Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5991 Üzenet linkje2006-03-29 16:22:47 

Szia Kriszta! Engem is az aggaszt, hogy a neten elküldték a szerzõdést, hogy írjuk alá. Én kinyomtattam két pld-ban. Visszaküldtem postán, azért kettõt, mert úgy gondoltam az egyiket majd általuk is aláírva visszaküldik. De nem. Ezért rájuk csörögtem, Akkor mondták, hogy lefûzték, hogy minden rendben van, majd csak a részvételi jegyeket küldik. Úgyhogy nekem aláírott pld nincs, csak amit a neten küldtek. Emiatt aggódom kicsit. De ezért felmenni Pestre nem tudunk. Majd kíváncsi leszek, ha befizetjük a pénzt, hogy akkor küldik-e idõben a részvételi jegyeket.
Elõbb kellene befizetni, hogy legyen idõ még intézkedni, ha valami történne. Nem féltek ennyivel elõbb befizetni a teljes összeget? Mi már egyszer pórul jártunk még a Jorgos Travellel. Odalett a pénzünk, azóta kicsit félünk. Bár ha egy nappal elõbb fizetnénk be, akkor is történhet még valami.
Igen szeretnénk átmenni Chalkidikire, Nea Plagiára. A térkép szerint belefér egy napba. Kb. Makrigialostól Szalonikit kikerülve cca. 100 km. Nagyon szeretném megnézni, mert 1990-ben nyaraltam ott, azóta nem voltam. Csak az a baj, hogy ott is jó lenne több helyre is elmenni, ahhoz pedig azért már messze van. Legfeljebb, amit útközben látunk majd.
Írtam neked még e-mailt az ouzoval kapcsolatban. Köszi.

# 77
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5993 Üzenet linkje2006-03-29 17:21:11 

Anikó, Kriszta!
Hú, ti nagyon bele lendültetek. Nem jutottam gép elé, így csak most olvasom az új infokat.
A napernyõ kérdése még nem foglalkoztatott, mi kettõt szoktunk vinni-hozni minden évben, nem azok foglalják a helyet. De a matracok egy részét itthon hagyjuk, amit az utóbbi idõben már felhalmoztunk tényleg kissé túlzás. Az én férjem is morcog, amikor a 4. matrac után még felfújunk 3 fotelt + a csónak + hatalmas úszógumik. icon_rolleyes.gif
Az Anikó által említett szivacsom szerintem nekem is van egy kis darab, ha ez kissé tömörebb, keményebb. Pár éve hoztam, de semmi gond nincs vele, soha nem volt büdös.
Fürdõruhát pedig szezon elején vásárolok még olcsón többet is, így késõbb nem sajnálom. Már jártam úgy, hogy rettentõ drágán vásároltam elsõ látásra szerelem fürdõrucit....aztán addig sem tartott mint az akciósak icon_cry.gif. Nos ebbõl tanultam.
Chalkidiki belefér egy napba, persze ne akarjatok mindent nagyon megnézni, szelektálni kell hol akartok megállni. Ebédelni Sartin kell! icon_lol.gif Nálunk is tervben van egy út, de lassan már a két hét minden napjára jut program, amit azért nem akarok. Majd szelektálni kell, vagy ügyesen szervezni. icon_lol.gif Makri szerencsére jó helyen van, sok minden viszonylag közel van.

# 78
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6009 Üzenet linkje2006-03-30 08:08:28 

Rebi!

Nálatok milyen út van tervbe?? Errõl még nem írtál, úgy gondolom!

Én úgy tervezem, hogy csak a fele idõ alatt kirándulunk, mert a srácoknak a tenger a lényeg, és meg kell osztani az idõt.

Jön még valaki Makriba júniusba???

