#1347312010-05-17 14:03:53 Válasz a #134730. hsz-ra
aki a Grand Tours-nál fizetett, annak a GT nem küld részvételi jegyet; lévén saját adatbázisba került rögtön minden és felkerültünk az utaslistára. megkérdeztem.
csak a repülősöknek küldenek/adnak voucher-t.
Mi partnerirodán keresztül foglaltul le a Grandos utazást. A buszos uthoz a részvételi jegyet (tavaly, tavaly előtt is) a partneriroda adta ide nekem kb két héttel az út előtt eddig. Ezt bemutatva engedett fel a sofőr a buszra. Idén is azt mondták az utazási irodában, hogy telefonálnak majd ha megérkezett hozzájuk és akkor be kell érte menni.
Új vagyok ezen a fórumon, de örülök, hogy rátaláltam, mert idén mi is Kefalóniát vettük célba, és ezen az oldalon sok hasznos infót olvastam a szigetről, és már holnap indulnék, de ki kell várjam az aug. 28-i turnust, mert akkorra fizettünk be. Mondjuk addig - legalábbis remélem - sok hasznos élménybeszámolót fogok olvasni, így a nyaram "szinte" úgy fog telni mintha ott lennék...
Viszont a Grandosoktól kérdezném hogy ti kaptatok részvételi jegyet?? Neten foglaltam le a nyaralást, a szerződést megkaptam, egyet vissza is küldtem aláírva. Kell hogy kapjak még valamit az irodától?
#1346512010-05-16 22:11:36 Válasz a #134645. hsz-ra
Sziasztok! Én is ugyanezt szerettem volna kérni, hogy pl. a Renieri udvaráról és a hátsó szobákról nem tudnál egy pár képet feltenni ide a fórumra? Elöre is köszönjük!
#1346452010-05-16 21:37:01 Válasz a #134632. hsz-ra
Huuuuu....de csúnya az az ég ott a kompnál!((((
Ilyen itthon is van.(((
Viszont látom Szegeden átszállás volt a Budapestieknek....mert nem ez a busz volt a Hősök terén pénteken.)))
Agni!
Nem lehetne, egy kicsit az apartmanok képeit bővíteni?!
Mondjuk..... az udvarok sehol nem láthatóak.
Hermesnél és gondolom a többinél is jó kérdés, van-e grillező?!
Ha a képek a belső vagy hátsó udvart is mutatnák, akkor kevesebb kérdés merülne fel.))))
Köszönjük.
Az arak egyaltalan nincsenek elszallva, olyanok, mint eddig, azert mert sziget itt nem dragabb semmi...
Pentek este, szombat reggel volt egy kis eso, ma mar sutott a nap, bar valtozekony az ido, holnaptol megint szuper idot mondanak...talan nem is baj ha nem lesz tul meleg, hogy ne suljunk meg a sziget koruton (Sami, Melissani to, Drogkarati cseppkobarlang, Agia Efimia, Assos, Myrtos beach, Argostoli, Katavothres, Agios Gerasimos templom...es a vegen egy borkostolo)