Szó ami szó, ezért ne add fel Ahliát és mondom illetve írom van ott egy étterem jellegû hely és mi meg nem tavaly voltunk és azóta lehet, sõt biztosan alakultak ott még ilyen tavernya,szivolda,kavirnya helyek.Biztos!
Nehezen tudom elképzelni, hogy 2 km-re lenne csak taverna, de aki volt már arra, csak jobban tudja.
Bizony sok olyan szallashely van, ami a puszta közepen leledzik es 1-2 km-es környeken semmi a vilagon nincs. Ilyenben volt alkalmunk nekünk is Kretan lakni (bocs, most nincs ekezetem)
A helyedben bemennék, vagy felhívnám az Aeolust, és részletesebb infót kérnék a szállás környékérõl. Addig szerintem ne lépjetek. Nehezen tudom elképzelni, hogy 2 km-re lenne csak taverna, de aki volt már arra, csak jobban tudja.
Szerintem nekünk sem lesz nagyon közel semmi, de esténként úgyis jót tesz egy kis séta. Ha kirándulni megyünk, akkor menetközben megoldjuk a kajálást.
Szóval gondold át jól, mert a szállásotok gyönyörû helyen van, és nem hiszem, hogy valami kihalt prérire vinne az iroda.
Képzeld,megijedtem!Atosz irja,hogy nincs Ahliában taverna!Nem akarok kajáldáért caplatni!Szerinted megváltoztassam az útirányt?Lemondjam és keressek a közeledben egy apartot?A prosiban/Aeolus/irják,hogy bizony van egy taverna a közelben,de lehet,hogy nekik a közel az 2km...
Szia Zsebkuty!
Bár tudtam volna valami infót mondani! De, amint tudok v.mit, szólok Neked! Lehet, hogy az idén mi is úgy járunk, mint Kvalcsi tavaly Krétán? Hajnalban járunk kirándulni a hõség miatt? CSAK JÁRNÁNK MÁR!!! Istenem! De sok ez a 60 nap, ami még hátra van!
Így igaz, valóban 37 fok van, pedig csak 13:15 van! Három napja afrika felõli meleg hullám van. Tenapról mára éjjel 28 fok volt a legalacsonyabb hõmérséklet és ma már reggel 8-kor 31 fok volt. Légkondival van 26 fok a szobában. Ha minden igaz ma tetõzik és holnaptól csökken a hõmérséklet. Kréta nyugati részén már tûz is volt vasárnap és tegnap.
Jox!ISTENKIRÁLY vagy!!!Nagyon köszi,gondolom élõben még szuperebb ugyanis én még életemben nem repültem,csak gondolatban szárnyaltam.Noni!Neked is köszi az infót,sejtettem,hogy nem kell semmit erõltetni,majd talán minden megoldódik!Reméljük júniustól is ilyen jó idõ lesz!
Köszönöm az élmémyt. Sajnos mi este 21 körül landoltunk, az is gyönyörû volt, csak másképp. Szépek voltak a fények, de nem nagyon láttuk a tengert!
Majd idén amikor reggel 8-8.30 körül landolunk, biztos gyönyörû lesz!
Annyira, de annyira mennék már!
Sziasztok!
A néznivalók hosszú sorához nem bántam meg, hogy hozzácsaptuk Agios Nikolaos-t sem...Igaz, 48 fokban tömegközlekedtünk odáig, de nagyon klassz érzés volt a hídról az egyik oldalon a tavat, a másik oldalon pedig a tengert bámulni...olyan jó nektek, hogy Krétára mentek...majd meglátjuk, én jól választottam-e.