Az én méréseim szerint pontosan 7 km a Sarti táblától a Narancspart föld útjátol. Gyalog elég kemény túra lenne.Oda felé még türhető de visszafelé?
Minimum egy robogó!Mellesleg érdemes korán menni olyan 8 felé érdemes ott lenni mert "verekednek" az emberek a helyért.Mi tavaly ahogy össze csomagoltunk és az utolsó törölközőt felszedtük abban a pillanatban 3 család ugrott a helyünkre és össze is vesztek,hogy ki látta meg elöbb.És érdemes vinni napernyőt vagy strand sátrat ha nem akartok ropogósra sülni mert árnyék az nincs.Ezek mellett viszont gyönyörű környezetben akvárium tisztaságú vízben pancsolhatsz!Aki Sartin jár nem hagyhatja ki a Narancspartot!
A gyrosokról jutott eszembe, hogy az Ovelix nem olyan rossz, de az, hogy esténként csak sorbanállással lehet helyet találni az nem olyan jó. Én még mindig bátran ajánlom a Renata-t. A kiszolgálás is kedves és a gyros is nagyon finom. A felszolgáló srác, már aki tavaly volt, beszélt angolul és amikor görögül szóltam hozzá, legközelebb még séta közben is megismert, vagy ha találkoztunk csak úgy az utcán, akkor is mosolygott és köszönt
Egyébként ez jólesik nekik A barátnőm jobbra balra köszöngetett mindenkinek, a második nap után már vigyorogtak ránk Megismertek minket.
Ja még az jutott eszembe, hogy állítólag a főtéren található kis gyrososban is nagyon finom a gyros. Mi nem mertük kipróbálni és ahogy néztem más sem. Szegény kislány egész nap ott ült és olvasgatott én soha nem láttam ott senkit, pedig a többi étteremmel ellentétben ott 1.80 EUR volt a gyros. Amikor hazajöttünk, akkor írta valaki, hogy nagyon finom volt.
#1637482011-05-30 18:05:29 Válasz a #163737. hsz-ra
Szia Sancho!
Nem tudom melyik gyrososra gondolsz a főtérnél...?
Mi a sarkon ettünk a patikával szemben, az nagyon finom volt.
Ott tényleg volt egy fiatal lány.
Mellette az öreg néni sütögette az édes golyókat.
Valahol még videót is láttam róla.
Ha olyan lesz a gyros mint tavaly, akkor tudom ajánlani mindenkinek.
Mi biztos beülünk az idén is.
#1637612011-05-30 19:55:31 Válasz a #163756. hsz-ra
Szia Sancho!
Ha legközelebb arra jártok , kóstoljátok meg.
Nekem egy kicsit jobban ízlett mint az Ovelix-ben.
Na majd csuklassz emiatt is.
Majd ha ott kajálunk és finom, akkor gondolok rátok hogy de ennétek belőle. Valószínűleg ott lesz nálam a mazsolabor is.
Mert hála a pontos leírásodnak, azt ott szerzem be!
#1637852011-05-30 21:44:01 Válasz a #163761. hsz-ra
Gyula!
Remélem ha más nem jövőre ismét eljutok Sartira. Megmondom őszintén ma egy csomó Sartis videót néztem az egyik videomegosztón és bizony elszorult a szívem.Nagyon megszerettem és nagyon bízom benne, hogy még eljutok oda, akkor biztos meglesem a kislány főztjét
Bár fini gyrost ettem valahol az Ovelix közelében is, ott egy magyar manusz volt a felszolgló. Sassos gyrosát nem kóstoltam meg.
Vannak akik kivisznek ilyen kisbusszal a Narancspartra. Minket 6euroért vittek ki, és azt hiszem 4órát lehettünk kint. Hoztak-vittek. Ez így nem volt olyan rossz