Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy milyen bankkártya kell Krétán az autóbérléshez? Elég az elektronikus, dombornyomott vagy hitelkártya? Nagyon köszönöm!!
Szia! Igen voltunk Szantorínin a magyar idegenvezetővel nálla is fizettük be. Rethymnonból katamarán Jet-tel. 2,5 -3 óra az út 140 eu. Rethymnóból nem kell transzfert fizetni.
Jox,sima Nike edzőcipőm van,amiben aerobikra járok.Az nem elég?
Többnyire végig lejtmenet van, ezért főleg a cipő orrrésze kapja a terhelést.
Nekem a cipő eleje szétnyílt (Puma túracipő volt).
Talán csak szorosabbra kellett volna kötni a fűzőt.
Ez már majdnem 20 éve volt, azóta fejlődtek a cipők is. : )
Samaria szurdok megjárásához mennyire kell komoly kondíció,és mennyire komoly felszerelés?Mi átlagosak vagyunk mindkettőben.Mondjuk edzőcipővel megoldható?Mennyire extrémek a terepviszonyok?
Még a Kournas tóról,ha valakinek lenne saját tapasztalata,véleménye,megköszönném...
Strapabíró cipő nem árt! Én kétszer végigmentem, az első alkalommal tropára ment a cipőm, pedig eléggé óvatos voltam.
A Szamaria szurdok útvonala nagyon szép, mindenképp érdemes végigmenni.
Marcsi,köszi szépen.Viizo útleírása alapján készülgetek,ami nagyon jó!
Azért több minden van,amit szerettem volna kérdezni,de nagyon nem válaszolgat senki,sajnálom.A többi topik jobban pörög,nem értem igazán,pedig többen megyünk ide.Próbálgatom a FB-on is,de az kicsit olyan,mint az egyszeri ember nyaralási képei...mindenki csak kérdez...mindegy,nagy baj csak nem lesz így sem!Én egyre jobban örülök Krétának!
Krétai utazásotokhoz ajánlom,-ha nem ismered még-,az alábbi linken lévő útleírást Verkától.Mi anno mindkét krétai utazásunkon teljes körűen tudtuk felhasználni e remekül megírt,objektív útleírást http://www.verkatravel.com/greece/crete2008/crete2008.html
Szia!
Elősször az étterem: igen írják,de senkire nem szóltak rá bármiben is volt. Mondjuk a vacsoránál senki nem volt alulöltözve strand ruhában.
Az autóbérlést mi az idegenvezetőnél okdottuk meg tudom ez a drágábbik megoldás,de ő ott van biztonságnak a háttérben ha valami baj van ne agy isten.''6 euróért béreltük 2 napra és 50 eurót tankoltunk kb 600 km mentünk a két nap. Mi voltunk Konssosban Heraklionban és az Arkadi kolostorban az elsőnap,majd másnap Elofonosit és Stavros néztük meg. Többet nem vállaltunk mert egy nap bejártuk Rethymnont és egy nap Szantoríni,igy csak kéé nap voltunk a tengerparton.
Szia, "Bocsika"! 6 euró kettő napra az autó bérlés??? Szinte hihetetlen!!!
Samaria szurdok megjárásához mennyire kell komoly kondíció,és mennyire komoly felszerelés?Mi átlagosak vagyunk mindkettőben.Mondjuk edzőcipővel megoldható?Mennyire extrémek a terepviszonyok?
Még a Kournas tóról,ha valakinek lenne saját tapasztalata,véleménye,megköszönném...