Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 601
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108056 Üzenet linkje2009-07-06 11:08:09  Válasz a #108051. hsz-ra

Igen, tényleg az lesz az. icon_smile.gif Arra emlékeztem, hogy nekem a déli részen lévő strandok tetszettek, ezenkívül még a Paliochori és a Tsigrado, ami nagyon szép, és az mind ott van a környéken. Bár igazából a szigeten sztem nincsenek távolságok, tkp. mindegy, hogy merre van a szállás, de úgy rémlik, hogy Paliochorinál még egész jó árú is van.
# 602
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108059 Üzenet linkje2009-07-06 11:18:13  Válasz a #108056. hsz-ra Előzmény #108056

Verka,

Igen, tényleg nincsenek távolságok ezen a parányi szigeten, csak ha gyerekkel megy az ember, előnyben részesíti a legszebbnek tűnő strandokhoz közel lévő szállásokat, legalábbis én mindig így járok... icon_smile.gif Persze mi is igyekszünk majd eljutni minél több strandhoz, de jó érzés, amikor a szomszédban van a "legszebb", ha pedig még az erkély is arra néz, az már maga a Mennyország! icon_biggrin.gif

Babar,

Hivadolimni mellett nem láttatok esetleg valami jó szállást a kempingen kívül?

# 603
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108068 Üzenet linkje2009-07-06 11:57:02  Re:

balazsbea írta:
Verka,
ha pedig még az erkély is arra néz, az már maga a Mennyország! icon_biggrin.gif

Az biztos! icon_smile.gif Természetesen én sem haboznék, ha pont ott lenne szállás. icon_smile.gif Visszanéztem egy kicsit a topikot, és szerencsére tavaly, mikor még azt hittem, hogy idén Milosra megyünk, a Hivadolimniről pont olyasmit találtam, hogy jó nagy strand, és így nincs ott sok ember. Teljesen ideálisnak tűnik. icon_smile.gif

Szerintem amúgy ez mindenképpen védettebb, mint az északi strandok, mert mégiscsak egy öbölben van.

# 604
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108072 Üzenet linkje2009-07-06 12:02:20 

Kezdek annyira besózva lenni, mint Andi, ha már idén elmaradt, jövőre mindenképp Milosra szeretnék menni. icon_biggrin.gif Ez a Hivadolimni beach nagyon vonz! icon_smile.gif

Ha idén jól sikerül a szigetugrándozós utunk (márpedig miért ne sikerülne jól, épp az előbb gondoltam át, hogy kényelmesen lesz mindenre időnk és nagyon jókat fogunk strandolni icon_smile.gif ), akkor jövőre is ugyanilyet szervezek, a végén ezúttal Milosszal... icon_smile.gif

Babar,
ugye este feliratozod majd a képeket?? icon_biggrin.gif

# 605
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108076 Üzenet linkje2009-07-06 12:38:28  Válasz a #108072. hsz-ra Előzmény #108072

Verka,

Milyen érdekes, hogy egymástól függetlenül jövőre már a harmadik év lesz, hogy többé-kevésbé ugyanazokat a helyeket vesszük célba, ráadásul majdnem egyidőben, pedig össze sem beszéltünk! icon_biggrin.gif Milos után lehet, Kefalónia és Lefkada lesz a fő célpontunk, de ha nagyon megszáll a kykládi hangulat, még az is lehet, a rákövetkező évben is oda megyünk, bár nagyon szeretném már látni Lefkada meredek sziklafalait és a tövükben meghúzódó szebbnél szebb strandokat is... Ti mit terveztek Milos után? icon_smile.gif

# 606
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108089 Üzenet linkje2009-07-06 13:18:37  Válasz a #108076. hsz-ra Előzmény #108076

Nem tudom még, de egy Lefkada-Kefalónia-Zakynthos kombináció már tavaly nekem is megfordult a fejemben. icon_biggrin.gif Firkamanóval beszéltünk is róla privátban, mert ő már erről az útvonalról elég sok infót összegyűjtött. Szóval lehet, hogy ugyanaz lesz megint...? icon_biggrin.gif

Sok fog most attól függni, hogy milyennek találom a Kikládokat, hogy fogok érezni utána.

# 607
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108103 Üzenet linkje2009-07-06 14:30:04  Válasz a #108089. hsz-ra Előzmény #108089

Szívfájdalmaid lesznek, hogy miért kell már megint hazajönni!!! icon_cry.gif

Nem hinném, hogy egy kicsit is csalódott leszel, mert Mykonos és Santorini a tömeg ellenére is egyedülállóan szép helyek, bármikor visszamennék mindkét szigetre, akár főszezonban is! Naxos pedig az a hely, ahová a strandjai miatt fogunk még többször is visszamenni, már előre tudom, pedig még csak most megyünk először... icon_lol.gif Emlékszem, Mykonos után egy ideig azt hittem, soha többé nem találok majd ilyen tökéletes helyet "szánkban" a tengerrel (persze júniusi viszonyokkal számolva), de szerencsére Görögország tele van valóságos kincsekkel, csak keresni kell! icon_biggrin.gif

Zakynthosra sem ártana majd visszamennünk valamikor, mivel a lányunk akkor még csak kétéves volt, nem akartuk a sziget minden egyes szegletébe elvinni, s van még néhány látnivaló, amit jó lenne megnézni. Két szigetnél többet viszont még mindig nem merek tervezni, félnék, hogy sírva jönnék el és még jobban visszavágynék... icon_rolleyes.gif Jó azoknak, akik jobban bírják az efféle gyűrődéseket! icon_cool.gif

# 608
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108110 Üzenet linkje2009-07-06 14:51:31 

Hahó, ne offoljatok itt a másik szigetekről!!! icon_smile.gif

Most leültettem ide a párom és végignézettem vele az összes képet diashowban.
Eredmény: jövőre Milosra megyünk, a Peloponnészoszt eltesszük azutánra. Három hét tömérdek görög sziget a terv. icon_smile.gif

Sajnos babar túl ritkán van itt, pedig annyira be vagyok izgulva és annyira szeretnék nála kb. hatvanezer kérdést feltenni és azonnal választ kapni.

Éppen most hozta meg a csomagospostás az új úszúcipőinket és most a milosi képeket nézve próbáltuk fel, szívem szerint belehuppantam volna a képernyőbe...icon_smile.gif párom hiányolta, hogy a csomagküldők nem tettek bele a kartonba a cipők mellé nyugtató injekciót nekem! icon_smile.gif

# 609
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108114 Üzenet linkje2009-07-06 15:01:42  Válasz a #108110. hsz-ra Előzmény #108110

Andi, nem is tudom, hogy bírod idegekkel ezt a sok "felizgulást"!!! icon_lol.gif Akárhányszor hazajön valaki valahonnan szebbnél szebb képekkel, azonnal oda akarsz menni, még nálam is "rosszabb" vagy! icon_biggrin.gif

Igen, elnézést kérek már megint, hogy eltértem a fő témától, de olyan nehéz egy szigetről írni csak, amikor az ember legszívesebben minden görög szigetre elmenne, s minden ottani emléket mindenhová magával vinne! icon_redface.gif

Legutóbb balazsbea szerkesztette (2009-07-06 15:07:10), összesen 1 alkalommal
# 610
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108115 Üzenet linkje2009-07-06 15:06:39 

Szia Bea!

Komolyan olyan érzés, mintha felhúzták volna a búgócsigát is pörögne ezerrel. icon_smile.gif (engem hívnak búgócsigának pont ezért). Ez az egyik tulajdonságom, hogy valamibe pillanatok alatt bele tudom magam lovallni olyan szinten, hogy még a icon_redface.gif icon_redface.gif khmmm (nem merem ide írni) icon_redface.gif ........

Milos és Pelop. volt a jét biztos pályázó jövőre, csak is az idei hazajövők képei és beszámolóira bíztam a mérleg egyik vagy másik oldalra való billenését.

Én mondjuk, amióta Görögországba járok, szigetmániás voltam, így engem nem nehéz meggyőzni.

# 611
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108120 Üzenet linkje2009-07-06 15:40:13  Válasz a #108115. hsz-ra Előzmény #108115

S mi lesz akkor, ha majd Verka peloponnészoszi képeit is meglátod, s netán a beszámolóját is elolvasod??? icon_lol.gif A végén az a sziget/félsziget fog nyerni, amelyikről utoljára hoz valaki valamilyen ellenállhatatlan hírt!!! icon_wink.gif Vagy ki tudja! Hosszú még az az egy év! icon_lol.gif
# 612
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108123 Üzenet linkje2009-07-06 15:54:54 

Az is szóbajön, hogy előbb júniusban 3 hét Peloponnészosz, majd szeptemberben két hét Kikládok. Ez már csak azonmúlik, hogy mennyire akarunk csak Görögországba menni, illetve máshova is. Mert eddig minden éveben úgy osztottuk be, hogy egy görög és egy másik nyaralás.
# 613
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108147 Üzenet linkje2009-07-06 18:08:33 

Szia Babar!
Véletlenül nem tudod, hogy Milosról melyik szomszédos szigetekre van (szervezett) egésznapos hajókirándulás? Sifnosra pl.? Nem láttál véletlenül a kikötőkben ilyen plakátokat, hova szerveznek fakultatívot, ha egyáltalán működik ott "ilyen üzletág"?

Az érdekelne, ha egy szigetet veszek célpontomnak hosszabb időre, pl. Milost, akkor be tudom-e egy-egynapos kirándulás keretében a legközelebb fekvő kis szigeteket járni, anélkül, hogy ott kellene aludnom?

# 614
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108149 Üzenet linkje2009-07-06 18:12:59  Válasz a #108147. hsz-ra Előzmény #108147

Sajnos erre nem tudunk válaszolni, Milosson egyáltalán nem láttunk ilyen kirándulásokat, de ettől még lehetséges. Sifnos, Serifos, Kitnost érintettük a komppal, hát ezek is gyönyörű kis szigetetk. Szerintem ezt ott alvás nélkül nem lehet Milosról megoldani, ahhoz elég távol vannak egymástól a szigetek. icon_cry.gif
# 615
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108150 Üzenet linkje2009-07-06 18:16:14 

Sifnos olyan egy órányi útnak tűnik, mert fele annyira sincs Milostól, mint Naxos Mykonosztól (előttem nyitva a térkép, és utóbbi volt 2 órás út). Valami helybéli utazési iroda csak van...de azt saccolom, hogy Sifnosra talán akad valami helyi hajótársaság is, akik naponta ingáznak oda-vissza.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu