Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3455 Üzenet linkje2005-12-18 14:13:44 

Szia Kriszta 35!

Ha lenne valami jó szállás Rhodos város szélén, az lenne a legjobb, de gondolom, tök bonyolult lenne ezt az egészet összehozni az ismerõséddel. Meg én rettentõen bizalmatlan vagyok minden iránt, amirõl nincs hivatalos visszaigazolás stb...

Szia Ferrari!

Van a két irodának honlapja? Ha tudod, írd meg légyszi a honlapcímet. Az 5 kontinenst ismerem, már utaztam velük Spanyolországba.

Andi

# 77
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3457 Üzenet linkje2005-12-18 14:53:54 

Szia Andi!

Milyenek voltak a tapasztalataidat?
Én Rodoszon a "Hurrá nyaralunk" irodával voltam.
Nem volt velük gondom.
Koson a Neckermannal - velük voltak kis probléméim.

www.hurranyaralunk.hu
www.5kontinens.hu

# 78
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3458 Üzenet linkje2005-12-18 15:00:52 

Szia Andi!

Az úticélt én is eldöntöm még kora tavasszal és így rá tudok készülni, csak magát sz utat fizetem be utazás elõtt.

# 79
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3461 Üzenet linkje2005-12-18 15:43:06 

Andi!
Itthon utat konkrétan lefoglalni utazási irodával, január elõtt, apartmanban szinte lehetetlen. Ha jól tudom még most kötik meg a szerzõdéseket, nincs még kialakult nyári ajánlatuk. De miért nem próbálkozol közvetlenül a tulajdonosokkal. Joxnak pl. szerintem nagy gyakorlata van ebben, de gondolom nincs ezzel egyedül. Egyébként ha adott idõpontban kimész ott is kapsz szállást, bár ezt inkább autóval jobb bevállalni. Mi az idén heten mentünk és két óra múlva volt szállásunk, pedig csak pár napra maradtunk ott. Hosszabb idõre, kevesebb fõvel az elsõ fél órában nyert ügyünk lett volna. És ezt most csináltuk elõször, ezek után már jobban menne. icon_lol.gif

# 80
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3463 Üzenet linkje2005-12-18 16:01:33 

Angi!
A tervezett osztálykirándulásodat tényleg a szivemen viselem, mert mint már írtam neked nekem is nagy álmom ez. Csak nekem szereznem kell hozzá szponzorokat is, mert nálunk a szülõk nem tudnák kifizetni, de pont ezért a gyerekek sem jutnak ki talán soha életükben.
Tanácsolom, hogy egyeztess elõre a szülõkkel, mert ha megfelelõ létszám jön össze nagy kedvezményeket tudsz kicsikarni az irodákból. Ugyan akkor elõszezonban barátságos árak vannak de az idõ már jó. Közvetlenül az iskolai idõszak után még jó árak vannak, vagy ha az utazás eleje bele csúszna a tanítási idõ végébe nem lehet gond. Ezt az iskolával kell egyeztetni. Bár lehet hogy az iskola engedélyezné az egészet tanítási idõben is? A lurkók nem bánnák, a költségek pedig alacsonyabbak lennének. Az iskola adhat 3 napot, a szülõk is igazolhatnak másik hármat. icon_lol.gif De ha mindezt Erdei iskolának nevezitek.......... Kérdés mennyire rugalmas az iskola.
Szóval akad pár tippem, de nem ismerem a konkrét elképzelésedet és lehet hogy a legtöbb nem segít. Nagy feladatot vállaltál és drukkolok neked, hogy sikerüljön. icon_exclaim.gif

# 81
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3467 Üzenet linkje2005-12-18 16:26:26 

Szia Andi!

Én helyi utazási irodára gondoltam, és azokon keresztül szállást fogalni. Bizonytalan dolgokhoz én nem adom a nevemet.

Ha lesz webcím és telefonszám, azt felteszem ide, hátha másokat is érdekelne majd. És az se elvetendõ, ha estleg olcsóbb, így közvetlenül, mint magyar, ill, német utazási irodák közvetett ajánlata.

Üdv:

# 82
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3469 Üzenet linkje2005-12-18 16:27:18 

Szia Ferrari!

Az 5 Kontinenssel elégedett voltam, bár csak egyszer utaztam velõk és nekem ez nem mérvvadó. Amúgy régebben mindig a régi Jorgos Travellel vagy Eurotursszal utaztam. Utóbbival nagyon elégedett voltam (ha jól tudom, azóta csõdbe ment). Elõbbivel rengeteg problémánk volt, ezért annak utódját, a Zeust sem szívesen választanám.
Amúgy most nézegetem az 5 Kontinens rhodoszi ajánlatát.

Andi

# 83
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3470 Üzenet linkje2005-12-18 16:31:25 

Szia Rebeka!

Talán igazad van, talán keresek valamit a netrõl, vagy egyszerûen csak odarepülünk és keresünk valamit. Így lenne a legolcsóbb, mert a Condor légitársasággal kapnánk már 100 Euróért oda vissza jegyet és így már csak az olcsó szállást kéne megtalálni. Így kb. fele annyiba kerülne minden, mint amennyiért az utazási irodák kínálják ugyanezt. Viszont sem én, sem a párom nem vagyunk a spontanitás emberei, nem nagyon merünk bizonytalan dolgokba belevágni és nem tudom, hogy pont eddiga nyaralásig leszünk-e olyan bátrak.

Andi

# 84
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3471 Üzenet linkje2005-12-18 16:34:07 

Szia Kriszta35!

Én úgy értettem, hogy utazási irodán keresztül sokkal egyszerûbb valamit foglalni és fõleg befizetni, mint magánúton. Én kicsit kényelmes és lehet, hogy "beszari" is vagyok, de én csak a bonyodalmakat látom.

Andi

# 85
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3482 Üzenet linkje2005-12-18 19:00:26 

Andi!
Az utazási iroda tényleg kényelmesebb és biztosabbnak látszik. Már ha haza is hoz, fõleg utószezonban. icon_lol.gif De nem tudom most melyik iroda mond neked ajánlatot. Én nem látok még semmit nyárra. De azt talán már meg tudják mondani hogy lesznek a turnusok. Ahoz már lehet tervezni, szállást meg hozzá foglalni késõbb.

# 86
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3483 Üzenet linkje2005-12-18 19:09:22 

Szia Rebeka!

Nekem nem kellett ajánlat. Én csak általában akartam kicsit utánanézni. Amelyik irodának volt az idén a katalógusában apartman, annak biztosan lesz jövöre is. Jó, nem 100%, hogy benne lesz ugyanaz. De már megnéztem pár utazási irodát a neten. Mindegy, nem akrom tovább bonyolítani ezt a témát, mert nem sok értelme van pillanatnyilag 700 km távolságból ezt szerveznem.
Azért köszi a válaszokat.

Andi

# 87
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3485 Üzenet linkje2005-12-18 20:46:40 

Szia Rebeka,
Én eddig azt tapasztaltam,hogy a szülõk mindenhova elengedik gyerekeiket:sítábor,1-2 napos Ausztria,nyelvi tábor,nyári tábor.Ezeket általában teljes létszámmal.Éppen ezért gondoltam,hogy van esély Görögországra is.Max nem mennek sítáborba 5 napra 55000ért.Holnap este kiderül minden.Szoritsatok nekem,bár nem adom fel egykönnyen.

# 88
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3497 Üzenet linkje2005-12-19 09:35:51 

Szia Angi!

Ha nálunk is lenne ilyen lehetõség, hogy Görögország, akkor a gyerekemet, én se síelni küldeném el januárba, és ráadásul több pézbe kerül, ez az igen veszélyes sport, mint egy jó kis nyaralás, a mi kendvenc országunkba.

Remélem leírod mire jutottál, majd gondolok rád, és majdcsak sikerül véghez vinned, ezt a hatalmas feladatot.

# 89
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3499 Üzenet linkje2005-12-19 11:14:41 

Szia Kriszta!
Az a legszörnyûbb,hogy nagyon sokan azt hiszik egy vagyonba kerül Görögországban nyaralni.Egy pár hete beszéltem az egyik anyukával,próbáltam csábitani.Meséltem neki az országról és,hogy mi minden évben 2hetet ott vagyunk és ezt kb 150-200ezerért.Azt kérdezte:per fõ?Elcsodálkozott mikor mondtam,hogy hármunknak.De prsze,van aki nem teheti meg,éppen ezért a gyerekét elengedi.Hát erre számitok.

# 90
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3504 Üzenet linkje2005-12-19 12:50:43 

Szerintem ha a tényekkel oda állsz, akkor a szülök biztos elgondolkodnak hogy mi a drága és mi nem, és nem beszélve az élményekrõl ami a gyerekeket éri majd Görögországban.

Nem ide való, de a síbérlet, mert mi szlovákiába megyünk több mint 20ezer fejenként. A szállást még nem is írtam! icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu