Gimoth és picimancs, köszi a hasznos infókat és véleményeket a taousanisról. Így nem lesz nehéz választani:)
Ugyan hajókázásra már a Kalózhajót választottuk, de úgy tudom ott sem fog csalódás érni:P
Gyugyu ! Teljesen megértelek,hogy "irigykedsz" az integetőkre,mivel még nem tudod mentek-e nyaralni.Én a páros éveket utálom nagyon,mert csak minden 2.évben megyünk a tengerhez !!
NA DE EZ MOST PÁRATLAN!!!!!!
Köszönöm hogy megértesz Beszter!Jól esik!De ha begurulok berakom asszonyt a kocsiba és irány Görögország, mindegy hova csak ott legyek!Na akkor majd jól érzem magam!Igaz jó lenne Sarti, búvárkodnék én is egyet, még soha nem próbáltam.Nektek pedig jó nyaralást, látom már nem sok van hátra!
Szia Gyugyu!
Látod így kell hozzáállni a dolgokhoz,csak spontán!!!
Nekünk is nagyon nehezen telik el minden olyan év,mikor nem tudunk menni nyaralni ,teljesen lehangolt vagyok és nem is érdekel,hogy nyár van!
Nem is szeretek olyankor senkit,aki nyaralni készül !!
Na ez csak vicc volt!!!!!!
Na de ugye akit egyszer megérint a tenger szele,az utána már nehezen mond le róla!!!
Egyébként nem is mentek az idén,vagy még nem dőlt el??
Remélem összejön valami Nektek is!!!
8 éve számunkra minden rendben volt a Sithonosokkal.Elhűlve olvasom,hogy mindenki milyen negatívan ír róluk.Pedig az idén is ők lesznek a fogadó irodánk!
Lehet,hogy elpártolunk mi is a Taousanis-hoz??
Ha van valakinek pozitív véleménye a Sithon travelról annak is örülnék!
A taousanisnál nem hozzájuk tartozókkal is foglalkoznak,lehet menni velük kirándulni?
#1648802011-06-08 19:07:49 Válasz a #164872. hsz-ra
Szia!
A Taousanisnál bárki mehet kirándulni persze, ráadásul vannak akcióik is mindig! Tavaly olyan volt, hogy 2 kirándulás után egy narancspart ingyen volt, 3 kirándulás utána pedig tombolát kaptak, és sorsoltak egy 1 hetes két személyes apartmant a következő évre.
Nem baj, ha Sithon a fogadó iroda, a legtöbben úgy csinálják már, hogy elfogalják a szállást és bemennek a Taousanis Toursba minden egyebet intézni Több ismerősünk is így volt, semmi gond nem volt belőle!
A búvárkodás tényleg szuper program és Miki is nagyon profi!
Tavaly tesómék is nyertek egy Sartis apartmant. Igaz elő vagy utószezonra. Ők a Campus Clubbal mentek, nem tudom általuk-e vagy a kinti iroda által nyerék-e. 2 fakultatívon voltak.