Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 646
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41383 Üzenet linkje2007-08-15 13:03:33 

Köszi Mofly!

Szimpatikus megoldás (üvegfenekû hajó! icon_wink.gif ): fontolóra vesszük hétvégén!

# 647
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41389 Üzenet linkje2007-08-15 13:34:50 

Sziasztok!

Eddig Krétára terveztük a nyaralást, de ma befizettünk egy hetet Zakyntosra. 28-án indulunk, már alig várom.
Biztos lesznek okos kérdéseim...icon_smile.gif

# 648
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41402 Üzenet linkje2007-08-15 14:48:37 

Szióka Iloth!

Úgy elviharzottál mellettem,még azt sem irtad meg ,hogy miképp állsz a tervezgetéseiddel.Vagy netán valami olyat írtam ami megbántott?Na azt végképp nem akartam! icon_smile.gif Esetleg az én kalifikált fogamazásom rosszul sült el?Megeshet: akkór elnézést kérek! Ha ez tényleg Így van akkor írd meg légyszi priviben.Köszi.

Üdv: Atosz icon_cry.gif icon_smile.gif icon_biggrin.gif

# 649
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41413 Üzenet linkje2007-08-15 15:22:58 

Már nekünk is megvannak a repülõgép jegyeink.Csak még a repülõnk nincs meg.Biztos hozzák,gondolom én...Iloth te mit gondolsz?Csak olyat hozzanak ami nem esik le...Ez még viccnek is rossz! icon_redface.gif Sõt...!Morbid!
# 650
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41467 Üzenet linkje2007-08-15 22:06:44  Válasz a #41357. hsz-ra Előzmény #41357

Hello Mofly!

Igyekezni fogunk minden poziciót kiélvezni,ahogy írod csak most mivel férfi vagyok icon_sad.gif nekilódult a fantáziám icon_lol.gif Hát igen ilyen a férfi- nép. icon_biggrin.gif Az utazásból ez a francos tesztoszteron mingyá libidót csinál.Nem szégyenlem magam! Hát nem.Pedig tehetném... icon_wink.gif Jön a moderátor!
Pedig az is csak nõ. És idén még mentek valahova?Balcsi,kirándulás stb?
Vagy már csak a munkának éltek?Gyûjtsetek Kefalóniára és ne egy hétre,mert az kevés.Nekem a kettõ is kevés volt.
De most nekem hála Irány Zakynthos!!! icon_biggrin.gif Szia.

# 651
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41500 Üzenet linkje2007-08-16 07:55:05  Válasz a #41402. hsz-ra Előzmény #41402

Dehogy viharzottam el melletted! icon_eek.gif
Nálam semmi gond, csak valami irgalmatlan módon el vagyok havazva a héten, úgyhogy igyekszem felnézegetni a netre meló közben, de figyelmem megoszlik a sok engem érõ infó között, úgyhogy így fordulhatott elõ, hogy nem reagáltam valamire! icon_redface.gif
Ezért utólag és elõre is! elnézést kérek: igyekszem naprakész lenni!

üdv:
lloth

# 652
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41501 Üzenet linkje2007-08-16 07:56:55 

És hogy mennyire szétszórt vagyok: válaszolni akartam neked Atosz, de a te hozzászólásodat nem emeltem be a nagy igyekezetben! icon_redface.gif
# 653
Zsuli37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41509 Üzenet linkje2007-08-16 08:29:39 

Sziasztok!
Eddig hatszor voltunk Görögországba icon_lol.gif , de a Halkidiki félszigeten még nem jutottunk túl icon_cry.gif . (ez persze nem baj) Ám az idén nagyon nézegettük Zakynthost. Segitsetek már, irjatok már egy pár árat (kaják, italok, gyros, vizisportok stb.) milyen ott az élet egy hétig?
Köszi icon_cool.gif

# 654
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41547 Üzenet linkje2007-08-16 12:02:40 

Szia Atosz!
Ne aggódj a repülés miatt! Elõbb-utóbb kénytelen leszállni. Csak nem akarod Zakit végig madártávlatból figyelni? icon_wink.gif
Mi most a hosszú hétvégére Horvátországba megyünk, Krk-re, egy búvárcsapattal. Nekem nem lesz olyan izgi, mert én nem fogok merülni csak sznorizni.

Zsuli icon_smile.gif
Klassz! icon_wink.gif
Én meg pont azt néztem ki legközelebbi úticélnak! Lassan elkezdem tanulmányozni azt a topicot.
Néhány oldalt ha visszalapozol, találsz egy csomó árat, infót a kérdésedre vonatkozóan. És mikorra tervezitek az utat?

Kata icon_smile.gif
Üdv itt! Már mindent tudsz? icon_smile.gif

# 655
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41560 Üzenet linkje2007-08-16 12:49:35 

Üdv az újaknak! Töltsétek hasznosan itt az idõt a hellaszon! icon_wink.gif
# 656
Zsuli37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41580 Üzenet linkje2007-08-16 13:35:03 

Szia Mofly!
Az az igazság, hogy már csak jövõre tervezzük azt az utat , mert 2 hete jöttünk haza Neos Marmarasról. De azért nem adjuk fel, tervezgetünk tovább! icon_cool.gif

# 657
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41592 Üzenet linkje2007-08-16 13:59:16  Re:

[quote="lloth"]Dehogy viharzottam el melletted! icon_eek.gif
Nálam semmi gond, csak valami irgalmatlan módon el vagyok havazva a héten, úgyhogy igyekszem felnézegetni a netre meló közben, de figyelmem megoszlik a sok engem érõ infó között, úgyhogy így fordulhatott elõ, hogy nem reagáltam valamire! icon_redface.gif
Ezért utólag és elõre is! elnézést kérek: igyekszem naprakész lenni!

Szia Iloth!

Nekem az a megérzésem,hogy te könyvelõ vagy.Azok vannak ilyenkor elfoglalva a gépi leadásokkal mert határidõs.Nejem is ezt teszi és az is ezt a szót használja,hogy elvan havazva. És természetesen semmi problémám és megértem és ne is kérj elnézést.Ez néha csak témakeresés és ártalmatlan kötekedés... icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif Ezt a pár napot már ki kell birni!

Szia :Atosz icon_wink.gif

# 658
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41596 Üzenet linkje2007-08-16 14:29:23  Válasz a #41547. hsz-ra Előzmény #41547

Szasz Mofly!

Ne vedd komolyan ,hogy félek a repüléstõl,csak bohóckodom a gép még úgytudom egysem maradt fenn...Az "átkosba" még a repülõs mg-i szolgálatnál merev szárnyuakkal növényvédõsködtem és ,hogy verjem a mellyemet nem egy veszélytelen foglalkozás.Sajnos egy jópáran zsinegeltek,vagy fordulónál visszaestek.Ezt már is befejeztem, mert a téma tabu!!
Sznorizni az visz. nekem latin...Az mi az Moflyka? icon_eek.gif icon_sad.gif Én inkább merülnék.Majd fel hoznak... icon_confused.gif Vagy nem... icon_cry.gif

# 659
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41671 Üzenet linkje2007-08-16 21:51:41 

Sziasztok:)) Naon izgulok ....

Már csak 1 -et kell alukálni és felváltja az aszfaltott a levegõicon_biggrin.gif

Iloth . Köszönöm a megbízást. Rajta leszek!!!
Igérem nem vallok kudarcot:)

Jó csevegést nektek , én most megyek lazulni.
Viszlát 1 hét múlva.
Üdv Zotya

# 660
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41673 Üzenet linkje2007-08-16 21:54:46 

Szia M Zotya !

Jó utat Neked!