Mi nemigen találkoztunk a tulajokkal, mikor ott nyaraltunk. Amúgy a Campusnál már nincs a kínálatban a Jorgos Apartmanház. Teljesen újak vannak, direkt néztem. Mondjuk sztem ettől még a Mária lesz az idegenvezető. Egy nagyon aranyos nő, mindenben segít.
Na én arra befizetek.
A mama olyan mint a mumus a barátaink lejöttek és a mama nem akarta kiadni a szobát napi 45 €-ért mert akkor ágyat kell húznia.
Szóval nem egyszerü az öreglány.
Egyébként minden info nagyon jol jön mert nem voltunk még ott,horvátokhoz jártunk és ahogy olvasgatom a forumot teljes más modon müködnek a dolgok.......
Ha a campus club-al mentek akkor a Zervas Mária lessz a kinti ember ő ott él.
Egyébbként fogsz találkozni a mamával mert mindig ott van és figyel.
A férje az tök jó fej mert vele még ouzózni is lehetett.
Elvileg nem találkozunk a tulajjal,a turisztikai iroda ottani embere vár be és adja át a kulcsokat meg a végén jön értük......akkor nagyon remélem hogy igy lessz
2008-ban voltam a Giorgos apartmanban.
Az apartmannal minden rendben van tiszata és kényelmes.
Aki oda megy és ha szerencséje van akkor a 18-as szobát kapja mert az az udvarra néz és hűvös a többi klima nélkül elég meleg.
A tulaj egy házsártos öreg nyanya aki nem igazán rajongott a vendégekért.
A földszinten vagy egy nagy terasz ami elég hűvös.
A lényeg hogy tiszta legyen mert 3 gyerköccel megyünk.......
Köszi a képet.....az utazási irodában adtak katalogust és vannak benne képek
de az soha nem ugy "jön le"mint amikor már valaki járt ott......
#1438912010-07-13 15:03:25 Válasz a #143884. hsz-ra
Mi két éve voltunk Nei Poriban, akkor a Jorgosban laktunk. Igazából egy teljesen egyszerű apartmanház, és nagyon tiszta. Teljesen meg voltunk elégedve vele. Az elhelyezkedése nagyon jó: az utcában van pékség, hentes, közel a központ és a tengerpart is. Mi szerettük.