Igen, Téged kérdeztelek, hogy hol lesz a szállásod!
Mi a Villa Mariaban leszünk... már nagyon várjuk!
Gina, az apartmant a Taousanis Tours adja, akármelyik irodával mész Sartira, a lényeg, hogy ott fizetsz be kirándulásra náluk, mert azért adják a tombolát. Kiváncsi vagyok idén van e még ilyen akció, mert akkor tuti benevezünk
gimoth! Mi idén úgy megyünk nyaralni ,hogy a tombolán a mi számunkat húzta ki a búvár srác.Igy idén csak úti költség van.Mintha úgy láttam volna a kamerán ,hogy most is van ilyen.
Ma derült ki az egyik kollégámról. hogy tavaly szeptemberben Sartin voltak.
Ő is dícsérte és imádta, minden jót mondott. DE!!! azt mondta, hogy nem szabad inni a csapból, még fogmasásra és gyümi öblítésre sem szabad használni.
Többször visszakérdeztem, és azt mondta, hogy az idegenvezető és a kinti iroda mondta nekik. (nagy csodálkozásom közbe azt elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik iroda)
Mi tavaly is Sartin voltunk, igaz júliusban. Szintén a Sarti Beach-ben volt a szálásunk.
A csapvízből simán lehetett inni. Talán még egy kicsit jobb is volt a víz mint itthon.
Ha kint leszel (leszünk) akkor meglátod hogy esetleg vödörrel tudnák a fekáliát a tengerbe hordani.
Csilla! Nekünk Görögországban több helyen is azt mondták, hogy ne igyunk a csapvízből! Én inkább nem kockáztattam. Fogmosásra is inkább ásványvizet használtam, kávéhoz, leveshez is. Nem kockáztatok inkább, bár van olyan, aki simán bevállalja, de akkor meg jót tesz a házipálinka gyomorfertőtlenítésre:)
Szerintem minden üdülőhelen érdemes inkább ásványvizet inni. Attól viszont, hogy az ember fogat mos, nem hiszem, hogy bármi probléma lehet, olyan sok víz nem jut a szervezetbe.
Plusz hát ott a sok ouzo, mythos, mazsolabor meg minden, minek a víz?
Sziasztok!
Mi sehol nem ittunk csapvizet Görögo-ban. De én a szénsavas vizet se fogok ott inni nagyon, mert annyiba kerül, mint mondjuk a kóla. A mentes vizet hidegen szeretem csak, úgyhogy ezentúl azt fofom kint csak inni. Tavernában is adnak egy másfél literest kevesebb pénzért (igaz lehet csak palackozott csapvíz), mint egy kis üveges szénsavasat.
De fogmosásra, gyümölcs, stb. mosásra, főzésre használtuk a csapvizet.
Én ezen a wc papíros dologon vagyok kiakadva. De ez is mindenhova érvényes, hogy nem lehet bedobni.... Akár 4 csillagos szálloda, akár apartman.
Szia Gyugyu!
Látod így kell hozzáállni a dolgokhoz,csak spontán!!!
Nekünk is nagyon nehezen telik el minden olyan év,mikor nem tudunk menni nyaralni ,teljesen lehangolt vagyok és nem is érdekel,hogy nyár van!
Nem is szeretek olyankor senkit,aki nyaralni készül !!
Na ez csak vicc volt!!!!!!
Na de ugye akit egyszer megérint a tenger szele,az utána már nehezen mond le róla!!!
Egyébként nem is mentek az idén,vagy még nem dőlt el??
Remélem összejön valami Nektek is!!!
Igy van!A spontán dolgok mindíg jól szoktak elsülni!Egyenlőre még nem dőlt el, én szeretnék kijutni görög honba, minden csak az anyagiakon múlik.Mint nindenhol általában!Na de valahogy csak lesz....valahogy csak kijutunk!