Én 10 évvel ezelött jártam ott nekem nagyon tetszet,igaz én pihenni járok már és nem pörögni
Nagyon közel van Parália szerintem hamar átlehet érni még gyalog is..
Nekem nem tetszet a Paráliai strand,de valakinek lehet hogy bejön az is...
Felmerült nálunk egy probléma így 5 nappal az indulásunk elõtt. Arról van szó, hogy Pécsen lefoglaltunk egy utat Paraliára 11 éjszakára a Xenola Tourson keresztül az Intersunnál. Õk ma értesítettek minket hogy bizonyos technikai problémák adódtak és nem tudnak minket elszállásolni a helyünkön, sõt Paralián sem hanem csak Olympic Beachen. De mi ezt nem nagyon szeretnénk, mert az rendben hogy nincs messze tõle Paralia de akkor sem ugyanaz. Szóval igazából azt szeretném kérdezni hogy ha visszakapjuk a pénzt és csak úgy nekivágunk az útnak a tervezett idõben akkor mekkora eséllyel találunk saját magunk 4 fõre szállást Paralián apartmanban 19-étõl 30-ig. Esetleg egyéb ötleteket is szívesen várunk.
Jobbra a sarokban minden hozzászólásnál ott van "Idézet" link.
Ha arra kattintasz, a hozzászólásodba bele lesz "szúrva" a hozzászólás, amire reagálsz.[/quote]
Sithonia az uticél, Sarti, Sykia, vagy a környéken valami. Bár ahogyan néztem a Narancsparton vagy a GOA beach-on is szivesen aludnék egy-két napot. 21-én indulunk délután 4 órakor. Miért pont akkor? Akkorra már kialszom a 20-ai bulit.
Tudod kb 2 órája regisztráltam ezen az odalon és irok össze-vissza mert még nem ismerem ki magam rendesen, aztán dolgozni is kellene de az agyam már a tengerparton van.
Igazad van, belecsapunk abba a lecsóba, lesz ami lesz szállás ügyben.
Képzejétek el: Naplemente valamelyik kicsi öbölben, a barátnõm hozzámbújik, kezemben egy üveg METAXA és ez megy a napfelkeltéig.