Igen már voltam idén Krétán . stalisban (http://www.stalis.info/)
-Hotel Katrin (http://katrin-hotel.gr/en/).- mindig oda megyek
-így szeptemberben is .( ha valaki menne Stalisba - rajtam keresztül kedvezöbb és rugalmasabb feltételekkel megteheti )
Az itt olvasott árak az ottani Neckermann árai irreálisak .
A Sarpidon Travel & rent a car -t 20005 szeptemberében fedeztük fel
-miután már túl voltam egy csomó méregdrága Neckermannnos kiránduláson.
Megtalálható :
MALIA Dimokratias 78. tel ;28970-29710
STALIS Beach road next to Ariadne Hotel tel28970 31906
STALIS Beach road Bext to Blue Sea tel 28970-33176
A cég azt hiszem osztrák-német-görög , az ott dolgozó ifjú hölgyek is
többnemzetiségüek - kedvesek és nagyon csinosak-már ezért is érdemes bemenni az irodába
/sarpidontravel@yahoo.com/
Küldenék képeket , de nem tudom hogyan , mekkorára összeaszakva....stb.
Ha van amiben esetleg segítetek ; toldymester@chello.hu
szia, Antero!
köszi az infót! az egyéni szervezéses Szantorini kirándulást egy ottalvással tárgyalgattuk bõvebben a Szantorini topicban, de mindenképpen jó, h írtad ezt az irodát (Sarpidon Travel) errõl tudnál esetleg egy kicsit bõvebben írni akár ide, akár a Szantorini topicba, h ez milyen iroda (kinti görög v esetleg egy magyar érdekeltségû ; hol található az iroda... )
elõre is köszi a segítséget!
ha jól értem Te már voltál idén Krétán? ha így van, kérlek oszd meg velünk tapasztalataidat.
köszi!
üdv
szia, keke!
Gramvoussa jó szervezetten, mert; -nem kell sziklás úton autózni, -hajókázás van kocsikázás helyett, -nem kell fürdõzés után visszamászni a hegytetõre, -busz visz-hoz a szállásról. DE! ha nem akarsz szervezetten menni, akkor is tudsz hajóval is menni és akkor a hajójegy biztos olcsóbb, mint a szervezett program, idegenvezetõ -legalábbis tavaly nálunk így volt- úgysem megy az útra. persze így megintcsak plussz egy napig áll a bérautó
mi is csak tervezgetünk itt elõre és gondolkodunk, h hogyan lenne jobb, de majd ha már közeledik az indulás idõpontja többet fogunk tudni, mert addigra már az anyagiak is biztosabbak lesznek...
bérautót biztos lehet olcsóbban találni ott kint mi azért szoktunk az irodával kapcsolatban álló kölcsönzõtõl bérelni, mert picit "gyávák" vagyunk így ugyanis, ha bármi kétes dolog merülne fel, ott az idegenvezetõ és lerendezi az ügyet velük szerencsére még semmi gondunk nem volt eddig, de biztos ami tuti
üdv
" Santorini: 110 benne a hajojegy, transzer es szigetkirandulas ; "
-ezt olcsóbban meg lehet csinálni / Sarpidon Travel pl /
én 70 € - t fizettem - benne volt minden ; transzfer is , és nem a 2 X 4 órás
hajóutas megoldás - Soper Jet v. a Vodafon-os katamaránnal 1h 50' az út
bõven marad idõ mindenre.
( tavaly sajnos a Neckermann féle 110-120 € - os kiránduláson voltam )
Idén ezzel
A.
Szia lacca!Köszönöm szépen az infót,eligazodom rajta! Valamelyik autókölcsönzõ áraihoz képest ezek az árak elég drágák. Nem tudom hol néztem az árakat,ha lesz idõm megkeresem.Fõszezon árakat néztem pedig,de egy kicsit olcsóbbra emlékszem.Látom Santorini nem lett olcsóbb !Bár miért lett volna,fõleg egyre népszerûbb jövõre még inkább horror ára lesz tuti. A fakultatív programok ára kb.annyi mint amit az Aeolus katalógus ír,majd meglátjuk.Lehet,hogy Gramvousa-ra érdemesebb lenne fakultatív menni,.majd meglátjuk. Azért ilyen euro ér mellett Santorini nagyon húzós utazási irodától nem?
szia, keke!
sajnos manapság nekünk itthon élõ magyaroknak ez nem annyira hülye kérdés, hiszen mi ingyenes manapság....
nem kell fizetni odakint az autópályáért, legalábbis külön nem. ha jól tudom benne foglaltatik a bérlési díjban, ha van egyáltalán autópálya díj - sztem van -, minden autónak éves matricája van.... úgy tudom
tegnap kaptunk emilt idegenvezetõ ismerõsünktõl megpróbálok beillesztgetni dolgokat... (tájékoztató jellegû árak, elõszezon van még, és szervezett kirándulások díjai )
"Samaria: 29 +9.5 a belepo es hajojegy ; Gramvoussa: 39 ; Knossos: 39 + 10 a belepo ; Santorini: 110 benne a hajojegy, transzer es szigetkirandulas ; Elafonissi: 29 ; benzin kb. 1,2 euro ;
KAT TÍPUS ÜLÉS 1 NAP 2 NAP 3 NAP 4 NAP 5 NAP 6 NAP 7 NAP
A Fiat Panda 4 40 80 100 130 155 170 190
B Hyundai Atos 4 45 85 110 140 165 185 215
C Citroen C3 5 50 85 115 155 180 200 230
D Hyundai Accent 5 55 100 130 165 190 215 244
E Citroen Xsara 5 65 120 155 190 220 250 280
F Citroen Picasso 5 75 140 200 260 310 360 420
G Fiat Doblo minibusz 7 90 160 235 295 360 410 445
H Fiat Scudo minibusz 9 100 185 260 325 390 445 480
I Suzuki Vitara 4 65 135 185 250 300 340 385"
sajnos ezt majd silabizálgatni kell, de nem tudtam másként beilleszteni
az autóbérléses árak a kinti iroda autókölcsönzõs partnerének az elõszezoni árai!!!!
egyelõre ennyi, más árakat egyelõre nem tudok
üdv
Szia lacca!!!Célba ért az üzi!
Igazából árakra lennék majd esetleg kíváncsi,hogy mennyire vészes. Remélem nem nagyon!
Klassz Rethymnoról ez a kép,mindenképp megnézzük majd.
szia, keke!
sajnos még nem tudtunk talizni az ismerõsökkel... emilt küldtünk nekik, de még nem válaszoltak...
eddig annyit tudunk, h jól érezték magukat NAGYON, jó idõ volt kint NAGYON
az tuti, h voltak Gramvoussan, Elafonissin, és ha minden igaz Rethymnoban, ill. a közelben volt a szállásuk, így aztán voltak bent természetesen Rethymnoban is...
egy rethymnoi utcarészlet...
üdv
szia, keke!
ha csak strandolás miatt kérdezted Georgioupolit, akkor ne aggódj, az autópálya mellett elég hosszan látszódik a part, ott tudtok megállni, ahol éppen megtetszik ez is gyönyörû benne
majd részletesen megérdeklõdjük azért ezt a Gramvoussa-i autókázást, de lehet, h az útnélküliség azt jelenti, h nincs aszfaltos út...
üdv