#1474112010-08-04 08:46:17 Válasz a #147346. hsz-ra
Szia Csendyke!
A Holiday nagyon jó apartman. Szép, nagyon jó medence van a tetőn és külön napozóterasz. Ha nagyon fújt a parton a szél, akkor mi inkább fent voltunk a tetőn a medencénél, mert a szeles időt nem bírja a fejem..
A kilátás is gyönyörű onnan, volt hogy órákig csak ültem és bámultam.
Az idegenvezető is nagyon aranyos, Agárdi Gábornak hívják, többször is feljött velünk a faluba, enni és koktélozni is. A programok is jók amit szervez, és előny, hogy minden az apartman elől indul. Oda megy értetek a busz, és oda visz vissza. A narancspartra is szervez ilyen fél napos kirándulást.
Nem tudom melyik szobába lesztek, mi a Fsz. A 22-esbe voltunk. Ennek annyi baja volt csak, hogy pont a szoba ablak előtt volt a közös számítógép elhelyezve, és minden behallatszott, akármilyen csendben is netezett valaki. Ugyanis a net ingyenes, van wifi, de ha nincs laptopod, használhatod a közös gépet.
A tisztaságról annyit, hogy mikor mi elfoglaltuk a szobát, mindent áttakarítottam, mert nem volt tökéletesen kitakarítva. De eleve így készültem. Még egy fél pár férfizoknit is találtam az ágy alatt.
Szóval összegezve: jó apartman, célnak megfelel, tenger közel, part gyönyörű, homokos, csend van, mert a falu kb 15 perc sétára van.
Jó pihenést, irigyellek egy kicsit...
Ja és még annyit, hogy van a földszintem egy szuper étterem, sokat ettünk ott, olcsó és finom....
VAn jó pár képem is az apartmanról, de mivel nem fizettem, nem tudták fölrakni a fotóalbumba. Ha adsz egy email címet, küldök 1-2-őt.
Timi
Gina én olvastam az oldalukon, hogy vizet azért nem árt vinni, de valaki írta a másik fórumon, hogy kaja pia korlátlan fogyasztás volt. Szerintem nem fogunk éhen halni. Én azért a gyerkőcnek viszek valami nasit
Mi is megérkeztünk Sartiról még szombat éjszaka. A határokon a maximum 40 perc volt (kilépés-belépés együtt). A fakultatívon csak a Sithonos Thesszalonikit választottuk, de azt sem kellett volna. Csak annak ajánlom, aki a leárazásokon vásárolni akar. Volt 10 perced a fellegvárnál, 15 perced a bazilikánál, aztán kiraktak és volt 4 órád hogy vásárolgass. Persze fel lehet fedezni a várost egyedül is, de akkor szerezzetek be térképet és hogy mit érdemes megnézni. Az idő nekem csalódás volt, melegebbre számítottam. Max 28-30 fok volt, a szél fújt. Ovelixbe esténként sorba kellett állni. A főtérnél az 1,70-es gyrosos nagyon finom. Mi gyros tálat ettünk, ami 6 euró volt, de benne volt 3 korty cypuró, egy gyros tál, és egy dobozos üditő vagy mythos sör. Szóval megérte. Több étterembe is vacsiztunk, volt amelyik bejött volt amelyik kevésbé.
#1474182010-08-04 09:01:16 Válasz a #147413. hsz-ra
Ginaaa!
Folyamatosan kínálgatnak majd üdítővel Az elején lesz egy pohár uzo és üdítő. Közben végig annyi pia amennyit megbírsz inni Lesz még keksz, nyalóka, cukor és egy kis ebéd. Souvlaki, tzatziki, zöldség és kenyér
#1474312010-08-04 10:38:34 Válasz a #147417. hsz-ra
Kedves Detti!
A 4 órás szabad programba bőven belefért volna Szaloniki néhány más nevezetesség megtekintése. Ha a belvárosban vagy akkor rengeteg helyet meg tudsz nézni egy kis sétával. Talán egy kicsit kevésbé a vásárlásra kell gyúrni:-). Szerintem érdemes egy Szaloniki kirándulás előtt egy térképet beszerezni a városról. Akár egy egyszerű "turistás" térképet is amely már szinte ingyen beszerezhető.Sokan panaszkodnak, hogy nem talának látnivalót Szalonikiben. Ha én tehetném már holnap odaköltöznék
Na,az a 4 óra szerintem is írtó sok idő és nagy szerencsétek volt,h. annyit kaptatok,persze
sajnálattal olvasom,h. "nem tudtátok" kihasználni. Mi pár éve Paraliáról mentünk el Thessalonikibe,
szintén fak. progira,ahonnan jóval közelebb is van. Mi csak 2 óra szabad progit kaptunk,nagyon kevés volt
arra a gyönyörű városra.
Sajnálom,h. nem tudtátok azt a sok-sok órát kihasználni,hiszen annyi látnivaló van ott.
Hlaci!
Én se gondolkodnék egy percig se,ha valaki megdobna ott egy kis garzonnal...
Félreértettetek! Ha tudom, hogy magamnak kell bejárni a várost, akkor szerzek térképet és információt, hogy mit nézzek meg. De kiraknak a piacnál és csak annyit mondanak, hogy a tengerrel minden párhuzamos utca bevásárlóutca és rengeteg leárazások vannak, ott vásároljunk. Semmi más! Menj és vásárolj! Hát persze, hogy az idegenvezetőnk is tömött szatyrokkal jött vissza!