokban a szigeten (Under the Trees nálunk is nyertes)