Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 256
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8728 Üzenet linkje2006-06-15 00:17:07 

szia, keke!
Gramvoussa jó szervezetten, mert; -nem kell sziklás úton autózni, -hajókázás van kocsikázás helyett, -nem kell fürdõzés után visszamászni a hegytetõre, -busz visz-hoz a szállásról. DE! ha nem akarsz szervezetten menni, akkor is tudsz hajóval is menni és akkor a hajójegy biztos olcsóbb, mint a szervezett program, idegenvezetõ -legalábbis tavaly nálunk így volt- úgysem megy az útra. persze így megintcsak plussz egy napig áll a bérautó icon_eek.gif
mi is csak tervezgetünk itt elõre és gondolkodunk, h hogyan lenne jobb, de majd ha már közeledik az indulás idõpontja többet fogunk tudni, mert addigra már az anyagiak is biztosabbak lesznek... icon_cool.gif
bérautót biztos lehet olcsóbban találni ott kint icon_wink.gif mi azért szoktunk az irodával kapcsolatban álló kölcsönzõtõl bérelni, mert picit "gyávák" vagyunk icon_redface.gif így ugyanis, ha bármi kétes dolog merülne fel, ott az idegenvezetõ és lerendezi az ügyet velük icon_wink.gif szerencsére még semmi gondunk nem volt eddig, de biztos ami tuti icon_rolleyes.gif
üdv icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 257
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8729 Üzenet linkje2006-06-15 00:24:45 

szia, Antero!
köszi az infót! az egyéni szervezéses Szantorini kirándulást egy ottalvással tárgyalgattuk bõvebben a Szantorini topicban, de mindenképpen jó, h írtad ezt az irodát (Sarpidon Travel) errõl tudnál esetleg egy kicsit bõvebben írni akár ide, akár a Szantorini topicba, h ez milyen iroda (kinti görög v esetleg egy magyar érdekeltségû ; hol található az iroda... icon_rolleyes.gif )
elõre is köszi a segítséget! icon_wink.gif
ha jól értem Te már voltál idén Krétán? ha így van, kérlek oszd meg velünk tapasztalataidat.
köszi!
üdv icon_lol.gif

# 258
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8730 Üzenet linkje2006-06-15 06:55:14  Spili

# 259
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8741 Üzenet linkje2006-06-15 10:44:08 

Szia Lacca ! + Mindenki !

Igen már voltam idén Krétán . stalisban (http://www.stalis.info/)
-Hotel Katrin (http://katrin-hotel.gr/en/).- mindig oda megyek
-így szeptemberben is .( ha valaki menne Stalisba - rajtam keresztül kedvezöbb és rugalmasabb feltételekkel megteheti )

Az itt olvasott árak az ottani Neckermann árai irreálisak .

A Sarpidon Travel & rent a car -t 20005 szeptemberében fedeztük fel
-miután már túl voltam egy csomó méregdrága Neckermannnos kiránduláson.
Megtalálható :
MALIA Dimokratias 78. tel ;28970-29710
STALIS Beach road next to Ariadne Hotel tel28970 31906
STALIS Beach road Bext to Blue Sea tel 28970-33176
A cég azt hiszem osztrák-német-görög , az ott dolgozó ifjú hölgyek is
többnemzetiségüek - kedvesek és nagyon csinosak-már ezért is érdemes bemenni az irodába icon_rolleyes.gif
/sarpidontravel@yahoo.com/

Küldenék képeket , de nem tudom hogyan , mekkorára összeaszakva....stb.
Ha van amiben esetleg segítetek ; toldymester@chello.hu

András

# 260
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8743 Üzenet linkje2006-06-15 11:55:39 

# 261
Roniq
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8766 Üzenet linkje2006-06-15 16:11:50 

Hello mindenkinek!

Nagyon rég voltam - sajnos - utoljára Görögországban és nem tudom, hogy most milyen árak vannak. Tud valaki aktuális árakban (motorbérlés, nnivaló, innivaló stb.) segíteni?

