Nos nekem ez sosem okozott nagy problémát, lévén, hogy itthon is rögtön rohanok megmosakodni Egyébként igazad van abban, hogy az embernek sokmindenhez másként kell hozzáállniaés ez nem feltétlenül jelent rosszat. Asszem van egy mondás, hogy Rómában élj a rómaiak szokása szerint vagy mifene
Derűs napot mindenkinek.Ez a "fekália a tengerben"nem valami jól hangzik... És mindezt főszezonban?! Igaz, a tenger sok mindent elvisel,de ez durva lenne...Esetleg fotóval tudja bizonyítani az illető? Mert akkor lemondom a nyaralást.
Én nagyon sok helyen voltam már Göröghonban, de én még sosem láttam olyat, hogy bérmiféle szemetet a tengerbe szórtak volna... Nem kell lemondani a nyaralást
Jajj tudtam, hogy ez lesz ebből PÁNIKKK. Azért a görögöknek van annyi eszük, hogy ne riasszák el ilyennel a turistákat, akikből élnek;)
Nem kell parázni, gondolj bele a Balatonban vagy a Dunában mi van!
Dehogy parázok..Ha ilyet látok,én tuti lefényképezem..A Dunában mi úszik?!Ajaj,mint a génmódosított népdalban:"Ki a Duna vizét issza,ebédje jön annak vissza..."Ettől még dehogy mondom le a nyaralást!
Nincs fekália a tengerben! Biztosan félreértésen alapul ez a hír!
A beach felé haladva van egy kicsi folyó ami eső utén a hegyről lezúduló
iszapos és néha hordalékos vizet viszi a tengerbe.
Nem szép látvány,biztosan ezért gondoltak szennyezésre.
Imádom Sartit,már többször voltunk mi is,de ebben az évben Kavala-Drama -Tassos az uticél.Jövőre pedig újbol Sarti!
Mindenkinek kellemes nyaralást!
@Sancho: a kettes számú albumodban az a palacsintázó merre van? A párom él-hal az óriás palacsintáért:P
Ill még egy kérdés, a pékség, fagyizó ezek nagyjából egy helyen vannak a főtér közelében?
Úgy emléxem a palacsintázó az Ovelix utcájában van, de a többiek úgy is írják majd Többféle palacsinából lehet választani, mi a csokis-banánost választottuk, de megmondom őszintén nem tudtuk megenni Nem véletlenül hívják óriás palacsintának
Különben nagyon finom, de tényleg hatalmas...
Nem fogod eltéveszteni, mert ez az egy ilyen palacsintázó van Sartin és valamelyik utca sarkán található.
A pékség... nos ez több is van. Ami a képeimen látható, az valóban a főtértől nem messze van, a parthoz közeli utcában. Egyébként mindent nagyon könnyen meg lehet találni, lévén Sarti nem olyan nagy Hidd el, nem lesz gond és mindent meg fogsz találni
Én először attól féltem, hogy a kamerán is látható sárga kis boltot és Sassos kölcsönzőjét illetve a Kalóztanyát nem fogom megtalálni és első nap bizony keresgéltük, de utána már minden további nélkül megtaláltunk mindent
Szia Bettys!
Először is nagyon kellemes időtöltést kívánok Nektek az utolsó estére.
Gondolom nagyon sok szuper élménnyel tértek majd haza, amit szívesen veszek, ha megosztjátok velünk. Nagyon szuper az a pár kép amit feltöltöttetek Már nagyon várom a többit is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy most mennyibe kerül a motorbérlés meg esetleg a kerékpár (ha van ilyen lehetőség) 3-4 napra?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Sancho és mindenki!
Látjátok mi lett ebből a szennyvíz dologból?Pedig már egy páran leírtuk,hogy egyikünk sem tapasztalat ilyet és a turistákból élő helyiek biztos nem kockáztatnák a jó hírüket!De mindig vannak akiket nehéz meggyőzni róla és senkinek se jusson eszébe lemondani a nyaralást!!!!!
Hiszen Sarti maga a csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye Sancho??