Szia badminton!
Zöldséget és gyümölcsöt minden boltban tudsz venni, de sok az utcai árus is, akik teherautóról árulnak. Pénteken nagy piac van a templom közelében.
Óriaspalacsintát én nem láttam, lehet, hogy tovább kellett volna gyalogolnom. A fagyi 1-1,5 euró és fincsi.
Hááát! Engem inkább a Skiathos és a Meteorák érdekelne! Én már voltam mindkettőn, a Meteoráknál többször is, de a párom még egyiket sem látta. Úgyhogy ez a kettő mindenképpen benne lesz a programban.
Csak érdekelt volna, hogy az évek során változott-e valami ezekkel a kirándulásokkal kapcsolatban.
Sziasztok.
Sikeresen kiértünk tegnap kocsival.
Hát ez hiányzott már nagyon, de az eső ami esik az nem, de hát itt nem tart sokáig, remélem.
Otthonmaradtaknak kitartás!
Sziasztok.
Sikeresen kiértünk tegnap kocsival.
Hát ez hiányzott már nagyon, de az eső ami esik az nem, de hát itt nem tart sokáig, remélem.
Otthonmaradtaknak kitartás!
(akit autós info érdekel, küldjön privit)
Gondtalan, örömteli nyaralást. és jó pihenést kívánok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy idén találkozott valaki nei porinál medúzával??? :O én nagyon félek tőlük és nem igazán szeretnék akár eggyel is összefutni!!!! előre is köszönöm a választ!!![/b]
Szia!
Nem kell félni a medúzáktól, nem mérgező fajták! Voltak évek mikor egy kettő meg jelent, de semmi gond nem volt belőle. Viszont amennyiben mégis kontaktusba kerülnétek, ne nyúlj a szemedhez, mert akkor is csak egy kellemetlen csípős érzést fogsz észlelni. Én többször is kézzel vittem ki a partra, soha semmi problémám nem származott belőle. A vízben szinte észre sem fogod venni annyira áttetszőek. Az idén egyel sem találkoztam.
Üdv a "szellem"!
Szia Csarlsz!
Biztos, hogy nagyon jó lesz! Sajnos nekünk már letelt.Most a fényképeket fogom nézegetni, így hamarabb telik az idő jövő nyárig. Arra számítsatok, hogy sok minden drágább lett!
Üdv.: Évuska