Elõre is nagyon köszi,

# 262
Roniq
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8768 Üzenet linkje2006-06-15 16:17:40 

Hello Keke!
Nem messze a munkahelyemtõl van egy Világlátó nevû utazási iroda. Ott fizettem be. Nagyon rendesek voltak.
Jó nyaralást!

# 263
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8773 Üzenet linkje2006-06-15 17:03:56 

Szia Antero!Ahogy olvastam a Santorinivel kapcsolatos hozzászólásod teljesen megörültem, icon_lol.gif de a végén mégis tudtam lesz valami bibi. icon_cry.gif Az a bibi,hogy te a keleti részén voltál Krétán mi pedig és laccáék is a nyugati részre megyünk icon_cry.gif Rethymnoból való indulás lenne célszerû,valószínû ti Heraklionból indultatok.Igaz?A gyors hajó heti egy alkalommal Rethymnoból is indul és ez sokkal közelebb lenne,mont elutazni a keleti részre,befizetni az irodában,és még indulás napján visszautazni vagy elötte való éjszaka ott aludni icon_cry.gif
# 264
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8775 Üzenet linkje2006-06-15 17:07:16 

mont=mint icon_lol.gif
# 265
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8776 Üzenet linkje2006-06-15 17:08:56 

Szia Roniq!!!Mi csak augusztus7-én indulunk icon_sad.gif Ti mikor mentek?Hova sikerült?
# 266
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8778 Üzenet linkje2006-06-15 17:55:51  Nyugi !

Keke !

"Heraklionból indultatok.Igaz?A gyors hajó heti egy alkalommal Rethymnoból is "....

Igen Heraklionból , de ne aggódj ott is találsz normális utazási irodát hasonló
áron , onnan is indulnak a katamaránok ugyanolyan sûrüséggel .
A net-en nincs rajta minden !!!!
Én ugyanígy aggódtam icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

DE nyugi , nem hülyék a görögök .... mennnek onnan is emberek kirándulni.........

# 267
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8782 Üzenet linkje2006-06-15 20:05:54 

szia, András!
köszönjük a sok új információt! így még kevésbé tûnik bonyolultnak - legalábbis számomra - a Szantorinire való kirándulás icon_wink.gif
azért még majd írok a kinti idegenvezetõnek, h tud-e vmi bíztatót mondani azzal kapcsolatban, h tényleg megy-e több gyors hajó is Rethymnoból. az is elõfordulhat, h esetleg azok nem "olyan nagy" hajók, mint amit a neten hírdetnek, de ha gyors és megy akkor tuliképpen mindegy. ha más lehetõség nem marad, hát legfeljebb elmegyünk "csühössel", végülis ha ott töltünk egy éjszakát, igazándiból "csak egy picit" tovább tart majd a hajóút, de mi 2003-ban is lassú, öreg és gázolajszagú hajóval voltunk Szantorinin... icon_confused.gif
na majd kiderül! icon_biggrin.gif
üdv icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 268
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8783 Üzenet linkje2006-06-15 20:08:50 

András!
az el is felejtettem írni az elõbb, h képeket feltehetnéd a fotóalbumba, ha gondolod icon_wink.gif én szívesen nézegetek képeket icon_exclaim.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 269
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8792 Üzenet linkje2006-06-15 22:14:39  képek .............

du.-án dolgoztam rajta , de újra kell kezdenem icon_cry.gif

Még valami - bár nem Santorini ;

Az olyan kirándulásokra , pl. Knossos sem szabad utazási iradánál 35-40 €-t fizetni
Ott van a távolságibusz - az bevisz a buszpályaudvarra onnan a 2-es busz.
A 2-esre nem a buszon vehetsz jegyet !!! ( buszpályaudvarról induló járatokra csak a pénztárnál !!!!!!! )

# 270
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8810 Üzenet linkje2006-06-16 08:59:55 

Szia Antero!Köszi az infót Santorinivel kapcsolatban!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Az is klassz,hogy írtad nem a buszon kell megvenni a jegyet hanem a pályaudvaron!Ez eszembe sem jutott,néztem volna szépen ha nem engednek fel! icon_eek.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 17 18 19 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu