Nem tudom pontosan mire is gondoltok várnapok címén, várjátékok úgy tudom nincsennek Gyulán. De tudom ez ügyben ajánlani Diósgyõrt és Visegrádot, minden évben elviszünk pár osztályt, nagyon élvezik, élvezzük.
De ha a gyulai rendezvények érdekelnek valakit az itt: https://gvopappser.gyulakozkin.....ema=PORTAL
Mi tavaly voltunk Gyulán hosszú hétvégén, nagyon aranyos kis város, és szép a vár, érdemes elmenni.
Sajnos nem tudom, mikor lesznek a várnapok, rákerestem, de nem találtam semmit. De mindenképpen érdemes megnézni a várat.
Nyitva:
- szeptember 1. - június 14 között
hétfõ kivételével naponta 9-17 óráig
- június 15. - augusztus 31 között
hétfõ kivételével naponta 9-19 óráig
Sajnos nem lehet megnyitni a bory-vár honlapot, "error404". Mégis merre van Fehérváron, légyszi írjátok meg. Nagyon jók a képek róla, elég sokat járunk arra,szívesen megnézném.
Köszi H.apci!
Mi is barátokkal mennénk (4 család). Valamiért az elsõ perctõl viszolygok az ötlettõl. De mivel már két éve napirenden van, muszály gondolkoznom rajta. Szerintem a férjecskémet is csak a gyermekkor emlékei húzzák vissza. Ráadásul mi olyan jövõs-menõs család vagyunk. Ha két nap alatt elfogy a látnivaló, 12 nap alatt hülyét kapunk, bármilyen jó is a társaság.
Szia Csutek!
Szozopol hangulatos kis hely, de csak az óvárosi rész; kezd a sok új építkezés miatt elterülni (megnéztem ezt is két éve...). Ha bent laksz a jó strand van messze, ha kint, akkor az óváros... Hát itt talán csak a Ropotamo folyón való csónakázás érdekesség, de az sem a szomszédban van. A két hetet sokallom... Mi annak idején csak csak úgy bírtuk ki két hétig, hogy ott voltak a haverok, a kicsi gyerekek, délelõtt strand, ebédre gyümölcs, vásárlás, közös fõzõcske + aperitiv, kaja, dumcsi, este házibuli a házigazdáékkal együtt... Azért ezt nézd meg: http://www.sozopol.com/
Sozopolban vagy a környékén van a házikó. A barátaink már negyedik éve járnak vissza. Õk szeretik.
Évekig jártak Görögországba, de aztán váltottak. Bulgáriában olcsóbb az élet, mert 250000 Ft-ból tökéletesen elvannak (állítólag ebben a szállás is benne van). Sosem fõznek, mert 4-en 3 fogásos vacsit esznek 3000-bõl.
Lehet, hogy egyszer érdemes lenne kipróbálni. De nincs annyi látnivaló, ami minket lekötne 2 hétig.
Csutek!
Ha még sohasem voltál ott, valószínüleg csalódni fogsz... (bár, ha így elrémisztenek tõle, még az is lehet, hogy kellemesen... ) Ha elárulod, hova csalnak, talán tudok róla valami friss infót is. Talán a legnagyobb gond, hogy sem tájilag, sem pedig látnivalókban nem egy gazdag tengerpart, de azért van egy-két talán kellemesnek mondható rész, bár ez ízlés dolga...
Szóval Bulgária.
Már évek óta csalnak minket nyaralni. Állítólag, szuper jó minden. Jók az árak és ott ahova mennénk, nincs nagy nyüzsi. Kicsi település, családiházban lennénk elszállásolva.
De nekem ez az ország túl "cucilista"(Hofi Gézát idézve). Valahogy nem vonz.
De van még egy évem, hogy a drágámat lebeszéljem róla.
azt hiszem a flickr-enalig kellett beírni valamit a regisztrációnál...de ott an havi limit... nekem most a yahoo jött be nagyon, mert egy albumba 300 képet tehetsz és 2 GB-ig rengeteg képet fel tudsz tenni,minden feltétel nélkül