Korfun, Glifada környékén keresek szállást ,tudna ebben valaki segíteni. Még soha nem voltam ott de a képek alapján nagyon megtetszett a homokos part és közel van Korfu városhoz is.
Szia Mia!
Megtenéd hogy leírod nekem azt a Kastraki szálláshelyet. Mi is megyünk szeptember 6-án és egy éjszakát szeretnénk ot eltölteni. Úgy érzem ez a szálláshely pont megfelelõ lenne nekünk is.
Köszi elõre is.
Fõszezonban nem tudom, hogy találsz-e szállást, mert akkor nagyon nehéz bárhol Görögországban, egyébként lehetséges "utcáról" is foglalni.
Mostanság viszont problémák vannak Skyathoszon, mert hatalmas tüzek pusztítanak a nagy hõség miatt. Két falu lakosságát már ki is telepítették a televízió információi szerint. Érdemes olvasni itt a hellasz.hu "Hírek" rovatát, ott Görögországgal kapcsolatos információkat találsz, ebben is szó van a szigetrõl.
Egyébként gyönyörû Skyathosz, Kukkunáries strandja Európa legjobb strandjai közé számít.
Nincsen valakinek tippje arra, hogyan lehetne Skiathoson szállást foglalni a neten kívül? Vajon ha odamegyünk, ott is kereshetünk szállást? Mert pl. itthon több helyen nem engednek csak úgy be az utcáról, hanem csak elõzetes bejelentkezés alapján... Kint nem tudom, hogyan mûködik. És mennyire van esélye, hogy fõszezonban találunk egyáltalán szobát 2fõre?
Sziasztok.
Nem tudom hogy volt-e valaki kocsival kikládokon (Naxos, Ios, Paros, Mykonos, Santorini ) mert engem érdekelne hogy mennyibe kerûl a komp és a szállás esetleg érdemes ott keresni helyben 2 felnõtt 2 gyerek a csapat és általában 14 napot két helyen töltünk köszi elõre is a segitséget
Tudtok nekem ajánlani valami szállást Paralia-n? Páran úgy gondolják akikkel utazunk, hogy nem biztos, hogy célszerû szállás nélkül elindulni.
Nincs ötletetek, ajánlatotok?
Sziasztok!
A barátainknak keresünk campinget Sartihoz közel, ezért leginkább a Platanitsi és a Kalamitsi campingek érdekelnének bennünket. Kérem, aki tud aktuális árakat, vagy honlapot, ahonnan tájékozódni lehetne, az tájékoztasson bennünket!
Köszönöm.