Ami azt illeti Kostas a vendéglátó nagyon kedves
Blue Sea lehet közelebb van a központhoz, de annyival hangosabb is.
Távolsággal kapcsolatban Paralian nincsenek nagy távolságok, pillanatok alatt ellehet jutni mindenhova.
Persze van aki nem szeret gyalogolni pár percet sem.
Nem tudom mit esznek sokan a Renába. Messze a központtól a tenger viszont közelebb mint a Blue Sea de nálam a központ, a Lidl közelsége miatt mégis az utobbi a nyerő.....
Sziasztok. Rena apartmanról írnátok egy-két szót esetleg valakinek van fent egy pár képe? 4-éve tervezem de most nyáron csak elmegyek:)
Szia Kynay !
Azt még elfelejtettem megírni és Yakumo 18 is , hogy lift van a Rena apartmanban , lehet ez még inkább segít a döntésedben
Ja , és én azért írtam , hogy viszonylag nagyok az erkélyek , mert mi a recepció fölötti szélső erkélyen voltunk és az elég nagy volt !
Meg tudlak érteni… Miért is ne? Volt itt már olyan is – emlékeim szerint, aki az után érdeklődött, hogy hol lehet rántott húst kapni, mert az ő csemetéje mást nem eszik meg. A nyaralás az legyen nyaralás! (…a krumplileves meg krumplileves…)
Az Apollon szállásainál ilyen nincs. Esetleg az 5 csillagosak környékén. Amugy minek neked a medence? Én alapbol tenger mellett nem tenném be a lábam medencébe.....
Mi idén voltunk a Renában.
Valóban mindenből annyi van, ahány személy tartózkodik a studioban.
Mi a legfelső emeleten voltunk a középső erkély volt a mienk. Elég keskeny. De a szélsőkkel nincs probléma. Szept. első hetében voltunk. Akkor már nem volt meleg az apartman. A wifivel már nincs semmi gond. Minden emeleten van már router. A lenti előtérben pedig ki van függesztve mindegyiknek a jelszója. A szobával megvoltunk elégedve. Egyedül a zuhanyzónál volt annyi probléma hogy azon nem volt zuhanyfüggöny. Aminek következtében aki utoljára ment fürdeni az tocsogott a vízben.
Emeletenként van egy-egy felmosó és seprű szett.
Kostas valóban nagyon kedves. Beszélgettünk is vele, ja és sokat mosolyog.
Általában este a szomszéd (Villa Sunny) apartman udvaránál ült Görög barátaival, vagy valamelyik fenti kávézóban. Szóval mindig meglehet találni.
A part tényleg nincs messze,2-3 perc alatt le is értünk.
Van a közelben két bolt is. ( Víz szempontjából is ) De a Lidl sincs vészesen messze. Ott viszont mindig kígyózó sorok fogadtak minket.
Most hirtelen ennyi, de ha bármi kérdésed lenne...akkor nyugodtan írj !