Sziasztok!
Én még csak 1szer voltam Sartiban,és tényleg szuper.Kicsit furcsa volt,hogy magyar étlap,magyar pincér volt,sõt az ablakból Máté Péter harsogott.Ez kényelmes,de szivesebben ettünk eldugottabb helyeken.
Köszi, hogy ellátogattál a Sarti info-ra! Kellemes meglepetés volt! Gyere máskor is!
Köszi a gratulát, de ez elsõsorban a lap megálmodóját Littlehope-ot illeti meg. Verus
Hali, Te Sarti hívõ!!! Gyere látogass el Te is a fórumunkra, hogy egy kis Sarti-feelinget érezz addig is!!! Minden új arcot szeretettel fogadunk! Aki Sartit szereti rossz...... ))))) A 68-as hozzászólásnál egy kattra nálunk lehetsz!!! Üdv: Verus
Szervusztok !
Én most elõször írok a fórumba és mindenkit köszöntök.
Bocsánatot kérek az elõbbi kirohanásomért, de fellelkesültem az árlista hallatán. Az idén én is elcsábulok Sartira - hozzászólásaitok alapján - nem utoljára.
Sziasztok! Igyekeztem a Sartiról szóló hozzászólásokat elolvasni, de egy valamit nem találtam sehol. Lehet-e Sarti környékén túrázni? Tudom az ember fürdeni megy, de a család szeret kirándulgatni a természetbe. Van erre lehetõség Sartiban vagy keressünk másik helyet?
Nem tudom, hogy milyen túrázásra gondolsz. Gyalog, kerékpár? Sartin vannak kerékpárkölcsönzõk, és azzal ellátogathattok a környezõ gyönyörû tájakra. Csodálatosan szép öblök találhatók, sõt Sartitól kb. 3 km-re búvárkodni is lehet (oktatással is). Sarti, mint ahogy az egész Sithon félsziget nagyon gyönyörû, érdemes bebarangolni.
Szia! Inkább gyalogtúrára gondoltam. Olyan szép dombok, hegyek vannak arrafelé. Esetleg át lehet gyalogolni a "túloldalra" is. Bár az lehet hogy húzós, nem ismerem ott a távolságokat.