Nekem kb 20 térképem van már Pargáról, de egyikrõl sem derül ki, hogy hol van a Sakis, csak utalás van rá, hogy arra....
De már olyan kevés nap van hátra, hogy nem is bánom, ott majd kiderül.
Köszi mindenkinek a sok infót, minden nap okosabb és felkészültebb vagyok Pargából!
Ennyi információval még egy utazás elött sem voltam ellátva, szinte mindenre felkészítettetek bennünket majdani utazókat.Asuto nagyon örülök, hogy tettél fel képeket a River-rõl, nagyon tetszik, azt hiszem ideális helyünk lesz.
Még két hét és ilyenkor már nagyon utazunk, csak ki kell bírni addig!
Köszi Urbia a részletes választ! Elmentettem, majd jól jön az úton! Mi semmiképp nem akartunk bemenni Szalonikibe, tavaly voltunk Veriában, úgyhogy addig tudjuk az utat, onnan meg majd figyeljük az írásodat!
Nagyon köszi még egyszer, ha addig még valami eszembe jutna, foglak keresni, és nézegetem a topicot is, bár eléggé ki fog ürülni, amikor a mostani utazók útrakelnek!!!
Nagyon szívesen. Irigylem, a többieket akik most utazás elõtt állnak!!! Milyen nagy gond lesz a következõ nyaralás megtervezése, mert úgyis mindent Pargahoz fogok viszonyítani.
urbia!
TAvaly ricsi72 képei miatt választottam Pargat, most meg kakadu képei miatt tervezem, hogy jövõre Lefkadara kellene menni.
Az is rész is meseszép lehet és nosztalgia gyanánt tehetünk egy egy napos kirándulást Pargara is.
Már biztosan volt róla szó, de a parton a napernyõt, ugye fogyasztás ellenében lehet igénybe venni? És akkor egész napra a miénk?
Arra gondoltam, hogy két éve, mikor Sartin voltunk, kellett jó pár nap, mire nagyjából kezdtük kiismerni, mert annyi kis utca volt, hogy sokszor azt sem tudtuk merre járunk.
Parga is ilyen kis szövevényes?