Úgy elviharzottál mellettem,még azt sem irtad meg ,hogy miképp állsz a tervezgetéseiddel.Vagy netán valami olyat írtam ami megbántott?Na azt végképp nem akartam! Esetleg az én kalifikált fogamazásom rosszul sült el?Megeshet: akkór elnézést kérek! Ha ez tényleg Így van akkor írd meg légyszi priviben.Köszi.
Már nekünk is megvannak a repülõgép jegyeink.Csak még a repülõnk nincs meg.Biztos hozzák,gondolom én...Iloth te mit gondolsz?Csak olyat hozzanak ami nem esik le...Ez még viccnek is rossz! Sõt...!Morbid!
Igyekezni fogunk minden poziciót kiélvezni,ahogy írod csak most mivel férfi vagyok nekilódult a fantáziám Hát igen ilyen a férfi- nép. Az utazásból ez a francos tesztoszteron mingyá libidót csinál.Nem szégyenlem magam! Hát nem.Pedig tehetném... Jön a moderátor!
Pedig az is csak nõ. És idén még mentek valahova?Balcsi,kirándulás stb?
Vagy már csak a munkának éltek?Gyûjtsetek Kefalóniára és ne egy hétre,mert az kevés.Nekem a kettõ is kevés volt.
De most nekem hála Irány Zakynthos!!! Szia.
Dehogy viharzottam el melletted!
Nálam semmi gond, csak valami irgalmatlan módon el vagyok havazva a héten, úgyhogy igyekszem felnézegetni a netre meló közben, de figyelmem megoszlik a sok engem érõ infó között, úgyhogy így fordulhatott elõ, hogy nem reagáltam valamire!
Ezért utólag és elõre is! elnézést kérek: igyekszem naprakész lenni!
Sziasztok!
Eddig hatszor voltunk Görögországba , de a Halkidiki félszigeten még nem jutottunk túl . (ez persze nem baj) Ám az idén nagyon nézegettük Zakynthost. Segitsetek már, irjatok már egy pár árat (kaják, italok, gyros, vizisportok stb.) milyen ott az élet egy hétig?
Köszi
Szia Atosz!
Ne aggódj a repülés miatt! Elõbb-utóbb kénytelen leszállni. Csak nem akarod Zakit végig madártávlatból figyelni?
Mi most a hosszú hétvégére Horvátországba megyünk, Krk-re, egy búvárcsapattal. Nekem nem lesz olyan izgi, mert én nem fogok merülni csak sznorizni.
Zsuli
Klassz!
Én meg pont azt néztem ki legközelebbi úticélnak! Lassan elkezdem tanulmányozni azt a topicot.
Néhány oldalt ha visszalapozol, találsz egy csomó árat, infót a kérdésedre vonatkozóan. És mikorra tervezitek az utat?
Szia Mofly!
Az az igazság, hogy már csak jövõre tervezzük azt az utat , mert 2 hete jöttünk haza Neos Marmarasról. De azért nem adjuk fel, tervezgetünk tovább!
[quote="lloth"]Dehogy viharzottam el melletted!
Nálam semmi gond, csak valami irgalmatlan módon el vagyok havazva a héten, úgyhogy igyekszem felnézegetni a netre meló közben, de figyelmem megoszlik a sok engem érõ infó között, úgyhogy így fordulhatott elõ, hogy nem reagáltam valamire!
Ezért utólag és elõre is! elnézést kérek: igyekszem naprakész lenni!
Szia Iloth!
Nekem az a megérzésem,hogy te könyvelõ vagy.Azok vannak ilyenkor elfoglalva a gépi leadásokkal mert határidõs.Nejem is ezt teszi és az is ezt a szót használja,hogy elvan havazva. És természetesen semmi problémám és megértem és ne is kérj elnézést.Ez néha csak témakeresés és ártalmatlan kötekedés... Ezt a pár napot már ki kell birni!
Ne vedd komolyan ,hogy félek a repüléstõl,csak bohóckodom a gép még úgytudom egysem maradt fenn...Az "átkosba" még a repülõs mg-i szolgálatnál merev szárnyuakkal növényvédõsködtem és ,hogy verjem a mellyemet nem egy veszélytelen foglalkozás.Sajnos egy jópáran zsinegeltek,vagy fordulónál visszaestek.Ezt már is befejeztem, mert a téma tabu!!
Sznorizni az visz. nekem latin...Az mi az Moflyka? Én inkább merülnék.Majd fel hoznak... Vagy nem...