Szia "sancho.dl" BARÁTOM!
Ne haragudj, de még csak most tudtam nyugodtan végig nézegetni a fénykép albumodat! Mit ne mondjak nagyszerű és nem is tudok egyenlőre többet írni róla mert akkor egész nap gépelhetnék, egyszerűen nem 5-ös hanem nagy csillagos ötös az osztályzat, remélem érzed a súlyát.
Üdvözlettel Gyula.
Nagyon szépen köszönöm. Mindig örülök, ha valakinek tetszenek a képeink. Igyexem a lehetőségek szerint mindent bemutatni ahol jártunk és amit csináltunk. Sajnos volt hogy nem volt nálam a gép, vagy eygszerűen olyan fáradt voltam hogy nem volt erőm elővenni. Pedig akkor még több képet tudtam volna veletek megosztani. Így is csináltunk vagy 540 képet, ebből válogattam össze azt a párat amit felraktam. Lehetett volna Nei Poriból talán többet is, de az igazság az, hogy már van Nei Pori albumom és nem akartam ismételni... De bízom benne, hogy sikerült a beszámolómban is elég vizuálisan megjeleníteni azt a sokmindent ami történt velünk
Képzeljétek elintéztük az utat N.Poriba, aug 27 töl szept 3 ig van szobánk, de aug 23 -án már indulunk, pár napot sátrazunk valamelyik kempingben,igy még esély is van rá hogy megigyunk egy cipurot kint az itteni ismerösökkel
Sancho, én is gratulálok. Nagyon tetszett az albumod, de remélem még több fotót is láthatunk majd?!
Örülök, hogy Athénbe is eljutottatok! Már várom az élménybeszámolót személyesen!
Saci nem tudom hogy holnap fent leszel-e,de én most kívánok neked és az egész családnak nagyon nagyon jó nyaralást!Aztán én pedig várlak majd itt a fórumon!Vigyázzatok magatokra,pihenjetek sokat mert a nagy nyári munka után jót fog tenni a pihenés na és a tenger!
Ízlések és pofonok... persze Mondjuk én a HELYI zöldséget eszem. Ehhez képest, karcsú az ottani HELYI görög. De ezt úgy sem érted míg nem kóstoltad. Szóval nincs is miről vitatkozni. EGÉSZSÉGEDRE!!!