#2190212014-06-26 22:10:59 Válasz a #219011. hsz-ra
Köszi a választ, 2 nap múlva ha minden igaz meg fogjuk látni mi is. Kíváncsi vagyok hol lehet az apartman, mert nem igazán találom a térképen. További jó nyaralást!
#2190232014-06-26 22:17:21 Válasz a #218938. hsz-ra
Nagyon jól hangzik amit írtál, bár én a legkisebb robogót is évente egyszer szoktam vezetni, nem tudom hogy egy 125-öst mennyivel másabb, egyáltalán nem értek a motorokhoz. A kérdésem az hogy ezt az utat amit leírtál 3 nap alatt tettétek meg és aludtatok egyet egyet itt ott vagy csak tájékoztatás képpen írtad hogy 3 napra mennyi az ára a motornak? Ez nem olyan kis táv amit leírtál és mi kétszemélyes kismotorral készülünk valahová csak kérdés hogy milyen messzire merjünk elindulni?!
Igen vissza olvastam Köszönöm! most járok ezen az oldalon elsőnek így tapasztalatlan voltam...
2008okt21 - Mi is az unitravellel fogunk utazni akkor ezek szerint sajnos mi annyi különbséggel,hogy repülővel!
Másnak is vannak hasonló tapasztalatai az Unitravel-ről??
Illetve akik már jártak Skalan Villla Bianca apartmanról vélemények?
Köszönöm!
Szabina!
Mi is az Unitravellel repülünk majd Kefaloniára (Skala) júl. 19-én.
Mi már utaztunk velük igaz Korfura (2011). Az ottani idegenvezető ha nem is a legrátermettebb volt azért elvégezte a dolgát. Eljött az isten háta mögé pedig nem voltunk sokan magyarok (kb. 4 család) autóbérlésben segített és a fakultatív programokban is közreműködött. Minden infót időben megkaptunk. Hogy itt milyen azt nem tudom de az irodában minket megnyugtatott a hölgy, hogy szuper helyre megyünk, ha kell mindenben segíteni fognak, majd kiderül!) Persze az árulkodó lehet, hogy amíg a többi desztinációnál név szerint is fel volt tüntetve az id.vez. itt Kefalóniánál nem volt a katalógusban se feltüntetve az idegenvezető személye lehet gyakrabban cserélődik.
Skala-n azért- és Lassiban - elég sok Unitraveles magyar utas lesz biztosan foglalkoznak majd velünk.
Amúgy én ezt az oldalt nézegettem (www.justkefalonia.co.uk) -igaz nem magyar- de itt is van legalább 5 autókölcsönző megnevezve Skalan ill. több hasznos infó, vélemény és Google Street View. )
Üdv.
Experte
Unitraveles utazók!
Olvasgatva a Grand Tours honlapján a Kefalóniai fórumot, nagyon készségesnek tűnik Marcsi, az idegenvezető. Szerintem nyugodtan fordulhattok hozzá. Kónyu ismeri is, majd ő megerősíti az általam leírtakat.
Jó utat és jó nyaralást nektek!
Épp irni akartam,hogy ha elveszettnek érzitek magatokat,nyugodtan keressétek meg Marcsit,valóban mindenkinek szivesen segit,és a programjai kifejezetten jók/szerintem buszos szigettúra szinte kötelező,olyan jól bemutatja a szigetet,és ki tudjuk mazsolázni,hová menjünk el aztán a kölcsönjárművel egyedül.../
Sziasztok
Marcsi nem foglalkozik az Unitraveles utazókkal én ezt hallottam, mert nem hozzá tartozunk. Mi busszal jöttünk Skalara lehet, hogy aki repülővel jön azzal majd foglalkozik az idegenvezető. Bár itt is vannak repülővel érkezettek azokkal egyszer találkozott is csak minket buszosokat szart le.
2-3óra robogóval az út Skala és Assos közt. Mi egy nap alatt jártuk meg Sami-Myrtos-Assos. Sokat fényképeztünk közben. Ettünk,ittunk pihentünk. Nagyon nagy élmény volt.
