#1653192011-06-13 09:07:36 Válasz a #165251. hsz-ra
Szia Gentilisimo!
A Grand Toursnak nincs buszjárata Asprovaltara, Vrasnara vagy Stavrosba, csak Paraliara, OB, Nei Poriba, Neos Marmarasra és Sartira. (A többi az még távolabbi úticél). Szerintem ők amúgy is drágábbak, mint a többiek. (SZemélyes vélemény, bocsi a G T rajongóktól)
Az Apollontravelnél a buszjegy ára a következő: Jún. 10, 17, aug. 26, szept. 2, 9: 19500 Ft
jún. 24, júl. 1, 8, 15, 22, 29, aug. 5, 12, 19: 22000 Ft.
Ezek felnőt árak oda-vissza. A gyerek ár 12 éves korig 15500 és 17000 Ft.
Ők nagyon megbízhatóak, csak ajánlani tudom. Már utaztam velük ez a személyes tapasztalatom.
Remélem tudtam segíteni.
Ja és az Ibusznak is csak az Olymposzi Riviérára és a Chalkidiki-félszigetre van buszjárata.
Olyan buszjáratok érdekelnének, amik Görögországba mennek Budapestről
( Aspravoltába, Stavrosba, Vrasnába...) Leragadt a tudományom a volánbusznál...
Csak és kizárólag a buszjárat érdekelne, maga az utazás része, szállás nélkül.
Kérdezd meg azokban az utazási irodákban, akik Stavrosba, Vrasnába, stb. szerveznek utat, hátha szállás nélkül is eladnak jegyet a buszra (ha van szabad hely, akkor miért ne?)
#1652532011-06-12 13:18:06 Válasz a #165251. hsz-ra
A menetrendszerinti buszjárat a Budapest - Thesszaloniki - Athén útvonalon közlekedik.
Az általad felsorolt telepüésekre helyi buszokkal juthatsz el, Thesszalonikiből.
Egy kis segítséget kérnék...
Olyan buszjáratok érdekelnének, amik Görögországba mennek Budapestről
( Aspravoltába, Stavrosba, Vrasnába...) Leragadt a tudományom a volánbusznál...
Csak és kizárólag a buszjárat érdekelne, maga az utazás része, szállás nélkül.
Én Sartiba utaztam az Apollonnal...busszal. Emeletes busz felső szintjén leghátul ültünk. Nekem bejött a dolog,mert 5 hely van, de csak 4 ülés volt berakva, tehát kényelmesebben el lehet férni, mert oldalra is szét lehetett húzni az üléseket. Nem utolsó sorban jobban lehetett pakolászni, mert több helyed is van ezáltal. És a legfontosabb: nem rugdosnak a mögöttem ülők. =)
Hazafele is az emeleten volt a helyünk, de nem tudom hogy miért, középen.
Jó nagy szívás volt: A mögöttem ülő folyamatosan masszírozta a hátamat a térdével, éjjel csörgött-zörgött a chips-es zacskóval, meg úgy olvasott, hogy a lámpája folyamatosan a szemembe világított.
Egy szó mint 100, fölül hátul a legjobb =)
Sziasztok!
Tolora szeretnék utazni autóbusszal.
Ez eddig nem is okoz különösebb gondot.
Azonban én emeletes busszal szeretnék utazni, fent középen és elöl.
Hol lehet ilyet találni?
Ha tudtok ilyen lehetőséget nagyon megköszönöm!
#1638292011-05-31 12:57:33 Válasz a #163828. hsz-ra
Szia! Én is Szegedi vagyok...
Kicsi a világ!
Neolinék megállnak...tankolás,pihi,üccsi..stb...
A nagy Tesconál kell felszállni...és mire elhelyezkedsz akkorra már meg is áll a busz a virágpiacnál..
Szegedi vagyok, itt szoktunk felszállni. Tudom, hogy az Apollón buszai mindig megállanak a virágpiacnál. Itt tankolnak és ebédelnek a sofőrök, valamint a transzfer utasokat itt veszik fel. Egyszer utaztam a Grand Tourssal. Az ő buszuk nem állt meg itt.
Gondolom egyetértünk, az utazási iroda felelősségében, hogy a megkülönböztetés sérelmét ne érezze senki, amikor egyformán fizetünk. Gondolkodjanak a megoldáson, még a szezon elején vagyunk. Valamilyen sorrend szerint minden jelentkezötől megkérdezhetnék, hogy mit szeretne. Visszaélni az utas jóhiszemüségével nem okos dolog.