#1721962011-08-06 07:13:23 Válasz a #172195. hsz-ra
Szia "sancho.dl" BARÁTOM!
Ne haragudj, de még csak most tudtam nyugodtan végig nézegetni a fénykép albumodat! Mit ne mondjak nagyszerű és nem is tudok egyenlőre többet írni róla mert akkor egész nap gépelhetnék, egyszerűen nem 5-ös hanem nagy csillagos ötös az osztályzat, remélem érzed a súlyát.
Üdvözlettel Gyula.
#1722102011-08-06 11:26:49 Válasz a #172196. hsz-ra
Szia Gyula!
Nagyon szépen köszönöm. Mindig örülök, ha valakinek tetszenek a képeink. Igyexem a lehetőségek szerint mindent bemutatni ahol jártunk és amit csináltunk. Sajnos volt hogy nem volt nálam a gép, vagy eygszerűen olyan fáradt voltam hogy nem volt erőm elővenni. Pedig akkor még több képet tudtam volna veletek megosztani. Így is csináltunk vagy 540 képet, ebből válogattam össze azt a párat amit felraktam. Lehetett volna Nei Poriból talán többet is, de az igazság az, hogy már van Nei Pori albumom és nem akartam ismételni... De bízom benne, hogy sikerült a beszámolómban is elég vizuálisan megjeleníteni azt a sokmindent ami történt velünk
Képzeljétek elintéztük az utat N.Poriba, aug 27 töl szept 3 ig van szobánk, de aug 23 -án már indulunk, pár napot sátrazunk valamelyik kempingben,igy még esély is van rá hogy megigyunk egy cipurot kint az itteni ismerösökkel
#1722262011-08-06 14:43:58 Válasz a #172211. hsz-ra
Sancho, én is gratulálok. Nagyon tetszett az albumod, de remélem még több fotót is láthatunk majd?!
Örülök, hogy Athénbe is eljutottatok! Már várom az élménybeszámolót személyesen!
Saci nem tudom hogy holnap fent leszel-e,de én most kívánok neked és az egész családnak nagyon nagyon jó nyaralást!Aztán én pedig várlak majd itt a fórumon!Vigyázzatok magatokra,pihenjetek sokat mert a nagy nyári munka után jót fog tenni a pihenés na és a tenger!
#1722552011-08-06 16:02:53 Válasz a #172077. hsz-ra
Ízlések és pofonok... persze Mondjuk én a HELYI zöldséget eszem. Ehhez képest, karcsú az ottani HELYI görög. De ezt úgy sem érted míg nem kóstoltad. Szóval nincs is miről vitatkozni. EGÉSZSÉGEDRE!!!