#2075432013-07-24 16:46:13 Válasz a #207538. hsz-ra
Olvasom, mik vannak. Részemről sanszos, hogy oda.. csapnék az asztalra. És nem fogadnám el Stavrost Parga helyett.
Messze nem egy kategória a kettő....
Ladybirdke hátha átjön ide és elmeséli mi történt a pargai útjukkal.
Kiváncsi lennék melyik irodával intézték és mi volt a gond. Nem tudom hogy tehet meg egy iroda ilyet, hogy szinte pár nappal indulás előtt szólnak, hogy bocs Pargara mégsem tudtok menni, de keresünk nektek másik helyet. Agybajt kapnék azt hiszem.
#2074412013-07-23 14:51:46 Válasz a #206435. hsz-ra
Szia!
Mi is most először próbáltuk ki a mediterrán tombolát, de az utazási irodában elmondták, hogy repülős utazás esetén Olymposz és Chalkidiki kizárt, mert ide az idén nem megy repülő, valamint Málta sem igen szokott lenni. Itt fórumon is azt olvastam, hogy Málta és Bulgária még nem volt senkinek sem. Így maradnak a görög szigetek. Mi Krétát kaptuk (nem zártunk ki semmit).
Gemike!
Nem tudom, hogy ezt tőlem kérdezted-e
De azért leírom. Lassiban leszünk a Tzivras apartmanban. Sajnos nincs medence, na de ott a tenger. 2009- ben már nyaraltunk ezzel az akcióval. Akkor Korfut kaptuk, a Panorama apartmant, aminek volt jó medencéje. Tiszta volt, és kényelmes. Úgy gondolom, idén sem fogunk csalódni. Úgy sem sok időt töltünk a szálláshelyen. Legyen tisztaság, egy kényelmes ágy, és légkondi. Ennyi nekünk épp elég
Legújabb "A Kelet Virága - 1 hét Zakynthoson (2013. július) " c. írásomat a beszámolók között ajánlom a Grand Tours irodának, V. Viviennek, H.Szilviának. Köszönjük szépen a nyújtott segítséget, közreműködést, ismerettágítást! További szép nyarat Mindenkinek!
#2070252013-07-18 11:09:55 Válasz a #206993. hsz-ra
szió
aztán majd várjuk ám a beszámoló !! feltétlen ,milyen volt az apartmann??
van .-e medencéje ?? azt még nem tudjátok melyik apartman ,azt csak a helyszínen derül ki??
a repülőn lesz ellátás?? kint árak érdekelnek .
üdv
és kellemes nyarlást
#2065562013-07-12 13:05:03 Válasz a #206508. hsz-ra
szia
még azt hallottam ,hogy az olimposzi riviérát sem szokták adni mert thesszalonikibe menetrendszerinti járat megy és azt ugye jó előre le kell foglalni , a charter gépek maradnak, a görög szigetek , és bulgária ,
üdv
gémike
és jó utat ,2 éve tsilivin voltunk , biztosan jó időtök lesz , szép széles homokos a partja , majd írd meg milyen volt
#2065072013-07-11 21:38:09 Válasz a #206435. hsz-ra
Szia!
Mi eddig mindig kizártunk 2 helyet. Mivel az Olimposzi Riviérán (Nei pori, Bulgáriában (Primorszkó, Napos part) már voltunk. Először Korfut kaptuk, majd idén Zakynthost (Tsivili). Nagyon örülünk neki, mert ez volt az egyik ulticél amit szerettünk volna.
Ha jól tudom az Unitravel útja Málta. Nekem azt mondták az irodában, hogy Máltát még nem kapott senki. Bár ide is elmennék szívesen.