Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 961
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gemike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206436 Üzenet linkje2013-07-11 13:05:20  Válasz a #206342. hsz-ra

szia

majd írd meg feltételnül mit kaptatok ??? repülő plusz ap.??
üdv
gémike

# 962
Gemike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206435 Üzenet linkje2013-07-11 13:04:02  Válasz a #206374. hsz-ra Előzmény #206374

Szio

mi jövőre tervezzük a med.tombolát, bulgáriát és máltát még sosem kaptátok?? mert ez is szerepel a lehetséges uticélok között. tudom nem lehet kérni .próbálok sakkozni,tippelni, (ugy tudom málta nem a saját utja az ibusznak, bulgária gondolom mindig betellik )
nem szeretnék 10 %.-ot fizetni azért hogy ezt a kettőt kizárjam .
remélem nekünk jövőre valamelyik görög sziget lesz . (bár már mindegyiken voltam szerencsére )
nektek jó utat, ha van kérdésed Zakival kapcsolatban , szólj, mi most jöttünk haza 2 hete.

# 963
Borostyan37
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206374 Üzenet linkje2013-07-10 19:44:55  Válasz a #206342. hsz-ra Előzmény #206342

Szia!

Mi ebben a formában utazunk évek óta. Idén Zakynthost kaptuk, a Magdaléna apartmanban leszünk elszállásolva.

Üdv borostyan37

# 964
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206342 Üzenet linkje2013-07-10 13:40:39 

Idén senki sem utazik az Ibusz-Mediterrán tombolájával? Kiváncsi lennék kinek mit dobott fortuna. Én már nagyon várom, hogy megtudjam idén hová utazom icon_lol.gif
# 965
Kiriakis
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205961 Üzenet linkje2013-07-04 21:56:17  Válasz a #205940. hsz-ra Előzmény #205940

Már én is néztem ezt az irodát remélem hamarosan bővítik a kínálatukat ilyen buszokkal szívesen utaznánk Sartira icon_biggrin.gif
# 966
Krisztácska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
113 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205940 Üzenet linkje2013-07-04 17:23:40 

Sziasztok!

Múlt hét szerdán jöttem vissza Katerini Paraliáról. A Holiday Lines irodával voltam. Mindenkinek ajánlani tudom őket.
Nagyon jó szervezés, szuper kényelmes busz - ahogy hirdetik - jó fej, segítőkész sofőrök. Oda úton két ülés is jutott több embernek is, vissza már többen jöttünk, de úgy is kényelmes volt.
Villa Sunny apartmanban voltam: szuper, új, jó helyen levő apartman. Arvantidis supermarket vele szemben van. Így nagy bevásárláskor sem kell messziről cipelni: zöldség, üdítő, sör, tej...
Voltam pár apartmanházban már, de ők tényleg a minőséget is figyelembe veszik. Apartman tulaj fia végig ott van - ott laknak - Kosztas és mindenben segít.
A kitelepített idegenvezető segítőkész, lehet kérdezni, segít amiben tud. A fakultatív progik is jól vannak szervezve.
Oda úton hamar megkaptuk az apartmanokat, vissza útnál pedig el lehetett helyezni a csomagokat, volt zuhanyzó, wc. Nekem nem volt hűtőtáskám és a reggel elkészített szendvics már lábon mászott volna fel délután 6-kor a buszra, így az apartmanos Kosztaszt kértem meg hogy a hűtőjébe tegye be. Azonnal vitte is.
A sofőrök rendesen betartják a pihenőidőt és kipihenten délután 18-19 óra között indultunk. Addig lehetett strandolni, shoppingolni, ebédelni. Mi ezt tettük. Kétszer fürödtem még az utolsó napon és ettem egy szuper souvlaki tálat ebédre, amihez még egy kupica ouzót is járt... icon_smile.gif

A határokon minden rendben volt. Ahol többet kellett várni - kifelé pl.: szerbeknél és a makedónoknál - az nem a sofőrök miatt volt. Visszafelé pedig mint ált. száguldva érkeztünk.

Az apartmanházból ami hiányzik (a többi utas szerint is: serpenyő - magyaroknak kell a rántotta kint is - és egy merőkanál). Ettől a pici hiányosságtól eltekintve, nagyon szép, jó állapotú kívül, belül a ház. Nem átlagos apartman valóban.

Eddig velük utaztam a legkényelmesebben, mert a buszaik valóban felső kategóriásak.
(Ha valakinek útközben még is folyóügye támad és nem áll még meg a busz, valóban lehet használni a mosdót a buszon - sok helyen ez is csak "ígéret")

Akik Olympic Beach-re utaztak velük ők is csak jókat mondtak róla a buszon.
Krisztácska

# 967
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205412 Üzenet linkje2013-06-27 20:29:34  Re:

aracsp írta:
Szia,
igen, mi utaztunk velük többször, igaz még évekkel ezelőtt (Töröko., Teneriffe) Nem sajár útjaik voltak, csak utazásszervezők. Akkor nagyon elégedettek voltunk.

