Üdv mindenkinek Sartiról, a Kalóztanyáról. Minden szuper,nagyon meleg van, a viz is meleg.
Szombaton taliztunk Lindiékkel, Dinnyebubusékkal itt, holnap kalózkodunk. (meglepetésemre a tesómék is megjelentek annak ellenére, hogy azt mondták, Olimpic Beach-re mennek)
Voltunk Narancsparton, Vourvouru-n, csütörtökön Neos Marmaras lesz, Sikia.
Eszünk, iszunk, fürcsizünk, barnulunk, jól érezzük magunkat.
#1483382010-08-10 07:44:46 Válasz a #148308. hsz-ra
Ginaaa!
Á, kicsit sem írigykedünk De örülök, hogy jól érzitek magatokat. Majd hozzatok haza egy kis jó időt és napsütést A kalózkodás nagyon klassz lesz, azt mindenkinek csak ajánlani tudom. Sykhia és Neos Marmaras is felejthetetlen. Jövőre úgy megyek, hogy Neos Marmarasban több időt tudjak majd eltölteni, mert az a város megérdemli, hogy rendesen megnézze az ember. Nagyon hangulatos és nagyon klassz
A párommal Sartit néztümk ki nyaralásunk áldazatául, és szeretnék érdeklődni Tőletek, hogy szeptemberben milyen ott az idő?
Lehet hogy páran már kérdezték és hogy válaszoltatok is, de azt a 428 oldalt hirtelen nem tudtam átfutni
A párommal Sartit néztümk ki nyaralásunk áldazatául, és szeretnék érdeklődni Tőletek, hogy szeptemberben milyen ott az idő?
Lehet hogy páran már kérdezték és hogy válaszoltatok is, de azt a 428 oldalt hirtelen nem tudtam átfutni
Előre is köszi mindenkinek!
Edit
Szia
Mi is augusztus végén szept elején leszünk Sartiban ,minket is foglalkoztatott hogy vajon milyen idö lesz szept-ben ,de a fotóalbumok átböngészése után azért megnyugodtunk ,több tavalyi képen is egész jó idő volt ,úgyhogy ne aggódj ,bár az esős napok száma az megnőhet ,de napos is lesz bőven.
Előre is köszi mindenkinek!
Edit
Sziasztok!
Korábbi években szinte mindig aug.vége felé indultunk 2 hetes útra.
Soha nem volt különösebb gond az időjárással. Persze voltak napok
mikor futó záporokkal szembesültünk, de igen rövid idő múlva már
hétágra sütött a nap. A tenger is kellemesen meleg volt.
Idén kipóbáljuk a szept.közepi időjárást. Remélem nem fogunk csalódni.
Nagyon jó nyaralás kívánok.
üdv. czoki
Üdv nektek Sartirol. Állati jó idő van, a tenger kellemes meleg, minden szuper, kivéve az apartmant.
A határokon nem volt semmi gond, a legtöbb várakozási idő 15 perc volt. Viszont ahogy láttuk hazafelé lesz ám gond. Olyan hosszú sor áll hazafelé, hogyjobb nem is rá gondolni....Aki euroval szeretne fizetni a maciknál és a szerbeknél az jól gondolja meg, mert nekünk 1,3 euroban számolták át a benzint. Ennyi erővel akár itt görögben is tankolhattunk volna,ki voltunk akadva. Ezt leszámítva minden jó. Holnap KAlóztúra Attiláékkal.
Ha tudok még írok!
Minden jót mindenkinek!
A Sithon-osok persze, hogy nem szeretik a Kalózhajót, mert tőlük veszik el az utasokat. Nekik ez inkább üzlet, mint Attiláéknak.
Valaki megkérdezte az első napon Leó-tól az "eligazításkor", hogy milyen a Kalózhajós kirándulás, mire a válasz: ugyanaz, mint a Blue Lagoon, csak a Blue Lagoon sokkal jobb.
Mi nem voltuk a Blue Lagoon-on, de a Kalózhajón voltunk (jó hazafiként a magyarokat részesítettem előnyben) és nagyon király volt.
Sziasztok,
Segítsetek nekem légyszi!!Tudom,hogy már ezerszer le lett írva,hogy mennyibe kerül a kalazhajózás,de nem találom! :( Mondjatok egy árat légyszi. Illetve hol lehet rá befizetni? Előre is nagyon köszönöm! :)Már csak 9 nap és indulás. Mi a hazafelé utat szintén éjjel kívánjuk megtenni,pénteken éjjel indulunk haza,nem szombat délelőtt,így talán elkerüljük a nagy forgalmat!
#1485392010-08-11 11:34:04 Válasz a #148529. hsz-ra
Vanda!
A Kalóztúrára a kalóztanya koktélbárban lehet befizetni. Ez a motorkölcsönzők utcájában található a sarkon van egy sárga ponyvás szupermarket a másik oldalon pedig Sassos gyrososa. Az ára 27 EUR és ezt ott lehet Attilánál befizetni. Ő előtte tájékoztat mindenről mire számíthatsz, illetve mit tartalmaz a kalózkodás, valamint elmondja az indulási időpontot. A Kalóztanya görög idő szerint 20 órától van nyitva. Ezután lehet menni érdeklődni és befizetni. Érdemes sietni vele, mert előfordul, hogy nincs hely. Érdemes megkérdezni, hogy pontosan hol van a kikötő, mert én többször mentem le a lejárat mellett, de nem találtam A végén Attila fia Arnold saját kocsiján vitt el a kikötőhöz
Én mindenkinek csak ajánlani tudom a kalóztúrát, mert valóban nagyon nagy élmény és mindenki jól érzi majd magát!
#1485502010-08-11 12:59:41 Válasz a #148545. hsz-ra
Vanda!
Nagyon szívesen Persze, hogy minden simán fog menni. Nagyon jól fogjátok magatokat érezni. Nem csak a kalóztúrán, hanem egész Sartin Ha tudtok menjetek el mindenfelé kirándulgatni. Nagyon megéri, mert számtalan apró kis partszakasz és csodás hely van a környéken. A szomszéd településekről nem is beszélve. Nem csodálom, hogy várod Én meg mennék vissza