Nagyon aranyos tőled, hogy így ellátsz infókkal!
Köszönööööm!
Tenger gyümis kajáról van infód? Lehet-e ilyet egyáltalán enni, drága-e?
Én amúgy valami ékszerre pályázom görögből.
Szokásommá vált, hogy minden külföldi utamról vagy egy bizsuval, vagy egy ezüst gyűrűvel jövök haza.
Az legalább tartós emlék.
De bolondulok a ruhákért, cipőkért ,táskákért is, mint egy igazi nőci!
Lina 01! Állítólag Paxos az ezüst ékszerek fellegvára. Ott olcsóbb az ezüst, mint máshol. Paxosra indulnak hajók a pargai kikötőből. Amúgy sem szabad kihagyni ezt a kirándulást!
Lina 01! Állítólag Paxos az ezüst ékszerek fellegvára. Ott olcsóbb az ezüst, mint máshol. Paxosra indulnak hajók a pargai kikötőből. Amúgy sem szabad kihagyni ezt a kirándulást!
Juhuhuuuu!
Akkor ha jól sejtem, az árak is kedvezőek lesznek az én kicsi pénztárcámnak!
JAjj, úgy felvillanyozódtam, hogy nem fogok tudni elaludni!
Juhuhuuuu!
Akkor ha jól sejtem, az árak is kedvezőek lesznek az én kicsi pénztárcámnak!
JAjj, úgy felvillanyozódtam, hogy nem fogok tudni elaludni!
Jah kb mint ithon a Váci utcában én nem igen láttam tavaly olcsó
árút szóval te tudod
Mi ma érkeztünk haza Pargáról, a Kalandozás utazási irodával voltunk a Villa Fiore apartmanban. Először mi is meglepődtünk, mivel a részvételi jegyünkön Kardanis ház szerepelt, de a Villa Fiore és a Dokos apartmanban szállásolták el az utasokat. Mi Kardanis nevezetű házzal nem is találkoztunk.
Ha esetleg valakinek van kérdése az apartmannal vagy az utazással kapcsolatban, szívesen válaszolok!
Amúgy Parga nagyon szép hely!!
Én azt hallottam, hogy Ioannina város az ezüstékszer készítők fellegvára. Rengeteg kézműves műhelyt lehet ott találni,egymást érik a boltok. Valószínűleg ott kedvezőbb áron lehet vásárolni,mint a butikokban.
Monduk,egy Vikos-szurdokos kirándulás során útba lehet ejteni a várost.
Tegnap jöttünk haza Pargáról. Már most tervezzük az ismétlést jövőre. A Kalandozás Travellel voltunk. Az utazás odais visssza is viszonylag zökkenőmentes volt. A Kardanis házról sok kép van fenn a neten Villa Fiore néven. A házat az első napon kicsit ugyan át kellett takarítani, de minden igényt kielégített. Nem annyira szép a környezete, az erkélyei a focipályára néznek. Sebaj! Nem lesztek ott úgysem sokat! A Piso Krioneri strand nagyon közel van. Mi minden strandot kipróbáltunk, aztán a Pisonál maradtunk. Be tudtok úgy úszni a tengerbe, hogy az egész várost csodálhatjátok! Nem kell félni, a kevésbé jól úszók is biztonságban vannak, a sós víz fenntart, kevés erőfeszítés kell. A sziklákról beugrálhattok a vízbe. Előtte búvárszemüveggel érdemes körülnézni, hogy nics-e akadály.
Parga gyönyörű! Esténként túlzsúfoltnak tűnik. Ám, ha leginkább a természeti csodáira koncentrálsz, nagyon gazdag élményekkel térsz majd haza. Boltok közül én a Dallast ajánlanám, ami a belvárosban van, a rendőrség utcájában. Ajándékot pedig ne vegyetek sokat a városban, mert a Görög-Macedon határon megáll a busz visszafelé, ott vámmentesen, féláron vásárolhattok meg szinte mindent. Mára ennyit, örülök, hogyha segítettem valakinek. Írok egy beszámolót, képekkel. Ahhoz több idő kell. Most megyek és alszom tovább. Üdv: Gabilla
A Kardanis házról (pontosabban Villa Fiore) írnék pár szót, kiegészítve Gabilla leírását:
Az apartmanház szobái nagyon eltérőek, így a szállásról alkotott vélemények is nagyon különbözőek, megosztottak voltak a nyaralók között. Az első emelet szobái (4., 5., 6. szoba) jóval kisebbek voltak és kevésbé felszereltek mint a többi szoba. Ezekben a szobákban nem volt külön konyha rész, mosogató sem, alig volt edény, és a fürdő is kisebb volt mint a többinél. A folyosón volt kialakítva egy külön konyha mikróval és főzőlappal, de mikrózható edények egyáltalán nem voltak és voltak akiknek ez gondot jelentett a nyaralásunk során. Mi szerencsére felkészültünk műanyag edényekkel, Apuka korábbi hozzászólásának köszönhetően, így számunkra ez nem volt kellemetlen.
A vásárlással kapcsolatban csak annyit írnék, hogy a legolcsóbb hely Pargán a Coop volt, de a választék nem volt túl nagy. A Dallas is jó, vannak akciós áruk, amiket megérte ott megvenni. A határon a Duty Free üzlet sem annyira olcsó. Voltak dolgok amik kicsivel kedvezőbb áron voltak, mint Pargán, de nem sokkal. Pargán is lehetett ilyen áron vásárolni, csak jól körbe kellett nézni. Sőt hazafelé a busz itt csak 20 percre állt meg, így amúgy sem volt sok idő a vásárlásra.