# 79
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6015 Üzenet linkje2006-03-30 10:44:54 

Sziasztok! Én is kérdezgetem, hogy ki jön még arra júniusban? Kicsit félek, mert mi azért elég korán megyünk. Még soha nem voltam június közepén. A végén már igen, de félek az idõjárástól is egy kicsit, meg hogy nem túl kihalt lesz-e a falu? Bár akkor majd sokat kirándulunk. A párom már reklamált a programok láttán, hogy Õ nem szeretne fáradtabban hazajönni, mint ahogy elmegyünk, úgyhogy nekem is vissza kell vennem kicsit a kirándulásokból. De mivel most rövidebb lesz az idõ, ezért szeretnék mindent ugyanúgy megnézni, mint tavaly. Remélem, hogy azért belefér sok minden. Bár én minden napra tervezek egy kis fürdõzést is. Korfun is, amikor ott nyaraltunk sokat kirándultunk, de ahol megálltunk, ott szinte mindenhol fürdõztünk is egy kicsit. Igaz, hogy macerás utána újra útra kelni, de megérte. És úgy nem volt olyan fárasztó. Most is így tervezem.
Tegnap már nézegettük a tetõboxokat az autóra. Van egy nagyon, amit kinéztem, de a párom még gondolkodik. Bár mindenképp kell venni, hogy legyen hely a csomagoknak, mert kicsi az autó.
Írjatok a terveitekrõl, hogy mit szeretnétek megnézni, hátha én is változtatok a programomon.

# 80
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6032 Üzenet linkje2006-03-30 15:48:02 

Sziasztok!
A tetõboxon mi is gondolkodunk, de még nem jutottunk el a cselekvésig. De mivel az én autómon csomagtartó sincs még azt is kellene alá venni. icon_cry.gif Lehet, hogy csak a csomagtartónál maradunk, és csak annyi csomagot viszünk ami 500 l-be belefér? icon_confused.gif
Már említettem a tervezett kirándulásokat, de elég soknak tûnik így: Meteorák és Tempi völgye Kalambakával egy nap. Másik nap Edessa, Dion, Platamon és az Olympos. Hazafelé be lehet menni Katerinibe, Paraliára. Tessaloniki megint egy nap, a csúzdapark egy másik. A Chalkidiki is megér egy napot és a sólepárló akár többször, de az valahol mégis a tenger. Hány napnál is tartunk? Min. 6. Hát nem tudom, végül is mi már voltunk mindenhol amit itt felsoroltam, volt ahol többször is, de a sógornõmék még nem és kérdés mit szeretnénk õk. De mi a legtöbb kirándulást strandolással kötjük össze, a Meteorákat tavaly pedig egy esõs napon látogattuk meg. Ill. a parton esett, de ott szikrázó napsütés volt. Persze hazatérve hatalmas tócsákkal kerültünk szembe, alig tudtunk beállni a parkolóba.
Azt hiszem a program majd csak ott ölt végleges formát, attól függõen hogy milyen lesz éppen a csapat kedve. Mi felváltva vezetünk, de a másik autóban csak a sógor vezet, így ha be is segítünk neki menetben az elsõ pár napban nem igen lesz kedve hosszabb útnak nekiindulni. icon_lol.gif

# 81
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6044 Üzenet linkje2006-03-31 00:09:40 

Szia Rebeka! Sûrû program az biztos. Az enyém is kb. így néz ki. Bár ha javasolhatom Edessát ne tervezd egy napra Dionnal, Platamonnal és az Olympossal, mert teljesen másik irányban van, és szerintem nem fér bele egy napba. Ha Edessába mentek, rögtön a közelében van Naoussa is, azt is nézzétek meg. Gyönyörû Nemzeti Park van ott, étteremmel. Maga a város is nagyon szép szerintem. Én Platamont és Olympost másik napra tervezem. Bár Edessa helyett mi most Pellát terveztük és még valamit a közelében. Még nincs eldöntve. Bár Edessa is gyönyörû! Hát nem tudom.
Még át kell nézni térképpel együtt, és átbeszélni. Dehát az is jó szórakozás, nem igaz?
Szia, Anikó

# 82
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6078 Üzenet linkje2006-04-01 07:06:30 

Anikó!
Teljesen igazad van, nem is tudom mi okból tettem én Edessát fejben Paráliától lefelé. Viszont így még jobb a dolog, mert egy másik utiterv is megfogalmazódott bennem icon_lol.gif ( a 7. napnál tartunk? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ) : Verginából Verián és Edessán keresztül a Vegoritida és a Petron tó mellett a Perspa tavak.
Ez annál is inkább vonzó számomra, mert még ezt az utat nem jártam ba, de a köv. lapon olvasva nekem tetszik: https://www.travelblog.org/Europe/Greece/Macedonia/Vergina/blog-11227.html
Errõl a környékrõl még más info: https://www.assos.hu/modules.p.....tent&id=10
Mivel ezen a lapon is szerepel a Hellasz linkje gondolom, hogy nem gond ha nem másolom be az ott leírtakat.