A Villa Biankaban vagyunk mi. Rendes a tulaj gyanaz a szitu mint a Villa Dizisben tiszta ágynemű, stb csak van TV keményen 6csatornával. A Villa Bianka tulaja is rendes amúgy egymás mellett van a 2 épület. Egy utcával arréb a sétáló fele van egy kék- fehér rózsás kertű étterem, nagyon jó és olcsó. Polip sültkrumplival, salátával egy üveg sörrel kb. 10 euro. A parton minden drább. Étteremben egy pár szelet kenyérért 4 eurót számoltak fel. Sima vízet kérjetek ne szódát mert sokkal drágább. A boltban a zsugoros víz olcsóbb mint ha vesz az ember üvegenként vagy ha az 5 literes kannát venné. Kardigánt egy vékony pulcsit hozzatok, mert este egy kicsit hűvös van. 3 napja fújdogál a szél. Egyenlőre ennyi jutott most eszembe. Ha van kErdés amint tudok válaszolok csak telefonon kicsit nehéz pötyögni. Azért mindenkinek jó nyaralást kivánok, jó időt érezzétek jól magatokat
A robogó árát tájékoztatás révén irtam. Meg szerinten nagyobb élmény robogóval elmenni olyan helyekre amit fakultatívban horror áron adnak. Ott állsz meg ahol akarsz annyi időt töltesz egy helyen amennyit akarsz. A Myrtos beach nagyon nagy élmény a vízből ki sem akartam jönni, pedig nem vagyok egy nagy uszó. Assos nagyon szép. Én ott rontottam el, hogy nem keltem fel reggel korán. 8órakor elindul 2 ember egy robogóval ( mi 4 voltunk összehaverkodtunk egy másil párral) 10 órára kényelmesen Samiba ér. Kikötő szép kis város. Onnan írány a Myrtos. Ott eltölt az ember pár órát ha akar tovább megy Assosba. Mi Fiskardóba már jem jutottunk el. Szóval én ezt csak javaslom. A benzinkútakra figyelni kell mert nincs minden helyen. A robogós ember adott sziget térképet a benzinkútak, várak látnivalók felvannak tüntetve.
#2190572014-06-27 11:58:19 Válasz a #219043. hsz-ra
Szia!
Nagyon Kedves vagy,hogy ennyi infot írsz
Remélem a Villa Biankában a földszinti szobát kapjuk meg nagy terasz kert
Szállás helyen voltak szúnyogok?? vigyünk magunkkal ellenük valamit?
Wifi van a szálláson? illetve egy nagyon fontos kérdés bánkártyáról tudunk levenni közelben(skala) pénzt? vagy inkább kp-ba vigyünk magunkkal?
#2190652014-06-27 13:35:30 Válasz a #219045. hsz-ra
Köszönöm a választ értékes infókat kaptam. Még egy olyan kérdés, hogy térkép nélkül, táblákra vagy bármi egyébre hagyatkozva el lehet jutni Assosra vagy inkább jobb lenne valamit beszerezni? Melyik motorkölcsönző volt ez? Hátha én is kapok benzinkutas térképet
Érdekes ez a pikírt megjegyzés az unitravelesek részéről Marcsiról. Nyilván szívesen segít mindenkinek, aki segítségért fordul hozzá egy bizonyos határig, de azt azért ne rajta verjétek el, hogy ismeretlenül gagyi irodát választottatok spórolási szempontból! Nem gondolom, hogy bármelyik idegenvezetőnek kötelessége volna más lepukkant irodák utasait ingyen pátyolgatni, de az biztos, hogy Marcsi, ha módja van rá, szívesen elvisz bárkit a fakultativjaira, olcsóbban, mint a parti vagy irodás árak! Tehát az, hogy ki kit szar le, jobb lenne megtartani magatoknak, ha már annyi fáradtságot nem vettek egyesek, hogy a saját utazásuk előtt utánajárjanak az irodájuk hitelességének, csak megkeresték a legolcsóbb lehetőséget, és most megtalálják a fórumot utólag fikázni egy kicsit a másik iroda képviselőjét!! Asszem inkább az Unitravelt kéne szidni talán, nemde?! De ez csak az én véleményem Vitaindítónak jó lehet, a szokásos trollok meg kíméljenek!!