#1356042010-05-26 10:02:19 Válasz a #135501. hsz-ra
Buszjegyet csak a megállókban lévő automatából, vagy a buszon lehet venni, de ott drágább.
Hogy tömegközlekedéshez kötve hova lehet/érdemes a közelbe elmenni, sajna nem tudom, de engem is érdekelne valami ötlet...
Itt az oldalon amúgy beszámolókban vagy itt a fórumon minden látnivalóról esett már szó, csak nem tudom kocsi nélkül mit lehet (viszonylag) könnyen elérni - Dion és Platamonas kivételével.
Sziasztok!
Mi június 15-től leszünk Paraliaban, az Atlantisban. Tud valaki véleményt mondani a szállásról, voltatok már ott? Illetve lesz ott valaki hasonló időben? Mi kisbusszal megyünk 14-én délután indulunk el Tatabányáról 9-en ebből kettő kisgyerek (2 és 4 éves).
Máshol nem lehet venni esetleg olcsóbban buszjegyet Parálián Katerinibe?
"esetleg olcsóbban"... talán ha ráérdeklődsz hogy nem maradt-e ki valakinek tavalyról
A bliccelést azért nem javaslom, pedig az aztán ákkkciós a javából...
Atlantis: tavaly ott voltunk. A szállás szép, tiszta, tulaj aranyos. A széles part közel, nagyon jó ott fürdeni.
Ami nekünk nem tetszett, hogy az ágyak elég keskenyek. Mi 4 ágyasban voltunk. Idén is gondolkodtunk, hogy oda megyünk vissza, de inkább a kyriaki mellett döntöttünk, mert ott van két szobás apartman is. Erről van valakinek bővebb infója?
Mi is gyerekkel megyünk: 5 és 3 évesek, 14-én este indulunk Hatvanból.
#1356372010-05-26 13:56:35 Válasz a #135633. hsz-ra
Szia!
Köszi az infókat. Ellentmondásos híreket kaptam a szerb rendőri tevékenységről, tudtok erről mondani valamit? Olvasni az olvastam hogy nincs "utazás" magyarokra, de ezzel ellentmond hogy egy rendőr haver volt kint idén már ilyen tanulmányküldetésen, és ő ennek az ellenkezőjét mondta. Szintén ellentmondásos, hogy kenhetőek-e adott esetben vagy sem.
Sziasztok ! én már egyszer voltam Parálián és nagyon tetszett.és azt szeretném kérdezni valaki nem tud olcsó utat június vége felé ? olyan 25 ezer forint körül busszal meg szállással ?
köszönöm a válaszodat.és akkor lehetséges,hogy pl július 26-án van buszos utazás és mivel nem telt meg a busz ilyen last minute akció van? ilyen lehetséges ? :)
#1356532010-05-26 17:10:29 Válasz a #135553. hsz-ra
hamar elfog telni bár ez az 5 nap ami még hátra van olyan lassan telik de mikor kint leszünk meg csak úgy repül az idő de jó lesz első nyaralásom a lányommal semmi nem ronthassa el! nektek is és mindenkinek jó útat
#1356542010-05-26 17:19:18 Válasz a #135649. hsz-ra
Szerintem tutira. Figyelgesd azért előtte pár héttel az utazási irodák honlapját. Az Apollon, Dias Zeus, Anett Tours oldalán (lehet máshol is) vannak last minute-ek, vagy bemész valami nagyobb utazási irodába, pl. Quaestor, hogy van-e valami last minute-jük, általában több más utazási iroda útjaikat is intézik.