Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7426
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
GöröG.
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159658 Üzenet linkje2011-04-06 18:02:19 

Szaisztok!
jún. 10-én indulunk Sartiba ketten a párommal 2 hétre autóval, tehát 25-én indulunk haza. 2 útitársat keresünk a kocsiba. Akár csak oda, csak vissza, vagy oda-vissza útra. Stavros és Asprovalta is útba esik. Ha esetleg valaki ebben az időpontban menne busszal az adott nyaralóhelyek egyikére, szívesen elvinnénk, így a költségek is megoszlanának, kényelmesebb és gyorsabb is lenne. Valamint szívesen bekapcsolódnánk konvojba is. Ha tetszik írj mailt: meisitz22@gmail.com

# 7427
Fate08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
414 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159663 Üzenet linkje2011-04-06 18:44:36 

Szép Napot!

KSZSZILVIA!
Érdemes megnézni még a halott várost is!A tengerpart mellett és bent a faluban is rengetteg étterem és taverna van ami nekünk nagyon tetszett az az Ovelix.Vannak 2 személyes tálak, 4 féle hússal meg üdítővel 11 euróért.Gyrost 1,20 eurótol 2.20 euróig találsz jóformán mindenhol.A Kalóztanyát mindenképp keressétek meg!Nagyon hangulatos hely!Az interneten utána is tudsz nézni.Ők szervezik a kalóztúrát is amit az előttem szóló is ajánlott.nagyon szép eldugott öblökbe visznek el kaja pia a hajón ingyen.Igazi fürdő túra és ha szerencsétek van akkor még delfineket is láthattok!

# 7428
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159684 Üzenet linkje2011-04-07 08:56:39 

A kalóztúra tényleg nagyon jó, nem szabad kihagyni. Viszont a Kalóztanya nekünk egyáltalán nem jött be. De nem vagyunk egyformák. Érdemes megnézni Thessalonikit is, szép város. Ha még nem voltatok a Meteoráknál és szerettek buszozni, akkor azt is ajánlom. Igaz, nagyon hosszú a busz út, de ha nem tervezitek későbbiekben az Olymposzi riviérán a nyaralást (ahhoz van a legközelebb) akkor érdemes bevállalni.
# 7429
Zsoleszes
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159699 Üzenet linkje2011-04-07 14:33:38 

Sziasztok, mi június 3.-án indulunk busszal Sartira a Lakis Apartmanba, először leszünk Sartin eddig csak Paralián voltunk. Tudtok az apartmanról mondani valamit? Indul még valaki 3.-án ide? Megmondom őszintén kicsit félünk tőle, de reméljük nem csalódunk. Előre is köszönöm a válaszokat.
# 7430
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159701 Üzenet linkje2011-04-07 15:24:52  Válasz a #159594. hsz-ra Előzmény #159594

Én is csak jót tudok mondani a Sarti B. apartmanról,mint írtam mi is a főépületben voltunk a 2-szobásba. Semmi extra de pont megfelelt. Jó, hogy tágas volt, külön a konyha és a part is szuper volt. Szintén Diasos!
Minden úgy volt jó ahogy volt!

# 7431
Kiss Laszlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159710 Üzenet linkje2011-04-07 20:00:35  Válasz a #159655. hsz-ra Előzmény #159655

Szia Szilvia!

Hát nem egyszerű a kérésed:)
Mi tavaly voltunk Sartin.

Szerintem is minden úgy volt jó ahogy volt.

Minden taverna nagyon jó, minden gyros-os szuper, a kirándulásokról pedig ott lehet tájékozódni, kinek mi jön be.

Nekünk az egész nagyon családias, hangulatos volt, idén is megyünk:))))

# 7432
Kiss Laszlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159712 Üzenet linkje2011-04-07 20:06:28 

Ja és a partról:

A központ finom kavicsos és ahogy haladsz lefelé egyre finomabb. A Sarti Beach már finom homokos. A víz kristálytiszta, a sziklás részek pedig kiválóan alkalmasak a búvárkodásra.

SENKI NE MENJEN EL BÚVÁRSZEMÜVEG ÉS PIPA NÉLKÜL!!!

# 7433
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159736 Üzenet linkje2011-04-08 08:56:01 

sziasztok!

A "part" témát kiegészíteném azzal, hogy Sarti Beach felé egyre lassabban mélyülős is.

# 7434
Titusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159771 Üzenet linkje2011-04-09 08:49:00 

Sziasztok Fórumozók!

Szeretném kérdezni, hogy megy valaki előszezonban Sartira? Kíváncsiak vagyunk a véleményére, tapasztalatára. Mi június 6-án indulunk, már nagyon várjuk.

