Sziasztok!Végre végeztem a vizsgaidõszakkal, így már újra ezerrel foglalkozhatok a nyaralás(Tolo) témával. Az elsõ szuper infó, hogy megszûnt a vízum Macedóniába!!!!!!! Ennek nagyon örültünk. Nagyon sok kérdésem lenne, de majd apránként...Szerintetek mikor induljunk Toloba?Kb. 11 órára szeretnénk odaérni. Ha 24 órával elõtt indulunk, az jó?
Mi voltunk már Tolóban de másik apartmanban,azért lennék a Dimitrára kíváncsi.Gondoltam valaki járt már ott.
Kocsival megyünk mi is 2-felnõtt és 2-gyerek!23-án délután indulunk,de a gyerekek miatt nem akarjuk hogy másoknak is alkalmazkodni kelljen hozzánk.
Írtam neked privit, de nem reagáltál. A Thetis és Porydor apartmanokban kaptunk helyet. A Dimitráról sajna nincs infóm. Hogy mentek? Mert mi egész komoly kis konvojt szedtünk össze, legkevesebb 6 autó közösen megy 23-ai esti indulással. Ebbõl 3 Toloba.
Már nagyon vártam,hogy újra induljon a fórum és lám megtörtént!
Három éve voltunk Sartiban és nagyon tetszett.Most júni.24-én megyünk a Dimitra apartmanba,ha valaki már járt ott szívesen venném ha megosztaná velem a tapasztalatait
Érdekelne még a fakultatív kirándulások árai és az autópályadíj.Kocsival megyünk és a Macedon árakat nem tudjuk.