Köszi. Gondoltam, hogy más utazási iroda útjait (is) értékesítik, mert hajszálra azonos árakat láttam az általunk kiválasztott szállás esetében a Personálnál is. Csak a Personál tr.-nál már nem volt hely, a First Tr-nél meg igen. Szóval lefoglaltuk!

# 968
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Aracsp
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205284 Üzenet linkje2013-06-26 18:21:47  Válasz a #205059. hsz-ra Előzmény #205059

Szia,
igen, mi utaztunk velük többször, igaz még évekkel ezelőtt (Töröko., Teneriffe) Nem sajár útjaik voltak, csak utazásszervezők. Akkor nagyon elégedettek voltunk.

# 969
Henita13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
39 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205256 Üzenet linkje2013-06-26 12:29:57 

Sziasztok!

Mi Diaszeusszal és Personal tourssal utaztunk eddig, mindkét iroda megfelelt az elvárásainknak. Bármelyikkel utaznék ismét, épp a megfelelő helyet keresem ahol Sartira van hely.

# 970
Borostyan37
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205164 Üzenet linkje2013-06-25 16:19:15  mediterrán tombola

Sziasztok! Volt már valaki közületek az IBUSZ mediterrán tombolájával idén repülővel? Hová sorsoltak? Kaphatnék egy kis infót? Mi évek óta így utazunk velük, de mint minden évben kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy hová kerülünk. Bárhová is sorsoltak szívesen fogadok minden információt a helyről. Köszönöm
borostyan37

# 971
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#205059 Üzenet linkje2013-06-24 13:19:28 

Valamelyikőtöknek ismerős a First Travel (Bp. Nagymező út)?
Itt a Hellaszon nem nagyon van róluk semmi. A kereső sem ad rá találatot.

# 972
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204486 Üzenet linkje2013-06-15 13:12:16 

Krisztácska! Neked is jó utat és kellemes nyaralást! Majd ha megjöttél, azért számolj be a tapasztalataidról! Minden szépet és jót Nektek!
# 973
Krisztácska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
113 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204483 Üzenet linkje2013-06-15 12:54:38 

Sziasztok!

Eddig nekem is az Apollon travel volt a favorit (jó párszor jártuk meg velük Paráliát, Stavrost).
Aeolus - 1x Parga. Nekün semmi gond nem volt velük. (igaz a busz kicsit eltévedt Parga előtt a hegyekben, de odaértünk végül; az akkori kitelepített idegenvezető nem állt a helyzete magaslatán, de nem volt vészes); apartmanoknál is segítőkészek voltak - ha gond volt át költöztették az utasokat, nekünk szuper apartmanunk volt (azóta sajna már nem szerepel a kínálatukban)
Anett tours is rendben volt amikor mentünk velük Platamonasra.
A volt Jorgos travellel 1x voltam, de ott is ok volt minden. Ha gond van bárhol, száj kinyit és meg is oldják a dolgokat.
A többi kipróbált utazási iroda azóta nincs már a piacon... de ott sem voltak nagy problémáink. Igaz nem is a rosszat keresem soha, hanem jól szeretném érezni magamat icon_smile.gif
Most hétfőn pedig kipróbálom a Holiday Lines irodát. Remélem minden rendben lesz. Eddig nagyon pozitív a hozzáállásuk mindenhez. Majd jövök a tapasztalatokkal icon_smile.gif

Krisztácska

# 974
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204441 Üzenet linkje2013-06-14 18:42:27  Válasz a #204432. hsz-ra Előzmény #204432

Sziasztok!

Azért hozzá tenném, hogy a kalandozás sem mai iroda. 21 éve vannak a piacon. Véleményem szerint megbízható utazási iroda.Árban a legjobbak és szerencsére ez nem megy a minőség rovására.Mind foglalás, mind szállás terén, bár ez részemről Nei Porira korlátozódik. Poriban szerintem nekik van a legjobb szállásuk. Központban, szép ,tiszta és az ottani idegenvezető is nagyon rendes. Nekem a Kalandozás és az Apollon a favorit.

# 975
Eperke1211
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204432 Üzenet linkje2013-06-14 15:56:34 

Nehéz így segíteni másoknak hiszen mindenkinek más a tapasztalata.

Mondjuk én pont az ilyen kalandozás meg Walter nevű irodákat zártam ki.
A Walter körül volt is botrány aztán el is tűnt. icon_rolleyes.gif

Mondjuk leginkább az embernek nem szabad hagynia magát átverni, és MINDENT el kell olvasni, meg kell kérdezni, akkor nagy baj nem lehet.
És ha valaki hibákba is ütközik, nem szabad elfelejteni, hogy senki sem tévedhetetlen. Persze itt nem a becsődölős, szobafoglalást elfelejtő, utaslistára felírást elmulasztó irodákról van szó icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 64 65 66 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu