Teljesen igazad van. Az értékitéletet úgyis mi utasok fogjuk meghozni. Az inkorrektek el fognak bukni a piacon. Én azt hiszem azonban, hogy a magánszervezésű, vagy kiscsoportos utazásnak lesz egyre nagyobb tere.
Vesszenek, akik megérdemlik!
Szia Rózsavirág!
Sajnálom!
Jól kiszúrnának velünk ha szeptemberben közölnék , hogy az idén nem lesz utazás!
Azért én még reménykedem., mivel mi eleve egy nagyobb baráti társasággal jelentkeztünk ( 20 fő) talán leszünk elegen.
Sziasztok!
Utazott már valaki az anettour-szal?Valami vélemény róluk?Előre is köszi!
Szevasz Szidi!
Az Anett Tours az egyik legmegbízhatóbb, és legjobb szolgáltatásokat kínáló iroda a görög piacon. Nem is igen találkoztam elégedetlen utasukkal.
Görög-magyar vegyes családi tulajdonú a cég. Első osztályú idegenvezetéssel és kiemelkedően jó programszervezéssel. Tiszta szívvel tudom ajánlani őket. Egyetlen kifogásom velük szemben, hogy az utóbbi időkben kicsit elszálltak az áraik, de tény, hogy a több pénzért jóval több odafigyelést, sokkal utas-barátabb szolgáltatást nyujtanak, mint a hasonló cégek.
Üdv: Josza
Az elejével és a végével egyet értek de az árak tekintetében nem. Csináltam egy gyors összehasonlítást 3 iroda árai közt (Dias-Apollon-Anett), azonos időszak tekintetében. Igyekeztem azonos kategoriáju apartmanokat találni, de azok közt biztos van minőségi eltérés
Ime aze eredmény:
Nei Pori 3 fős apartman, 7 éjszaka, busszal:
Júni eleje: Dias 38.500.-, Apollon 38.000.-, Anett 35.000.-
Júli közepe: Dias 48.900.-, Apollon 50.000.-, Anett 48.500.-
Augusztus vége: Dias 42.900.-, Apollon 46.000.-, Anett 49.900.-
Szeptember közepe: Dias 33.500.-, Apollon 25.000.-, Anett 38.500.-
Fakultatívok:
Athén: Dias 40 euro, Apollon 35 euro, Anett 42 euro
Skiatos: Dias 45 euro, Apollon 35 euro, Anett 38 euro
Meteora: Dias 30 euro, Apollon 25 euro, Anett 26 euro
Kedves Robi!
Úgy tűnik valóban igazad van. Nem jelentősen drágábbak a többinél. Ezen kívül Anett, Jorgos, és Xanthi, meg az egész család a szívem csücskei. Imádom őket. Tudom, hogy ezzel Te is így vagy. (Vártam is, hogy megvéded őket )
Ne bántani akartam őket. Nyaraltam velük többször is és nagyon jó barátság alakult ki köztünk. Minden évben megkeressük őket az "Utazás" kiállításon és nagyon szoktunk egymásnak örülni. Egyszer, mikor Mykonoson voltunk este sétáltunk Mykonos városban, egyszer rám szólt egy ismerős hang "szevasztok hod vadtok?". Jorgos volt. Ők is ott sétáltak Anettel, akkor intézték, hogy legyen mykonosi útjuk. Másnap mentek tovább Santorinire. Hát ilyen kicsi a világ!
Üdv: Josza
Az Apollon és a Dias fakultatív programjai biztosan ugyanazon az áron vannak, mivel Nei Poriban közös a partnerirodájuk. Az általad felsorolt különbségek abból adódnak, hogy az Apollon 3 éve nem fissítette az árakat a honlapján...
#1002542009-05-20 06:17:34 Válasz a #100234. hsz-ra
Szia Kuku!
Tavaly a fiamék velük utaztak Rodoszra!
teljesen korrektek voltak minden úgy volt ahogyan ígérték.
Igaz Ők két héttel az indulás előtt "vadászták " le az irodát egy ultra last minut út során de nagyon szép volt a szállásuk és mindennel meg voltak elégedve. Semmi gond nem volt a szervezéssel a reptéren is minden flottul ment!
jó utat nektek!
#1002562009-05-20 07:20:58 Válasz a #100254. hsz-ra
Robert!!
Bátor nő vagyok az már igaz ...tudod bátraké a szerencse:-))
Egyébként meg sajnos nagynevű, "jóhírű" irodákkal is ráfázhat az ember szerintem.
gáborpapo!!
"Kuku"]Robert!!
Bátor nő vagyok az már igaz ...tudod bátraké a szerencse:-))
Egyébként meg sajnos nagynevű, "jóhírű" irodákkal is ráfázhat az ember szerintem.
Ezzel teljesen egyértek de azért nem árt, ha az ember előbb tudakozódik, aztán fizet...lásd pár oldallal előbb a Jimakosos bejegyzéseket
#1002632009-05-20 07:36:49 Válasz a #100258. hsz-ra
Ami azt illeti én úgy vagyok vele, hogyha a szállás olyan, ahogy meghirdetik, az iroda munkatársa korrekt és megfelelően átadja a helyszinen az infókat, illetve "törődik" kicsit az utasokkal, akkor én már meg vagyok elégedve. No és persze ne felejtsen kint a nyaralóhelyen!!Báááár ha kellő fedezettel rendelkeznék akkor azt sem bánnám, ha ottfelejtenének Görög földön...
Nem vagyok az a fajta, aki mindenre fanyalog és semmi sem jó neki.
A tavalyi "törődés" mondjuk nálam is kiverte kicsit a biztosítékot...
lsd.beszámolóm