Találsz itt a honlapon Kate jóvoltávolból a "Fotóalbum" rovatban képeket Leptokariáról. Sajnos én sem voltam egyik helyen sem, de egyetértek Andival, valakitõl biztosan kapsz választ a kérdésedre.
Szia Valcsi!
Köszi a tippet.Valószinû Nei Pori mellett maradok.Már 2 irodától kaptam árajánlatott.A 2.nem volt valami nagy lelkû.Pedig nagy nevû iroda.Az idei árához képest 8000ft.tal több!Még várok.Március 16tól lesz az Utazás Kiállitás.Februárban már majdnem minden irodának meglesz az új katalógusa és adig a szülõket gyõzködöm.
Szeretném megkérdezni, hogy te vagy az Angi, akivel már ezeket beszéltük??
A Kiscsillag itt volt tegnap a hellaszon és szerintem vele kellene beszélned, õ három éve csak oda jár, és nagyon ismer ott mindent.
Ha igen akkor itt van a Valcsi is, és õ tudna mondani az Anett toursról véleményt.
Szia Kriszta,
Igen ,én vagyok!Már olvastam Kiscsillag irásait is.Köszönettel elfogadok minden segitséget,fõleg az utazási irodák kiválasztásában.Mostmár csak Nei Porira koncentrálok.A kedvenc irodám sajna,csak januárban tud segiteni.
[quote="édes"]Szia Kriszta,
Igen ,én vagyok!Már olvastam Kiscsillag irásait is.Köszönettel elfogadok minden segitséget,fõleg az utazási irodák kiválasztásában.Mostmár csak Nei Porira koncentrálok.A kedvenc irodám sajna,csak januárban tud segiteni.[/quote]
Szia Angi!
Éppen Rebekával tanakodtunk tegnap, hogy Te vagy sem, gonoltam megkérdezem. Tök jó, hogy Te vagy, nagyon örülök Neked.
A legjobb helyre írtál, a gondoddal, itt csupa segítõ tagok vannak, és biztos fogunk jó tippeket is adni. Amit már írtam Neked, a Sipit, szerintem kérdezd meg õket is, ha nincs cím, vagy telefonszám, szívesen megkeresem, vagy a helyi irodájukba is elmegyek, és kérek árajánlatot, csak az idõt add meg nekem, de ha jól emlékszem akkor júniusra gondoltál.
Mi már mindig januárban lefoglaljuk az utazást. Ennek két oka van. Az egyik, hogy a munkahelyen már január elején be kell jelenteni a szabadsagkérés pontos dátumát, a másik, hogy általában februárig vannak a kedvezmények. Így természetesen már erõsen gondolkozunk most a nyaraláson, ami szinte biztosan sziget lesz. A jelöltek: Rodosz, Kosz vagy Szamosz. Nagyon nehez dönteni. Ennek az egyik oka nem csupán az, hogy hol van több látnivaló, hanem egy alapvetõ probléma: az, hogy utálom a nagy hoteleket! Márpedig az elõbbi két helyen csak nagy hotelek vannak a katalógusokban. Én lehetõség szerint mindig szolid kinézetû, kisebb apartmanházban szeretek foglalni, önellátással. Néhol szinte lehetetlen ilyet találni, és ezek közt van sajnos Rodosz és Kosz is. Vagy sok hotelben csak reggeli van, de az a legnagyobb kiszúrás nekem, mert vagy legyen félpanzió, vagy pedig semmi, de akkor konyha a szobában. De mit kezdjek egy konyha nélküli hotelszobával reggelivel? Mi nem járunk minden nap étterembe enni, és jobban szeretek magam fõzõcskézni.
Szóval, ha valaki tud utazási irodát ajánlani, ahol az említett két szigetre (mindenképp azoknak fõvárosában) önellátós appartmanok találhatók, az kérem írja meg itt, hogy melyik iroda is az.
Rodosz és Kos is gyönyörû, nagyon nehéz a választás.
Koson barátságosabbak / egy picit / az emberek.
Próbáld meg azt a két irodát, amit itt ajánlottam Édes-nek.
Rodoszon ezekben az irodákban biztos kapsz jó ajánlatokat.
Szia Andi,
Zeusnak van apartmanja mindkét szigeten,de csak Kos szigeten van a fõvároshoz közel.Apollonnak is van Rodosz óvárosában,neve:EL GRECO,a belvárosban is van,neve:PRINCESS FLORA.Kos szigeten is van 600m-2km távolságra a központtól:SANTA MARINA és IRENE.
Én azért nem foglalok le utat az utazás kiállitásig,mert pl 2005ben kb 3-4000 ft.tal volt olcsóbb mint 2004ben(per fõ).És nem csak egy irodánál.
Én sem szoktam lefoglalni soha télen vagy tavasszal az utazást, mivel szeptember elején szeretek menni, így 2-3 héttel az utazás elõtt sokkal olcsóbb és még mindig volt szabad hely.
Köszi az ifokat. Én külföldön vagyok, és itt már novemberben megjelent az összes katalógus, szóval már 3 hete nézegetjük, mi legyen, de itt esélyed sincs apartmant találni, csak nagy hoteleket. Pedig 300-500 oldalas katalógusok vannak csak Görögországról!!!, tele ilyen "all inclusive" vackokkal! Régebben mindig találtam magyar katalógusban jó kis hangulatos apartmanházakat, de egy ideje nem ismerem ki magam az otthoni irodák közt. Gondoltam, miért ne keressek otthoni irodánál szállást és a repülõt külön szerveznénk. A probléma csak az, hogy otthon túl késõn jönnek ki a katalógusok és nekem már január elején rég tudnom kell a pontos dátumot. Na mindegy. Megnézem, amiket mondtatok.
Én már évek óta szeptember végén utazom, mert akkor a legolcsóbb. De 2006-ban kivételesen június közepére tervezzük az utat. Én mindig biztosra megyek, nem lennék képes pár héttel az utazás elõtt foglalni, mert eleve hónapokig készülök fel az útra, hogy az adott helyrõl lehetõleg mindent tudjak, mire odaérek. Megveszek 2-3 útikönyvet és elolvasom, majd kijegyzetelem õket és ebbõl a kevert információhalmazból készítek egy konkrét útitervet.