Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 766
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43020 Üzenet linkje2007-08-28 14:31:57 

Tusa!
Megsérültek az adataid az adatbázisban. Jelenleg nem tudsz bejelentkezni a Fórumra.
Írd meg nekem emailben azt az emailcímet, amivel regisztráltál itt a fórumon!

# 767
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Süti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43051 Üzenet linkje2007-08-28 21:38:48 

Szia Tusa! Sajnálom, hogy Neked negatív élményeid voltak. Én beszéltem pár emberrel, akik úgyszintén a Hotel Paleoban szálltak meg és õk elégedettek voltak. A Hotel Oddysseusban sem lehetett este 7 után használni a medencét. Állitolag azért, hogy a medencére nézõ szobák tulajdonosait ne zavarjuk a pihenésben. Ez azért szerintem érthetõ.
Egyébként, hogy tetszett Nektek Paleo? Megtaláltátok a grill bárt? Merre voltatok? Remélem azért összességében jól éreztétek magatokat! icon_rolleyes.gif icon_wink.gif Sokszor gondoltam Rátok irigykedve!

# 768
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43067 Üzenet linkje2007-08-29 01:12:14 

Már vasárnap este óta itthon vagyunk - sajnos. icon_sad.gif
Minden nagyon csodálatos volt, Korfu ugyanolyan gyönyörû és különleges, mint eddig, harmadszor is lenyûgözött minket!
Általunk már ismert és eddig nem ismert helyeket is bejártunk, mindent nagyon élveztünk, finomakat ettünk (pastitsiot sajnos nem), nagyokat fürödtünk, rengeteget robogóztunk, szép helyeken jártunk és most is csak ámultunk a sziget szépségén. Igazi görög pékségben reggeliztünk majdnem minden nap, viziparkoztunk, hajókáztunk Paleon, néha medencében is úszkáltunk és egy gyönyörû napfelkeltét is láthattam az apartmanunk teraszáról.
Órákig tudnék mesélni. icon_lol.gif icon_redface.gif

# 769
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43068 Üzenet linkje2007-08-29 01:28:14 

Hát mesélj, várjuk icon_wink.gif

Szóval szép helyen született/gyerekeskedett Sakis Rouvas icon_razz.gif ?!

# 770
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43069 Üzenet linkje2007-08-29 01:41:34  Válasz a #43068. hsz-ra Előzmény #43068

Igeen, minden bizonnyal szép helyen töltötte a gyerekkorát. icon_razz.gif
Nagyon-nagyon hosszan tudnék mesélni, úgyhogy ilyen késõn nem is kezdek bele. Még nem tudom, hogy élménybeszámoló legyen, vagy egy hosszabb fórum-bejegyzés.

Kalí níhta!

# 771
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43070 Üzenet linkje2007-08-29 02:02:31 

Nekünk szerintem totál mindegy icon_smile.gif
Várjuk icon_wink.gif

# 772
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43543 Üzenet linkje2007-09-03 08:44:09 

Eltûntek a Korfuról hazaérkezõ fórumozók? icon_rolleyes.gif

Addig is néhány kép az idei termésbõl:

# 773
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43552 Üzenet linkje2007-09-03 10:03:45  Válasz a #43543. hsz-ra Előzmény #43543

Én is úgy voltam vele, hogy kellett pár nap mire rászántam magam az írásra.
Én Pogácsára lennék kíváncsi, milyen volt a nyaralásuk az Aquariusban?

# 774
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43555 Üzenet linkje2007-09-03 10:07:52  Válasz a #43552. hsz-ra Előzmény #43552

Igen-igen, ezzel egyetértek én is. icon_smile.gif Kell pár nap a regenerálódáshoz.

Tengerszem - egy "paleós" hajókázáson:

# 775
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43707 Üzenet linkje2007-09-04 11:46:19 

Sziasztok!
Múlt héten szerdán sajnos hazaértünk Korfuról...:-(39 fokban szállt fel a gép és 19 fokban szállt le Ferihegyen...icon_sad.gif
Minden csodálatos volt...az apatrtmanház is kíváló...örülök, hogy ezt választottam...annyi mesélnivalóm lenne, hogy huh...inkább beszámolót kéne írni...béreltünk motort is 3 napra, körbejártuk a szigetet...:-)Voltunk, Paleon, Sidariban, Kavosban, Pelekasban, Kerkyraban, Ipsoson, Barbatin...és még sorolhatnám...plusz találtunk egy öblöt, ami annyira lenyûgözött, hogy el sem akartam onnan jönni többé...majd képeket is töltök fel...és csak ajánlani tudom Korfut MINDENKINEK!!!

# 776
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43711 Üzenet linkje2007-09-04 12:28:11  Válasz a #43707. hsz-ra Előzmény #43707

Szia!

Örülök, hogy tetszett Korfu és sikerült meggyõznötök magatokat arról, amirõl nekünk a fórumban nem sikerült titeket. icon_wink.gif icon_rolleyes.gif

# 777
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43728 Üzenet linkje2007-09-04 14:14:43 

Jajj, dehogy nem sikerült, bár igaz tényleg paráztunk nagyon...és sok apartmanba bekukkantottam és igazából bármelyik jó lett volna, ezt be kell, hogy valljam...voltunk Benitseben is a kagyló múzeumban, bár ide már azért mentünk mert a kedvesemnek sikerült borulnia motorral(nem lett komoly baja, csak vízbe nem tudott már jönni kedden, szerdán), meg voltunk a Bella Vistánál is, az Achilleionban is...igyekeztünk mindent megnézni, de szerintem így is sok minden kimaradt...pl. mire Sidariba értünk, teljesen belefeledkeztünk a tengerbe és a Szerelmesek csatorjáján nem úsztunk át...icon_sad.gif
Szóval tele vagyunk élménnyel, az idegenvezetõnk is nagyon kedves és segítõkész volt...
Tényleg az a nagyon szép öböl ami teljesen lenyûgözött, fehétsziklás volt és az volt kiírva hogy Yaliskari Beach...de ilyen települést sehol nem találtam a térképen...icon_sad.gif Te tudsz róla vmit???

# 778
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43732 Üzenet linkje2007-09-04 14:37:38  Válasz a #43728. hsz-ra Előzmény #43728

Szia pogacsa!

Erre gondoltál?

# 779
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43734 Üzenet linkje2007-09-04 14:42:04  Válasz a #43728. hsz-ra Előzmény #43728

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Leszámítva a robogós-borulást, az nem lehetett kellemes. icon_confused.gif Hogy történt?
Hallani több ilyen történetet a csúszós-poros utak miatt. Még szerencse, hogy nem lett bajotok.
(Nekünk is volt egy kátyús élményünk, de szerencsére nem lett belõle borulás, Kedvesem még idõben egyenesbe tudta hozni a robeszt. Én szinte észre sem vettem, Õ mondta, hogy kellett kicsit "bûvészkednie". icon_smile.gif )

Google segédletével ezt találtam a Yaliskari Beachrõl:
https://www.corfu-beaches.com/yaliskari.htm

Egy hét tényleg nem elég mindenre - még úgy sem, hogy most mentünk harmadszor. icon_smile.gif
Persze azért sok szép látnivaló belefér!
Tényleg lenyûgözõ és csodálatos ez a sziget, egyszerûen nem tudom megunni.

Voltatok fakultatív kirándulásokon?
Hogy tetszett Benitses, mikor a Kagylómúzeumban jártatok?

szerk.: ez a strand tényleg nagyon hangulatosnak tûnik!

# 780
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43741 Üzenet linkje2007-09-04 14:53:24 

Szia Valcsi!
Nem, sajnos nem ez az, feltennék ide képet, ha tudnám, hogy kell...az nagyon picike öböl volt, és tiszta totál fehér parttal, a tenger zöld és kék volt egyszerre, fura módon voltak kitéve nyugágyak meg napernyõ, pedig olyan elhagyottnak tûnt...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 51 52 53 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu