Lassan tessék csomagolni ! Mi meg majd 19.-étöl váltunk Titeket Kellemes nyaralást, élvezzétek a hullámokat, nem minden kagylót hazahozni elölem ! Mi még majd napernyőt fogunk kint venni... Akkor tessék lassan készülödni. Üdv: Béla
Hát igen. Lassan tényleg készülődni kell. Kagylót hagyunk Nektek is, már nem nagyon akarok hozni. Max.1-2 szépet, ha találok. Napernyőügyben még nem született döntés. Lehet, nem viszünk, inkább ott veszünk, aztán ráhagyjuk a következő "Katerinás" lakóra, már ha találkozunk velük. ( Mert, ha a szobában hagyjuk, tuti kidobja a szobaasszony.)
Találkozni sajnos nem fogtok sem velünk, sem másokkal, mert amikor mi szállunk ki a repülőből, Ti már a váróba lesztek, mert már becsekoltatok addigra.
#2084252013-08-06 21:32:02 Válasz a #208385. hsz-ra
Maci!
A Myrtoson és Skalán kívül szinte mindenhol érdemes sznorizni, rengeteg kis sziklás öböl van a szigeten. Mi az utóbbiban szálltunk meg, Te merre laksz majd?
Anita!
Csak a neten már fent lévő képeket tudod beilleszteni, úgy-hogy először töltsd fel a képeidet! Ha már fent van, Mozilla Firefoxban a következő: a képre jobb kattintás, lenyíló menüben 'Képadatok megjelenítése', és a megnyíló ablakban kijelölöd és másolod a 'Hely' után található http-címet! Azt beilleszted a hsz-be, kijelölöd, és kijelölt állapotban a hsz-ablak feletti 'Img' gombra kattintasz.
Remélem, érthető volt.
#2084272013-08-06 23:04:48 Válasz a #208073. hsz-ra
Szia Kónyu !
A kérdezett kép az Alaties beach ,könnyű jól megközelíthető, Ag. Jerusalim beach -hez kell befordulni a főútról kicsit tekeregni majd egyszercsak szembetalálja magát az ember egy házfallal,szépen kitáblázva balra Ag. jer.,jobbra Alaties beach,onnan is jó út megy,nincs 1 km.,van jó parkoló,vendéglátó egység (vagány nagyon)onnan 40-50 normál lépcső.Nagyon cukor kis öböl,csak görögök voltak akkor lenn.
most látom hogy elírtam,a 9-10 -es kép az Karavados beach-en készült,bocsi úgy látszik én is meg voltam szédülve.
Sajnos már ezt itthonról írom,avíz mostmár teljesen meleg mindenütt,állandósult a 34-36 fok.
Lefkadán ki lehet tenni a teljesen megtelt táblát már átjönni is keserves volt,sajnálom aki most oda pihenni indul.
Ha kicsit utolérem magam lesz mit feltöltögetnem azt hiszem.
#2084432013-08-07 12:47:58 Válasz a #208385. hsz-ra
MaciG!
Úgy van ahogy kónyu Írta. Ajánlom még figyelmedbe Agios Paraskevi-t is. Bár nem nagy strand és szerintem nem annyira népszerű, viszont így annál jobb sznorizós hely. Sajnos csak egyszer voltunk ott, de emlékezetes marad, mert összesen 17 tengeri csillagot számoltam meg a vízben. Sehol máshol nem találkoztam ennyi csillaggal.
Pár sznoris hely, ahol jártam: Foki, Emblisi, Dafnoudi, Horgota (általában az északi csücsök összes kis öble úgy a Myrtostól északra mindkét oldalon), Skala közelében a Skala Old Port feletti kis öblök.
És bár sznorizni esélyed sincs Platia Ammoson, de ki ne hagyjátok!!
#2085052013-08-08 09:18:02 Válasz a #208488. hsz-ra
Szép albumot készítettél, tetszik.
Kicsit kevés fotó de látványosak mind.
Azt kell mondjam, szeptemberben szelídebb arcát láttuk a szigetnek, kisebb hullámokkal, tiszta - értem ez alatt, vízifű mentes - partokkal.
Jó a végén volt egy kis feketeleves, vihar képében...
#2085242013-08-08 11:51:20 Válasz a #208488. hsz-ra
Tényleg nem túl nagy album, de szép! Viszont Karavomilost többször is Kavaromilosnak írod a képaláírásokban - csaxólok!
A Potamakia feliratú képek pedig nem a Kaminia ill. Mounda beachnél (Mounda Cape-nél) készültek? Ezt az elnevezést még nem hallottam arra a partszakaszra - honnan ered? A térképen sem találom.
De látom, a Platia Ammos Nektek is sikerült - főszezonban milyen állapotú volt a lépcső?
rengeteg kis sziklás öböl van a szigeten. Mi az utóbbiban szálltunk meg, Te merre laksz majd?
Jövőre van tervbe 2 hét, 1-2 nap Zakynthos-al (oda csak a teknősök meg a Navagio miatt mennénk át) és csak azért kérdeztem a sznorit, mert mintha azt olvastam volna valakinek a beszámolójában, hogy pl. Thassos-hoz képest szinte semmit se látni a víz alatt.
Melus és kónyu! Köszi a pozitív kritikát! Csak azért ennyi a képek száma mert sokat kihagytam belőle. Nem mindet szánom a nyilvánosságnak. Melus! Ehettünk volna kafelóniai húsos pitét méghozzá Paraskevi beach-en! De nem tettük... Kónyu ami a helységneveket illeti. Vettünk kint egy térképet és kelet felé haladva a következő elnevezések szerepelnek rajta azon a partszakaszon:Kaminia, Potamakia és végül Mounta. Igy van írva. Szóval én a térképre hagyatkoztam, mikor a képeket beazonosítottam.
#2085382013-08-08 14:32:29 Válasz a #208524. hsz-ra
Kónyu!
Köszi ami Karavomilost illeti. Platia Amos lépcsői szerintem rendben voltak. Csak a legvége (ami fából van) volt egy kissé viharvert, ott azért figyelni kellett. De pl. Kako Lagadihoz képest könnyed ujjgyakorlat volt.