Lassan tessék csomagolni ! Mi meg majd 19.-étöl váltunk Titeket Kellemes nyaralást, élvezzétek a hullámokat, nem minden kagylót hazahozni elölem ! Mi még majd napernyőt fogunk kint venni... Akkor tessék lassan készülödni. Üdv: Béla
Hát igen. Lassan tényleg készülődni kell. Kagylót hagyunk Nektek is, már nem nagyon akarok hozni. Max.1-2 szépet, ha találok. Napernyőügyben még nem született döntés. Lehet, nem viszünk, inkább ott veszünk, aztán ráhagyjuk a következő "Katerinás" lakóra, már ha találkozunk velük. ( Mert, ha a szobában hagyjuk, tuti kidobja a szobaasszony.)
Találkozni sajnos nem fogtok sem velünk, sem másokkal, mert amikor mi szállunk ki a repülőből, Ti már a váróba lesztek, mert már becsekoltatok addigra.
Maci!
A Myrtoson és Skalán kívül szinte mindenhol érdemes sznorizni, rengeteg kis sziklás öböl van a szigeten. Mi az utóbbiban szálltunk meg, Te merre laksz majd?
Anita!
Csak a neten már fent lévő képeket tudod beilleszteni, úgy-hogy először töltsd fel a képeidet! Ha már fent van, Mozilla Firefoxban a következő: a képre jobb kattintás, lenyíló menüben 'Képadatok megjelenítése', és a megnyíló ablakban kijelölöd és másolod a 'Hely' után található http-címet! Azt beilleszted a hsz-be, kijelölöd, és kijelölt állapotban a hsz-ablak feletti 'Img' gombra kattintasz.
Remélem, érthető volt.
A kérdezett kép az Alaties beach ,könnyű jól megközelíthető, Ag. Jerusalim beach -hez kell befordulni a főútról kicsit tekeregni majd egyszercsak szembetalálja magát az ember egy házfallal,szépen kitáblázva balra Ag. jer.,jobbra Alaties beach,onnan is jó út megy,nincs 1 km.,van jó parkoló,vendéglátó egység (vagány nagyon)onnan 40-50 normál lépcső.Nagyon cukor kis öböl,csak görögök voltak akkor lenn.
most látom hogy elírtam,a 9-10 -es kép az Karavados beach-en készült,bocsi úgy látszik én is meg voltam szédülve.
Sajnos már ezt itthonról írom,avíz mostmár teljesen meleg mindenütt,állandósult a 34-36 fok.
Lefkadán ki lehet tenni a teljesen megtelt táblát már átjönni is keserves volt,sajnálom aki most oda pihenni indul.
Ha kicsit utolérem magam lesz mit feltöltögetnem azt hiszem.
Úgy van ahogy kónyu Írta. Ajánlom még figyelmedbe Agios Paraskevi-t is. Bár nem nagy strand és szerintem nem annyira népszerű, viszont így annál jobb sznorizós hely. Sajnos csak egyszer voltunk ott, de emlékezetes marad, mert összesen 17 tengeri csillagot számoltam meg a vízben. Sehol máshol nem találkoztam ennyi csillaggal.
Pár sznoris hely, ahol jártam: Foki, Emblisi, Dafnoudi, Horgota (általában az északi csücsök összes kis öble úgy a Myrtostól északra mindkét oldalon), Skala közelében a Skala Old Port feletti kis öblök.
És bár sznorizni esélyed sincs Platia Ammoson, de ki ne hagyjátok!!
Szép albumot készítettél, tetszik.
Kicsit kevés fotó de látványosak mind.
Azt kell mondjam, szeptemberben szelídebb arcát láttuk a szigetnek, kisebb hullámokkal, tiszta - értem ez alatt, vízifű mentes - partokkal.
Jó a végén volt egy kis feketeleves, vihar képében...
Tényleg nem túl nagy album, de szép! Viszont Karavomilost többször is Kavaromilosnak írod a képaláírásokban - csaxólok!
A Potamakia feliratú képek pedig nem a Kaminia ill. Mounda beachnél (Mounda Cape-nél) készültek? Ezt az elnevezést még nem hallottam arra a partszakaszra - honnan ered? A térképen sem találom.
De látom, a Platia Ammos Nektek is sikerült - főszezonban milyen állapotú volt a lépcső?
rengeteg kis sziklás öböl van a szigeten. Mi az utóbbiban szálltunk meg, Te merre laksz majd?
Jövőre van tervbe 2 hét, 1-2 nap Zakynthos-al (oda csak a teknősök meg a Navagio miatt mennénk át) és csak azért kérdeztem a sznorit, mert mintha azt olvastam volna valakinek a beszámolójában, hogy pl. Thassos-hoz képest szinte semmit se látni a víz alatt.
Melus és kónyu! Köszi a pozitív kritikát! Csak azért ennyi a képek száma mert sokat kihagytam belőle. Nem mindet szánom a nyilvánosságnak. Melus! Ehettünk volna kafelóniai húsos pitét méghozzá Paraskevi beach-en! De nem tettük... Kónyu ami a helységneveket illeti. Vettünk kint egy térképet és kelet felé haladva a következő elnevezések szerepelnek rajta azon a partszakaszon:Kaminia, Potamakia és végül Mounta. Igy van írva. Szóval én a térképre hagyatkoztam, mikor a képeket beazonosítottam.
Kónyu!
Köszi ami Karavomilost illeti. Platia Amos lépcsői szerintem rendben voltak. Csak a legvége (ami fából van) volt egy kissé viharvert, ott azért figyelni kellett. De pl. Kako Lagadihoz képest könnyed ujjgyakorlat volt.