Valaki(k) véletlenül nem mennek 07.28.-án Pargára ?(Aeolus,busz). Olvasva a sok ilyen-olyan véleményt kissé tartunk az úttól,de szerencsére mi mindig megtaláljuk(ill.csak azt!) ami minket vonz Görögországba. Az Aeolus szlovák - tehát a buszon ha lesz videó,akkor szlovákul fog menni?Lehet,hogy hülye kérdés,de a fiamnak fontos(a gyereknek néha nyűg a hosszú utazás).
Köszi az esetleges választ!
Szia!
Mi tavaly utaztunk az Aeolussal bussszal.A videó szlovákul van..na és arra is számítsatok, hogy nem biztos, hogy a sofőr beszél magyarul.
Jó utat.
Üdv
Kuku
Mi 2007-ben utaztunk velük, a buszon adtak magyar és szlovák filmet is.A magyar filmek voltak többségben, mivel az utasok nagy része is magyar volt és a buszsofőrök is beszéltek magyarul
André József Kérlek irj a szunyogokról, tényleg annyi sok van? És kint lehet kapni elektromos szonyog riasztót, mert én itthon alig találtam, az is 2000,-Ft-on felül van Ti csoporttal kirándultatok, Vagy feltérképezve a lehetőségeket egyénileg?
feripapa! köszönet az eddigi tájékoztatásokért, majd személyesen látom milyen aThomas appartman. Az utazólistát nem javitottam, igy holnap hajnalban már indulok Pargára. Addig is jóutvonal és kirándulás tervezést kivánok. Mikor utaztok és mennyi időre? én l7 napra megyek, ebből 3 nap az ut. Üdv Juditella
Jó utazást!!! Szép nyaralást és sok napsütést.
Mi június 26-án indulunk (autóval) és 2 hetet leszünk Pargán.
Várjuk élménybeszámolód.
Pargán jelenleg is süt a nap és jövő héttől 30-40 fok közötti hőfokot jelznek.