Sziasztok!
Én 18-án jöttem meg Zante-rõl.Argassiban voltam, ott tényleg katasztrófa a part, de látogassatok el Banana beachre, St.Nikolas beach-re.Csodaszép homokos partok.Ezekre a helyekre buszjáratok is mennek.
A buszjegy nem drága: 1.4 Eu.
Szia Trulli!
Mi 3 hét múlva indulunk A. Sostisra és szeretnénk kocsit bérelni. Sok mindenki írja, hogy eltévedtek nektek sikerült a tájékozódás? Hány napra béreltetek? Még nem tudjuk eldönteni mennyi idõ kell a sziget bebarangolásához. Köszi elõre is az infót.
Örülök,hogy egyben megjöttetek és jól éreztétek magatokat Zantén,ill Ag.Sostisban.Annak is,hogy a Smartban megtaláltátok a srácot és gondolom sokat számított a segítsége a bérlésben.Majd írj egy pár sort,hogy úgy összességében milyen volt és bejártátok-e a szigetet vagy legalábbis a fontosabb helyeket.Na meg Sostisról, amit írtam is nektek,hogy szuper jó és nyugis hely.A hajóutakra elmentetek?Szóval megtelt az élményzsák?
Tegnap jöttünk haza Zakiról, hát nagyon szuper volt.
Az idõ brutális, délben 37-38 fok árnyékban (!) de már reggel 8-9-kor is éget a nap, nekem is sikerült hólyagosra égni tegnap elõtt.
Szúnyog éjszaka rengeteg van. Az árak sztem kicsivel magasabbak mint itthon, Agios Sostisban a Smart autókölcsönzõben Levyt kell keresni, magyar srác. Daewoo matiz 49 E+8E biztosítás per nap + 3E a gyerekülés.
Ha vkinek valami kérdése van, írjon, még frissek az élmények.
Köszönöm szépen, az a 20 nap meg ami neked hátravan hipphopp elrepül
Én 3 hónaptól számoltam vissza...
Persze, majd beszámolok Kefaloniáról!
Már szerencsére összepakoltam, csak izgatott vagyok, és úgy dobog már most a szívem... nem is tudom hogy fogom bírni majd ha a repülõtéren leszünk és a felszállásra várunk....
Szeretnék jó utat kívánni nektek, szép nyralást!! Gondolom már nagy a készülôdés, rámolás. Bárcsak már én is ott tartanék. Ha visszajöttél feltétlenül tekintsél be ide, mert én is kiváncs vagyok Kefalóniára is.
Szia Vicca!!én múlt nyáron voltam és 4 vagy 5 euroért vettem matracot,ez volt a legjobb árban és minõségben,az olcsobb már gáz,nagyon hipper-szupert pedig olyan7-10 euroért kapsz.
Kalapok is vannak 3-30 euoróért,van választék minden féle, ruha,csecse-becse,játék,sporteszkoz stb..ami szem szájnak ingere..
Köszi a hasznos tanácsokat. A tapaszt a szúnyogok ellen én is olvastam, szerzek be ilyet. Kefallóniára mindenképpen át akarunk menni, ezek szerint a csoportos kirándulás marad. Nem utazott valaki már a KARTAGO TOURS-sal, mert érdekelne milyen a telepitett idegenvezetõje, és a Contessa Hotelt senki nem ismeri??
Az 1-2 kép a strand, a kis kápolnánál kell lemenni a vizhez, a 3-kép aparton úszómedences bár, a napágyak fogyasztás ellenében használhatók, nem drága, és jó a kaja jó hely ajánlom