# 7435
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159784 Üzenet linkje2011-04-09 18:21:02 

Sarti környékén nagyon sok látnivaló van és a változatos táj is igazán szép. Érdemes motort bérelni és azzal nagyokat lehet csavarogni icon_smile.gif Mi elmotoroztunk Neos Marmarasba amivel többek tiszteletét kivívtuk icon_biggrin.gif
Útközben be lehet ugrani Sikhiába egy frappéra és megcsodálni a banánfát icon_smile.gif Nem messze Porto Carrastól van egy borkészítő üzem, ahova szintén be lehet menni és körbe lesni, valamint lehet kóstolgatni és vásárolni fini itókát icon_wink.gif
Hazafelé beugrottunk Toroniba, ami egy nagyon kis hangulatos üdülőhely, szép homokos stranddal és pálmákkal. A Sartis beszámolómban több leírás is van a látnivalókról. icon_smile.gif

A kalózhajózást mindenkinek ajánlom! 28 EUR-ért egy nagyon szép emléket kap az ember. Kaja, pia, búvárkodás, esetleg delfinek icon_smile.gif

Úgyhogy én mindenkit arra ösztönzök, hogy motorra, vagy autóba és irány Sarti és környéke icon_smile.gif

# 7436
Ginginke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159815 Üzenet linkje2011-04-10 18:20:44 

Sziasztok!
Mi előszezonba megyünk május 9.-én indulunk Sartira. Lenne egy kérdésem, hogy quad bérlésére van -e lehetőség, mert mi is motorral terveztük bejárni a félszigetet , de óva intettek tőle, mivel én még sosem robogóztam párom meg kb 2-szer. Mondták, hogy kezdőként ne induljunk el motorral a lankás kavicsos utakon, inkább quadot béreljünk, mert netalántán történik velünk és a motorral valami akkor nagyon lehúznak akár 300-400 euróval mint motor javítási díj.

# 7437
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159818 Üzenet linkje2011-04-10 18:48:46  Válasz a #159815. hsz-ra Előzmény #159815

Igen ám, de a quadot nehezebb kormányozni... icon_smile.gif
Ha nincs gyakorlat, a quad is és a robogó is egyformán bizonytalan. Persze ettől még lehet bérelni, gyakorolgatni rajta, és ennek megfelelően választani meg a motoros kirándulásokat.
Pár éve az egyik apartmanszomszédék fogtak szegélykövet motorral, megsérült a kerék, úgy tolták vissza a tulajhoz. Nem volt elragadtatva ugyan, de nem fizettette ki velük. (talán biztosítva vannak a járgányok?)

# 7438
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159819 Üzenet linkje2011-04-10 19:12:35  Válasz a #159815. hsz-ra Előzmény #159815

A quadot valóban nagyon nehéz vezetni. Én kétszer béreltem quadot, de mindig izomlázam lett. Nagyon nehéz kormányozni, bizonytalan az úttartása, kényelmetlen és nem is olyan gyors, mint egy robogó. A robogót könnyebb vezetni és hamar meg lehet tanulni menni vele. Én sem tudok motorozni, ennek ellenére többször is béreltem motort Göröghonban. Sartin két motorkölcsönző van. Az egyik Sassos a másik nevére sajnos nem emléxem icon_sad.gif Én Sassostól béreltem robogót, de nem mondták, hogy bármi gond lenne, ha esetleg elperecelnénk. Nem is hallottam még, hogy bárkinek is fizetni kellett volna azért mert leamortizált valamilyen járművet. Biztos nem rázza a röhögés a kölcsönzőst, de ahogy elnéztem a motorkat, mindegyiken van kissebb-nagyobb sérülés, tehát benne van a boltban, hogy a túristák bizony megnézik a görög anyaföldet közelebbről is. Ha óvatosan megy az ember akkor nem lesz baj. Az autósok figyelnek, neki meg néznie kell, hogy ne legyen baj. A hegyi utakról annyit, hogy mi motorral elmentünk Neos Marmarasba, olyan utakon, ahol a kecskék szaladgáltak előttünk és nem lett semmi baj. Eygetlen egyszer voltam elesés közeli állapotban, amikor megláttunk egy gyönyörű tengeri öblöt és lementem az útról, hogy megnézzük és a kavicsos, murvás részen nem tudtam rendesen megállni, mert kicsúszott a kerekem. De szerencsére itt sem lett semmi baj a frászon kívül amit kaptunk...
# 7439
Kiss Laszlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159820 Üzenet linkje2011-04-10 19:23:28 

Sziasztok!

Ha már a motorozásnál tartunk hány személy mehet egy robogón?
Mi is tervezzük a szigetet körbemotorozni, két gyerekkel, viszont ők még nem tudnak motorozni, így két motorral mennénk négyen.

# 7440
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#159822 Üzenet linkje2011-04-10 19:59:16  Válasz a #159820. hsz-ra Előzmény #159820

Két személy mehet robogón, bár én láttam olyan családot ahol négyen voltak icon_smile.gif persze ők helybéliek voltak icon_smile.gif Két személlyel minden további nélkül lehet menni. A lényeg, hogy a gyerekekre is legyen bukósisak.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 495 496 497 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu