TBetti! Köszi ezt a térképet, nagyon tetszik! Csak még nem tudom hogy lehet kinyomtatni, pedig hasznos lenne majd kinn Pargán!
Látom azért mindenki izgul már és nagyon az utazásra fókuszál! Én is már egyre jobban pedig még 67 napom van!
Szia Betti!
Végre valaki akkor jön amikor mi. Júli 9-én du. indulunk mi is, csak nem utazási irodával, hanem egyénileg.
Szia Busai Anikó!
Lehet, hogy csak én vagyok vak, de vajon annyira messze van a parttól a Siren ap. hogy le is maradt a térképrõl. Még az utazási irodától sem kaptunk semmit. Pedig 2 hét és indulunk!!!
Nagyon szívesen Anikó! Gondoltam kicsit fájdítom még a szívünket.
Teljesen igazad van, hogy sokkal jobb várakozni arra, hogy menjünk, mint mikor visszajössz és vége, nincs tovább. Addig meg csak kibírjuk valahogy.
Nekem ez a 45 nap is egy örökkévalóságnak tûnik, már nagyon mennék!!!
Imába foglalom nevedet a térkép miatt!!!! Nagyon köszi!! Végre tudom, hogy merre lesz a szállásunk és végre megnyugodtam, hogy közel lesz a központhoz!!!!
NAGYON KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a Sakisban leszünk és az is Aeolus szállás.
Isteni a térkép!!!!
Igen Vio, azóta már én is rájöttem.
CSak megláttam, hogy Sakis és máris örömködtem, hogy végre tudom hol lesz a szállásunk, csak utána néztem, hogy ez az éttermekre vonatkozik.
Köszi Vio, nagyon aranyos Vagy!
Az Aeolusnál azt írják, hogy a szomszédban van valami Maris és Tango ház, aminek a medencéjét igénybe lehet venni. Az a baj, hogy még ez a két ház se szerepel a térképen, pedig az alapján be tudtam volna azonosítani a Sakis helyét.
Szia anikó. Ezt a térképet megtalálod pargán a kis vonat prospektusán:Mi is ezt használtuk mert minden kis kápolna, gyalogösvény megtalálható rajta.Mi ugy szereztük be hogy mindjárt az elsö nap megkerestük a kisvasut indulási helyét ami a városi strand melett található.Ott kivan téve a jegyárusitó bódénál.Szórólap tehát ingyenes:)De sokat segit:)