# 83
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6090 Üzenet linkje2006-04-01 15:15:43 

Szia REbeka! Köszi az infókat. Mi is elmegyünk egész biztos Vergiába és a közelében található gyönyörû helyekre. Örülök, hogy egy útitervhez adtam tippet. Látom, már mindenki lázban ég az utazás miatt. Mindenki az idõpontokat egyezteti és a leírásokat. Annyira jó, mert ma már süt a nap, és kicsit közelebbinek tûnik a nyaralás. (Persze, amíg megint be nem borul.) Még egyszer köszi. Írjatok, várom!
# 84
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6100 Üzenet linkje2006-04-01 17:21:08 

Én tavaly vettem kint Piera megye térképét, bizony mi is bújuk rendesen, és közbe nézzük az úti könyveket is hozzá.
Bizony úgy látom én is, hogy van mit megnézni, és nagyon egyfelé visz az útunk icon_wink.gif .
Tényleg sajnálom Anikó, hogy ti nem egy idõpontba jöttök velünk, jó muri lett volna, ilyen sokan együtt lenni. icon_lol.gif

Sziasztok

# 85
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6123 Üzenet linkje2006-04-02 13:30:42 

Lányok!

REBI kirándúlásait ZEUS HATÁROZZA meg de az van amit REBI akar icon_lol.gif icon_lol.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif

# 86
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6170 Üzenet linkje2006-04-04 15:08:49  Makrigialos

# 87
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6406 Üzenet linkje2006-04-12 17:05:23 

Sziasztok! Nagyon optimista voltam, amikor a fenti sorokat írtam. Süt a nap, stb. Épp most estem át olyan járványon, amit a legnagyobb télben szoktak emberek elkapni, nem napsütésben. De hál istennek, túléltem. Nagyon pang most ez az oldal, mi történt?
Én most, hogy már jobban vagyok, újra tervezgetek. Bár úgy tûnik, mintha nem jönne közelebb az a fránya idõpont az istennek sem. Már annyit beszéltünk róla, és még mindig csak április van. Írjatok. Senki nem jön arra június 12-én? Még mindig várom a választ.

# 88
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6412 Üzenet linkje2006-04-12 20:04:45 

Szia Anikó!

Látod ezt írtam a múltkor, hogy milyen érdekes, ide senki nem ír, hogy miért?? icon_wink.gif Pedig gondolom mások is utaznak majd ide. icon_lol.gif Tényleg nehezen telik az idõ, már mi is nagyon indulnánk. icon_lol.gif

Leírod, mit tervezgetsz?

Elfelejtettem a másik topikba kérdezni, hol van a kecskefarm, mert megnéznénk érdekelne! icon_eek.gif

Szió, és jobbulást még!

# 89
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6413 Üzenet linkje2006-04-12 20:20:42 

Lányok!

Április. 20.-tól három hétre edzõtáborba vonulok Hévízre, megkezdem a felkészülést Magragialosra. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Zeus!

# 90
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6430 Üzenet linkje2006-04-13 17:25:54 

Szia Zeus!

Te is az élet habos oldala játékba vettél részt? icon_lol.gif icon_lol.gif Mit tettél ez ügyben, hogy otthon a kedves feleséged ennyi idõre elengedett?? icon_wink.gif icon_wink.gif

Az edzést azt hogy értsem?? 3 hétig lubickolsz, vagy 3 hétig Hévíz-Debrecen utat karistolod? icon_lol.gif icon_wink.gif icon_eek.gif

Hali icon_redface.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu