Tusa!
Megsérültek az adataid az adatbázisban. Jelenleg nem tudsz bejelentkezni a Fórumra.
Írd meg nekem emailben azt az emailcímet, amivel regisztráltál itt a fórumon!
Szia Tusa! Sajnálom, hogy Neked negatív élményeid voltak. Én beszéltem pár emberrel, akik úgyszintén a Hotel Paleoban szálltak meg és õk elégedettek voltak. A Hotel Oddysseusban sem lehetett este 7 után használni a medencét. Állitolag azért, hogy a medencére nézõ szobák tulajdonosait ne zavarjuk a pihenésben. Ez azért szerintem érthetõ.
Egyébként, hogy tetszett Nektek Paleo? Megtaláltátok a grill bárt? Merre voltatok? Remélem azért összességében jól éreztétek magatokat! Sokszor gondoltam Rátok irigykedve!
Már vasárnap este óta itthon vagyunk - sajnos.
Minden nagyon csodálatos volt, Korfu ugyanolyan gyönyörû és különleges, mint eddig, harmadszor is lenyûgözött minket!
Általunk már ismert és eddig nem ismert helyeket is bejártunk, mindent nagyon élveztünk, finomakat ettünk (pastitsiot sajnos nem), nagyokat fürödtünk, rengeteget robogóztunk, szép helyeken jártunk és most is csak ámultunk a sziget szépségén. Igazi görög pékségben reggeliztünk majdnem minden nap, viziparkoztunk, hajókáztunk Paleon, néha medencében is úszkáltunk és egy gyönyörû napfelkeltét is láthattam az apartmanunk teraszáról.
Órákig tudnék mesélni.
Igeen, minden bizonnyal szép helyen töltötte a gyerekkorát.
Nagyon-nagyon hosszan tudnék mesélni, úgyhogy ilyen késõn nem is kezdek bele. Még nem tudom, hogy élménybeszámoló legyen, vagy egy hosszabb fórum-bejegyzés.
Sziasztok!
Múlt héten szerdán sajnos hazaértünk Korfuról...:-(39 fokban szállt fel a gép és 19 fokban szállt le Ferihegyen...
Minden csodálatos volt...az apatrtmanház is kíváló...örülök, hogy ezt választottam...annyi mesélnivalóm lenne, hogy huh...inkább beszámolót kéne írni...béreltünk motort is 3 napra, körbejártuk a szigetet...:-)Voltunk, Paleon, Sidariban, Kavosban, Pelekasban, Kerkyraban, Ipsoson, Barbatin...és még sorolhatnám...plusz találtunk egy öblöt, ami annyira lenyûgözött, hogy el sem akartam onnan jönni többé...majd képeket is töltök fel...és csak ajánlani tudom Korfut MINDENKINEK!!!
Jajj, dehogy nem sikerült, bár igaz tényleg paráztunk nagyon...és sok apartmanba bekukkantottam és igazából bármelyik jó lett volna, ezt be kell, hogy valljam...voltunk Benitseben is a kagyló múzeumban, bár ide már azért mentünk mert a kedvesemnek sikerült borulnia motorral(nem lett komoly baja, csak vízbe nem tudott már jönni kedden, szerdán), meg voltunk a Bella Vistánál is, az Achilleionban is...igyekeztünk mindent megnézni, de szerintem így is sok minden kimaradt...pl. mire Sidariba értünk, teljesen belefeledkeztünk a tengerbe és a Szerelmesek csatorjáján nem úsztunk át...
Szóval tele vagyunk élménnyel, az idegenvezetõnk is nagyon kedves és segítõkész volt...
Tényleg az a nagyon szép öböl ami teljesen lenyûgözött, fehétsziklás volt és az volt kiírva hogy Yaliskari Beach...de ilyen települést sehol nem találtam a térképen... Te tudsz róla vmit???
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Leszámítva a robogós-borulást, az nem lehetett kellemes. Hogy történt?
Hallani több ilyen történetet a csúszós-poros utak miatt. Még szerencse, hogy nem lett bajotok.
(Nekünk is volt egy kátyús élményünk, de szerencsére nem lett belõle borulás, Kedvesem még idõben egyenesbe tudta hozni a robeszt. Én szinte észre sem vettem, Õ mondta, hogy kellett kicsit "bûvészkednie". )
Egy hét tényleg nem elég mindenre - még úgy sem, hogy most mentünk harmadszor.
Persze azért sok szép látnivaló belefér!
Tényleg lenyûgözõ és csodálatos ez a sziget, egyszerûen nem tudom megunni.
Voltatok fakultatív kirándulásokon?
Hogy tetszett Benitses, mikor a Kagylómúzeumban jártatok?
szerk.: ez a strand tényleg nagyon hangulatosnak tûnik!
Szia Valcsi!
Nem, sajnos nem ez az, feltennék ide képet, ha tudnám, hogy kell...az nagyon picike öböl volt, és tiszta totál fehér parttal, a tenger zöld és kék volt egyszerre, fura módon voltak kitéve nyugágyak meg napernyõ, pedig olyan elhagyottnak tûnt...